17 Şubat 2021 Çarşamba

Takımın durumu ne olursa olsun, Premier Lig vitrininden bahsediyoruz


WBA ile Galatasaray'ın beklentileri farklı. Galatasaray, her fırsatta Diagne'yi göndermek için elinden geleni yaptı. Galatasaray günlerinin başarısız geçtiğine inanmasam da, beklentiler üst düzeydi. Bu da tam anlamıyla karşılandı diyemem. Diagne'yi WBA'a kiralayabilmek fırsat oldu. Takımın durumu ne olursa olsun, Premier Lig vitrininden bahsediyoruz. Tepede de olsan, dipte de olsan fark etmez. Diagne de bunun farkında olduğu için, canını dişine taktı.

Premier Lig'de 4. maçına çıktı ve 4 maçta da görüntüsü iyi. Son oynadığı Manchester United maçında ise ilk golünü attı. Tottenham maçında sayılmayan golleri vardı, Manchester United karşısında hesabı açtı. Güçlü savunmacıları olan, ciddi rakipler. Diagne de bu rakipler karşısında fizik olarak üstün çıktı. Attığı gole bakın, Lindelöf'ü ezip geçiyor. Bir pozisyonda da Maguire'a aynı şekilde, fizik olarak zor anlar yaşattı ve De Gea ile karşı karşıya kaçırdı.

Orada bitirmesi lazım olsa da, seken topu, boş kaleye kafasıyla vuracaktı. De Gea ne ara oraya geldi de topu çıkardı anlamadım. Maçın sonlarında kaçırdığı bir gol daha var. Galatasaray'da olsa, o goller nasıl kaçtı üzerinden isyan ederdik. WBA taraftarı ise buna takılmıyor, Diagne'nin ne kadar iyi oynadığından bahsetti. Manchester United karşısında maçın adamı seçildi. Teknik direktörünün de övgü dolu sözleri var.

Diagne biraz da duygu adamı, ilgi istiyor. Mental tarafı düşük maalesef, bu da en büyük sorunu. Premier Lig'de dahi ayakta kalacak temposu, fizik olarak ezecek gücü var. Şu an, Premier Lig'i vitrin gördüğü için de elinden geleni yapıyor. Kendini kanıtlamak gibi bir gayesi var. Bu da bize artı yazacak işte. WBA düşse dahi (öyle görünüyor), Diagne'nin iyi bir transfer yapacağına inanıyorum. Ciddi bonservis bedelleri kazanmak hayal değil, yeter ki Premier Lig'de kendini kanıtlasın.

6 yorum:

  1. düşseler bile ki düşecekler 4-5 milyon euro verirler herhalde. yeterli.
    ayrıca orada bizdeki gibi oynamıyor. çok hareketli ve enerjik.

    hatta şöyle düşünelim. şimdiden 5 milyon kazandık. 4 milyona satarsak 9.
    13 e alıp 9 a satmış gibi olacağız. zarar yok bu tabloda. 4 milyona değer hizmet etti sonuçta.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diagne gitmez, sanmıyorum. Premier Lig'de kalmak isteyecektir ve bu görüntüsünde de o teklifi alır.

      Sil
  2. Düşen takımlar bile çok büyük paralar alıyor orda. Ayrıca İngiltere Championship'te bizim süper ligden kat kat daha iyi bir ortam vardır her açıdan. Kalabilir belki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vardır da orayı vitrin kabul etmez, bu yüzden söylüyürorum.

      Sil
  3. Cok iyi yazi olmus eline saglik, katiliyorum yorumlarina ki orada olabilecegini kanitladi ve bence de birkac gol daha atip Premier Lig'de baska transfer yapacak hatta oyle olmasi daha iyi belki de daha iyi fiyata satariz eger WBA uzerinden gitmezse sonucta kaliteli adam alirsan kazik da yesen zarar etmiyorsun, scout ekibinin onay verip zarar ettigimiz tek transfer Ontivero ki o bile halen oynuyor durumu da cok fena degil:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ontivero ve o dönem olan çoğu iş menajer çakmasıydı maalesef :(

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir