14 Mayıs 2021 Cuma

Gol arıyoruz, Mostafa Mohamed olmazsa olmaz


Geçtiğimiz günlerde, Galatasaray'ın en golcü isimlerini yazarken, Falcao'nun Diagne'yi yakaladığını söylemiştim. Son 2 haftada da terslik olmaması halinde, Diagne'yi geçeceğini de belirttim. Terslikten kastımı da yazdım, olası bir sakatlık halinde diye. Güvenemeyiz, her an her şey olabilirdi ki, Falcao'nun sakatlık haberi geldi. Neyse ki Mostafa Mohamed geri döndü işte, sakat diziyle sorumluluk alıyor ve son maçta 2 gol atarak farkı getirdi.

8 golle de, Diagne ve Falcao'nun arkasına yerleşmiş oldu. Yeni Malatyaspor karşısında 11 oynayacak gücü var mı bilmem de, mutlaka sahne alacak. Gol arıyoruz, Mostafa Mohamed olmazsa olmaz. Yine bir terslik olmazsa, bu maçta da kendisinden 1 golden fazlasını bekliyorum. Galatasaray adına sezonun en golcü ismi de olabilir. Bunu da sadece yarım sezonda başarması, gelecek adına net mesajdır. Yeni sezonda, 20 golün aşağısında kalacağını zannetmiyorum.

Yaz kampı iyi gelecek, daha fazla kendisine odak olacak, hocanın ondan istediğini belki sahada uygulamaya başlayacak. Bunu da başarınca zaten komple bir forvete evrilirsiniz. Değer artacak, zaten gol özelliğin yüksek. Mostafa Mohamed'den yana umutluyum yani, Galatasaray'ın geleceğinde önemli bir yer tutuyor. Şu gösterdiği aidiyet ve sakat sakat oynama isteği dahi unutulmayacaktır. Dizinin halini gören görmüştür.

Babel de 6 gole ulaştı. Bunun yanında 5 asisti de var. Sezona yönelik x faktör kim desek, benim adıma yanıtı Babel. Özellikle de son dönemde diyelim. Turnuvaya hazırlanıyor diye açıklayamam bunu, geçen sezon da hazırlanmıyor muydu? Bu görüntüsü, isteği, çabası var mıydı? Babel değerlidir, neden transfer olduğuna yönelik yanıtı da bugün almış oluyoruz. Şampiyonluk gelirse zaten, anlatacağım birçok futbolcu hikayesi olacak.

3 yorum:

  1. beyler transa geçip izleyelim maçı 5 5 5 5 5 5 diye..
    5-0 yenersek bjk asla ve asla 3 fark atamaz.
    2 mohammed 2 babel 1 halil :)

    YanıtlaSil
  2. Fark istiyorsak gol vuruşu olan oyuncuya ihtiyaç olacak. Şu an kadroda o özellikte sadece Mostafa var. Umarım oynayabilir.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir