31 Mayıs 2021 Pazartesi

Biten bir şey yok, zamanı geldiğinde yeniden başlıyoruz


Fatih Hoca'nın sözleşmesi "şimdilik" bitti. Maalesef bu ibare atlanıyor. Biten bir şey de yok aslında, zamanı geldiğinde yeniden başlıyoruz. Mevcut Galatasaray yönetimi, takımın geleceğini ateşe atmaya devam edebilir. Kaybedeceğimiz 1 gün bile olmaması gerekirken, en az 20 günü çöpe atmış olacaklar. Temmuz 20 gibi Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayacak takımın, 10  - 15 Haziran gibi idmanlara başlaması gerekiyordu. Transfere girmiyorum bile, o işin de Temmuz'a kadar büyük oranda çözülmesi lazımdı.

Abdürrahim Albayrak, Yiğit Şardan'ın listesinde seçime girebilsin diye seçim iptal ettirdiler. Erteleseler aday olamayacaklardı çünkü. Peki kazanabilecekler mi derseniz, hiç şansları yok. Yiğit Şardan yönetimindeki insanların Clubhouse odalarındaki açıklamalarını dinliyorsunuz. Bu zihniyet içinde kazanma şansları olabilir mi? Mustafa Cengiz döneminin devamı olacak bu yönetimi kongre oturup da seçecek mi?

Burak Elmas yönetiminin seçimi kazanacağına inanıyorum. Proje, sponsor, her şey var. Çalışmanın ürünü çünkü, arkada aylar var. Dün karar verdim, bugün aday oldum süreçlerinden çok çekti bu camia. Aylar öncesinden adaylığı açıklayıp, ekibini oluşturarak, her taşın altını doldurarak geliyorlar. Fatih Hoca da bu "vizyonun" en önemli parçalarından biri olacak. Bir de Fatih Hoca'yı, çok daha akılcı hareket edecek yönetim altında izleyelim. Çok çektik bu Mustafa Cengiz döneminden. Galatasaray tarihinin görmüş olduğu en kötü yönetimdi.

Kongreyi iple çekiyorum. Kongre sonrası konuşmaya başlayacağız. İşimiz zorlaştıran, önümüzü tıkayan, şu an başkanım diye konuşan insan. Şu ortamda işte transfer mi konuşalım, yeni sezonu mu açalım. Uzatma hocanın sözleşmesini, kongre sonrası hoca da konuşacak elbette. Ya da kongreye kadar geçecek sürede boşta, onu bağlayan bir durum yok. Hoca konuştuğunda, nereye kaçacaksın acaba? Bu sözüm de istifa etmemiş tüm Galatasaray yönetimine.

7 yorum:

  1. burak elmasdan ben de çok umutluyum ama sürprizden korkuyorum. umarım bir veya iki başkan adayı Burak elmas lehine seçimden çekilir. çok adaylı seçimler maalesef her şeye gebe.

    YanıtlaSil
  2. Maalesef Yigit Şardan'ın seçilme şansı az değil.Son yıllarda Mustafa Cengiz yönetiminin yeni üye yaptığı isimler de oy kullanacaklar.Yigit Şardan seçilirse Mustafa Cengiz yönetiminin devamı olur ki bu da büyük kaos demek.Bırakın Fatih Hocayı mevcut birçok oyuncu dahi bu yönetim ile çalışmayı istemeyebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu ortamı gören insan gidip bunlara oy veriyorsa, zaten yazıklar olsun.

      Sil
    2. Arkadas hakli bunu ulkemizi yoneten siyasilere benzetebilirsiniz kimse memnun degil ama secilme sanslari var zira tepeleri tutmuslar ayrica yine siyasi adaylardan Albayrak gibi hukumete yakin isimlerin ekonomik gucu ve siyasilerin buyuk kulupleri kontrol etmek istemesi, Ultraslan gibi baska seylerin pesinde kosan etmenler var butun bunlari dusunurseniz Burak Elmas her akli calisan Galatasaraylinin gonlundeki baskan adayi olsa da secilme sansi %50den az diyorum, anketlere bakmayin kulup dinamikleri anketlerde yer almaz.

      Sil
  3. Olaya neresinden bakarsak bakalım Burak Elmas en iyi aday gibi görünüyor. Gönül daha az adayla daha güçlü yönetimler olsun isterdi ama seçilen başkan yaptığı iyi işlerle sahada yükselmek zorunda artık.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir