3 Nisan 2021 Cumartesi

Kaan Ayhan ve Alpaslan Öztürk'le de o rotasyon genişler


Medya birçok isim yazar da, yazılan her isim gelirse işimiz iş. Mutlaka o yazılan isimler arasından birileri gelecek, başka ihtimal kalmıyor zaten. Yerli transferinde de yapabileceklerin az çok belli, herkesin konuştuğu futbolcular. Sadece haberin tarzı enteresan. Diğer enteresan olan da, buna inanılması. Ortada olmayan bir şey üzerinden dahi "Fatih Hoca eleştirisi" gelebiliyor. Oysa ne alaka değil mi? Yine dar açı kovalanır oldu.

Bir haberde diyor ki, Luyindama ve Marcao'nun satışı bekleniyor. Yerleri de Kaan Ayhan ve Alpaslan Öztürk ile dolacak. Hata işte. Luyindama / Kaan Ayhan değişimi tamam da, Marcao'nun yeri Alpaslan Öztürk ile dolmaz. Bunu bilmiyor musunuz ki, olmayacak bir şey üzerinden eleştiri yapıyorsunuz. Alpaslan Öztürk düşünülüyordur, o ayrı. Rotasyon için tabii, atlamayın bunu. Elde iyi bir stoper rotasyonu yok. Oraya kalite katmak ve genişletmek gerekiyor.

Marcao ve Luyindama'nın sözleşmeleri uzatılır diye düşünüyorum. Kaan Ayhan ve Alpaslan Öztürk'le de o rotasyon genişler. Donk'un da varlığıyla, elimizde güçlü bir rotasyon oluşmuş olur. Kaan Ayhan, Alpaslan Öztürk ve Donk'un joker havası da cabası. Kaan Ayhan'ı 6 numara ve sağ bek gibi kullanabilirsin. Bu söylediğim Alpaslan Öztürk için de geçerli. Donk'un da 6 numara oynayabilme durumu var. 3 isim de ayrıca topla ilişkisi iyi stoperler. Burası da kıymetli.

Bakarsınız bir Ozornwafor sürprizi gelir, strateji de değişebilir. Stoper konusunu aşmak kolay, yeter ki şu sözleşmeler uzatılsın ve Kaan Ayhan'ı alabilecek kaynağı bulalım. Ciddi bir bonservis beklentisinin olacağını düşünmüyorum. İtalya'da rotasyondan öteye geçemedi ve bence buraya sıcak bakar. Bakıyordu da hatta, yazın elden kaçması büyük bir skandaldı. Alpaslan Öztürk'ün ise sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir