26 Mart 2021 Cuma

Kadronda ise var bir beklentin demek ki


Marcao ve Luyindama cezalı olunca, Hatayspor deplasmanında stoper olarak kim oynayacak sorusu doğal olarak geliyor. Ben basit düşünüyorum, elinde hangi stoperler kaldıysa onlar oynamalı. Donk ve Ozornwafor yani bu isimler. Gidip de, Taylan Antalyalı ya da Etebo'yu stopere çekip, garip denemeler yapmak mantıksız. Bundan çekiniyorum bu arada, Fatih Hoca yapmaz diyemiyorum. Geçen sezon örnek işte. Emin Bayram oynayana kadar ne denemeler gördük.

Ozornwafor takımda işte, tutan sensin. Belli ki bir beklenti var, boş potansiyel olduğuna inanmıyorum. Sol ayaklı bir de, genç oyuncu. Kazanma ihtimalin var diye bakıyorum, fırsat geldi. Tecrübesine bakmayacaksın artık, oynaması gerekiyor. İyi bir maç çıkarabilir ve belki de yeni kazanımın olacak. Gelecek adına da artı, genç ve sol ayaklı bir stoper kazanacaksın. Hatayspor maçı adına heyecan işte, Ozornwafor'u görelim bir de.

Semih Kaya'ya da forma verildiğinde benzer tecrübedeydi. Servet Çetin ve Gökhan Zan'ın olmadığı maçta, stoper de oynayabilen Ceyhun Gülselam'ı kullanmadın. Direkt olarak Semih Kaya'ya verdin formayı ve o da aldı yürüdü. Bunu yapan, hatta bize öğreten de Fatih Hoca. Geçen sezon ise Emin Bayram'ı kullanmamak için çok zorladı. Bir yandan hak veriyorum, sabırsız taraftar grubumuz. Ozan Kabak'a bile neler söylenmişti. Ali Yavuz Kol'a söylenenler de taze. Emin Bayram da bundan nasibini almıştı.

Yine de bu düşünülerek hareket edilmez. Sen cesurca hareket edip, imkan doğduğunda şans vermeye devam etmelisin. Ozornwafor da formayı almalı, elde kalan stoper o. Altta bazı gençler var, onlar da maç kadrosunda yer alabilir. Tek maçlık, devşirme tarzı hareketlerin çok fazla olumlu olabileceğini düşünmüyorum. Elde stoper oynayabilecek profilde bir isim de yok zaten. Etebo orta sahada bile savruk, stoperde ne yapabilir? Taylan Antalyalı oynar da, orta sahada düşmüş olacaksın. Gerek yok yani.

7 yorum:

  1. Hoca okan ı kaleye çekip muslera yı bile stoper oynatabilir... o kadar dağıldı artık. Muslera falcao mohammed olabilir geri üçlü. Kazara maçı da kazanırsa yeni defans hattimizda bu olur bundan sonra.

    YanıtlaSil
  2. Sonuna kadar katılıyorum zaten şu durumda da oynatmayacaksan bu adamın niye 1 sezonu boşu boşuna yedin adam 1 senedir fırsat bekliyor sonuçta

    YanıtlaSil
  3. 2 haftada oyuncuyu mental olarak hazırlayamıyorsa, hoca bıraksın zaten başkan mı olacak ne olacaksa olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mental hazırlanır da, kalitesine mi güvenmiyor bilmiyorum.

      Sil
  4. Bu maçta da oynamayacaksa kiralık gitmeliydi. Bu adamların oynayacağı tek maç Türkiye kupası ilk tur maçı olmamalı.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir