13 Mart 2021 Cumartesi

Sc transfer 2021 #11; Jetro Willems


Galatasaray'daki olası sol bek yapılanmasından bahsediyoruz. O bölgeye 2 transfer bekliyorum, çok yetersiz kaldığımız bir pozisyon. Saracchi sakatlıklar nedeniyle istikrarsız, Emre Taşdemir de aynı şekilde. Ömer Bayram da orası adına yetersiz. Linnes'i de oraya kaydırmak anlamsız kalabiliyor. Leeds United forması giyen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ezgjan Alioski ile alakalı haberler çıkıyordu. İlk hamle o desek, alternatif bir isim daha lazım.

Jetro Willems'in de sezon sonunda sözleşmesi biteceği için soranlar oluyor. Saracchi'den kaçarken, sakatlık anlamında çok daha büyük bir kumar oynanacağını düşünmüyorum. Sakatlık geçmişine bakınca söylemek istediğimi de anlarsınız. Bu sezona da sakat girdi ve henüz dakika dahi alamadı. Son zamanlarda maç kadrolarında yer alsa da, henüz süresi yok. Çapraz bağ sakatlığından, diz sakatlığına kadar, her türlü ciddi sakatlığı yaşamış.

PSV dönemini beğenirdim, Hollanda Milli Takımında da da yer alıyordu. Sonrasında onu Frankfurt transfer etti, arada Newcastle'e yüksek bir kiralama ücreti ile gitti. PSV döneminde de ciddi sakatlıkları oldu, Newcastle ve Frankfurt günlerinde de bu devam etti. Özellikle de bu sezonu tamamen kayıp. 26 yaşında olması bir şey değiştirmez. Kumar bu iş ve sakatlıklar kaynaklı neler çektiğimizi de hepiniz hatırlarsınız.

Hızlı, teknik ve pas becerisi yüksek, geriden oyun kurabilecek ve ciddi hücum katkısı verecek bir sol bek yoksa. Sakatlıkları olmasa da, kariyeri bambaşka şekillenir, şu an başka şeyler konuşuyor olurduk. Galatasaray adına soranlar olduğu için yazdım. Daha detaylı bilgisi olanlar, çok daha net bilgileri bizlerle paylaşır. Ben daha garanti işler gerçekleştirme taraftarıyım. Saracchi'den dahi bu denli istikrarsız katkı alırken, çok daha büyük bir kronik sakat olan ismi kullanabilmek zor olur.

3 yorum:

  1. Alioski bildiğim kadarıyla leedste sol bek oynamak istemiyor diye biliyorum zaten numarası da 10 sol iç oynayabilir gibi de geliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alioski'nin kaderi artık sol bek, orada fark yarattı. Joker isim, bizim Ümit Davala'nın sol şubsi gibi.

      Sil
    2. O konuda haklısın abi de hocanın isteği şu olabilir ben sol bek hem sol iç oynamayı bilen oyuncular kademelere girerek savunmada fark yaratmak hucümda da eşleşme de rakibe göre avantaj elde etmek

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir