22 Ocak 2021 Cuma

Halil Dervişoğlu Galatasaray'da


Mostafa Mohamed hamlesini beklerken, bu transferin gerçekleşmeyeceği üzerine haberler yazılmaya başlandı. Halil Dervişoğlu da o hamlenin gerçekleşmeyecek olması üzerine alternatif bir planmış. En azından medyada yer alan haberler böyle. Benim kafamdaki forvet rotasyonunda Mohamed / Halil Dervişoğlu / Babel üçlüsü vardı. Oğulcan Çağlayan da buraya bir alternatifti tabii. İş biraz da kaynağa bakıyor, Mostafa Mohamed bu anlamda zor transfer.

Medyada yer alan bu haber doğru mudur, yanlış mıdır bilmem. Belki de hala uğraş vardır. Umarım da gerçekleşir bu transfer. En kötü şartta gelmediğini düşünürsek de, anında aksiyon almak kıymetli. O olmadı, diğer bir potansiyel gelsin düşüncesi doğru. Halil Dervişoğlu'yla alakalı durumu yazmıştım. Brentford'a transferi ciddi bir işti ama tam anlamıyla beklentiyi karşılayamadı. Twente'ye kiralandığında da olmadı. Galatasaray ise onun adına doğru bir adres.

Hem forvet, hem de kanatlar için opsiyon oluşturmuş olduk. Çok hareketli, çalışkan, pas oyununa uyacak ve teknik kapasitesi yüksek bir forvet. 1'e 1'de adam geçme yeteneğine kadar, bambaşka meziyetlere sahip. Teknik direktör dokunuşuyla da daha da yükselebilir. Ciddi bir potansiyel transfer edilmiş oldu. Ben bu yazıyı yazdığım esnada şartları açıklanmamıştı ama kira / opsiyon olacağı söyleniyor. Opsiyon da ödeyemeyeceğimiz koşullarda olmaz.

Kimsenin futbolcusunu geliştirmiyoruz yani, bu yatırım kendimiz için. Sessiz, sedasız biten bir iş olması anlamında da değerli görüyorum. Demek ki bir hareketlenme, çaba, uğraş varmış. Alternatif üretilmesi de önemli. Belli isimler olmazsa olmaz olsa da, asıl olmazsa olmaz olan "o pozisyona transfer yapılması" gerektiği. Geleceğin Galatasaray'ı yolunda iyi adımlar atılıyor. Yerli kalitemiz de oldukça yükseldi ve ağırlığını genç isimler oluşturuyor.

15 yorum:

  1. Opsiyon var beIN Sports yalan haber yapmaz. Gerçekten iyi bir yatırım oldu gelecek adına. UEFA kupası aldığımız dönemdeki gibi yerli ağırlıklı ve gelecek vaad eden yerlilere yöneliyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Onyekuru, Halil, Kılınç, oğulcan,kerem merkezde de oynayabilseler de arda ve feg de sayarsak 7 kanat oluyor, ali yavuz mutlaka kiralanmalı hatta sekidika da süre alacağa yere gitmeli,süreleri azalacaksa kerem için de geçerli bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ali Yavuz kiralık gidecektir. Zaten yaz döneminde de gidiyordu, transfer gelmeyince son dakika vazgeçildi.

      Sil
  3. halil, irfan, onyekuru vs.
    ffp devam ettiği için kaynak girdisi lazım. nasıl olacak bu işler ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaza iteleyeceğiz hepsini. yazın direkt -15 milyonla başlayacağız.

      Sil
    2. Vardır bir formülü.

      Sil
  4. Simdi düsürsünler yabanci sinirini ama yapmazlar hocam, bizim icin farketmez bizim kurtulusumuz sonucta az maliyetli genc yetenek ya da bizden yetisme oyuncularla olacaktir tipki Uefa ve Super Kupa zamanlarindaki gibi. Lider olarak bir tane Sneijder ya da Hagi elbette bulmak gerekecek ama iskeleti kurmak mesele ve bunu da bu sene yapmaya basliyoruz sanirim bir Onyekuru veya Halil, Denayer, Marcao, Luyindama bu gibi oyunculari surekli deniyoruz son yillarda ve hepsinde de emegimiz var ve olacak bunlara bizim oyuncumuz diyebiliriz bana göre dogru yola giriyoruz, gayet olumlu buluyorum bu transferi zaten diger basliklara da yazmistim cok iyi potansiyel su durumda bile uyum saglasin takimin en kötü 2. Santrforu olacaktir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yabancı sayısı artık daha da artar. Bize endeksli ilerliyor o süreç

      Sil
  5. Opsiyon mantıklı bir rakam değilse transferine karşıyım, ama bence bu çocuk takıma çok faydalı olucak. Ali yavuz ve kesinlikle kiralanmalı, halil onyekuru ve ndiashmiye transferi bence gayet yeterli irfancan ise kreması olur ama kışın yediğin hurma misali ffp işinin içinden nasıl çıkacağız merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mantıklı rakamdır, çok değildir. Futbolcunun da piyasası belli.

      Sil
  6. Opsiyonu yok diye biliyorum. Eğer yoksa parlat-elalem kullansın modeli bir transfer oldu. tek temennimiz bizde faydalı olsun da şurda 5 aylık bir katkı alabilelim mümkünse.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kap açıklamasında göreceğiz onu. Parlar elalem kullansın değil, sattığın kadar al sarmalında hareket edilmeye çalışılıyor.

      Sil
  7. Kulübü istediğini alamadı sanırım ve ne kazansak kâr diye bakıyorlar. Çok ciddi bir opsiyon olmaz sanırım.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir