26 Mayıs 2021 Çarşamba

Fatih Hoca, Kerem Aktürkoglu ve Halil Dervişoğlu ile imzasını yine attı


Halil Dervişoğlu'nun babası çok ateşli. Fatih Terim'i de çok sevdiğini biliyorum. Hatta bu sevgi, Halil Dervişoğlu'nu Galatasaray'a taşıdı diyelim. Babasının bu inancı da karşılıksız kalmadı, oğlunun kısa zamanda gösterdiği gelişim ve ulaştığı seviye ortada. Milli Takım'a kadar geldi işte, öncesinde Ümit Milli Takım'a dahi çağrılmaz olmuştu. Kalması halinde, burada büyümeye devam edecek. Potansiyeline rağmen, hala gelişmesi gereken birçok noktası var.

Doğru adres de bu yüzden Fatih Terim'dir. Onu geliştiren, Milli Takım'a kadar yükselten kendisi. Bizlere Halil Dervişoğlu'nu en iyi şekilde gösterdi ve gelecekte neler olabileceğine yönelik fragmanı izledik. Kerem Aktürkoğlu da böyle, her 2 genci çok doğru zamanda, doğru noktada kullandı. Geldikleri seviye de, hocanın düşüncesini kanıtlar nitelikte. Fatih Hoca, bu 2 genç ile birlikte imzasını yeniden attı.

Ferdi Kadıoğlu, nicedir Fenerbahçe forması giymekte. O da ciddi potansiyel ama beklenen noktanın çok gerisinde. Kerem Aktürkoğlu ve Halil Dervişoğlu ise, kısa zamanda büyük aşama kaydetti. Doğru takım, doğru teknik direktör işte. Bu işte en önemli nokta bu ve gençler adına da bazı şeylerin göstergesi aslında. Tercih yaparken, tüm bu etmenleri düşünmeleri gerekiyor. Fatih Hoca ile birlikte, bu tarz nice ismin daha kazanımını bekliyorum. Sadece genç isimler anlamında da düşünmeyin.

Soru şu, Halil Dervişoğlu takımda nasıl tutulacak? Öyle bir hale soktuk ki işi, Halil Dervişoğlu'nun sözleşmesinin olduğu kulüp kapıyı yüksekten açtı. Talipler doluştu, arada Euro 2020 etiketi yeme ihtimali de var. Bu iş uzun sürebilir ama gerçekleşmek zorunda. Yine babasına ve futbolcuya bakacağız, Fatih Hoca'yla devam etmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Bu yönetim mi bitirir, gelecek yönetim mi bilmiyorum. Biraz kesenin ağzını açmak gerekecek.

9 yorum:

  1. Bahsi geçen paralar oyuncunun değerinin çok üstünde tamam iyi bir performans sergiledi ama uzun süren bir dönem değildi bu.

    O paralara kimse çıkmaz bence. Oyuncunun belli özellikleri çok iyi ama eksik tarafları da var. Alırsak bize çok faydası olur ama uygun bir paraya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4-5 milyon avro maksimum diyorum ben.

      Sil
    2. 4-5 ideal ama 8-10 diyenler var o çok fazla

      Sil
  2. Biraz satarsam bu dönem Türkiye piyasası. Türkiye'ye satamazsa bu fiyatları göremez bir daha. Ama oyuncunun potansiyeli göz ardı edilemez daha çok ve özgüvenli oynamaya ihtiyacı var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galatasaray şu an onun adına en doğru adres.

      Sil
  3. 3 Sezon daha sozlesmesi var opsiyon koydurtmamis olduktan sonra su saatten sonra bonservisi zor, hele ki mevcut yonetimle imkansiz. Bu yonetim Ghezzal'i getirse maasinin tamamini odeyip ustune birkac milyon kira bedeli verirdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu da doğru. Opsiyon koydurmamak büyük bir fiyaskoydu.

      Sil
  4. Milli maç da gösterdi ki Kerem ve Halil ikilisi gelecek vaad eden birliktelik.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir