21 Mayıs 2021 Cuma

Pişman olmasına pişmanım da, asıl hissettiğim duygu "utanmak"


Galatasaray tarihinin en kötü başkanı, artık kimsenin bundan kuşkusu olmamalı. Kuşkusu olanın da Galatasaraylılığını sorgularım, sağda solda ciddi anlamda Galatasaraylıyım diye gezmesinler. Yok Dursun Özbek dönemi, yok Özhan Canaydın dönemi gibi şeyler yazmayın bile. Galatasaray'ın ne kadar değeri varsa şu an ayaklar altına alınmış durumda. Yazıklar olsun demek dışında hiçbir şey söyleyemem. Tarihin en kötü başkanı olduğu kadar, en kötü insanı da. 

Sadece o da değil, şu an yönetiminde bulunan herkes bu günahın ortağıdır. Abdürrahim Albayrak başkanlık hayali mi kuruyordu, unutsun. Bu saatten sonra yönetici dahi olamayacak. Değerli başkanı bitirdi çünkü, gemileri değil, tüm limanı yakarak gidiyor. Kontrolü yitirdi, şu an ben sonrası tufan diyerek, Galatasaray'da ne tür bir enkaz bırakabilirim diye çabalıyor. Kendi sağlığını düşünmeyen insanın, sağlığını düşünecek değilim.

Fatih Terim'i sadece "teknik direktör" gören hata eder. Kendisi yaşayan en büyük Galatasaraylıdır, bu kulübün en büyük 2-3 efsanesinden biridir. Galatasaray'ın geleceğiyle alakalı o yorum yapmayacak da, ben mi yapacağım. Kongreyi de yönlendirebilir, seni ilgilendirmiyor. Divan kurulu üyesi bu adam, yaşayan en büyük Galatasaraylı diyorum. Kendisini bizden üstün görüyor diyor. Daha doğal ne olabilir ki? İşgalcisiniz, o koltuğu işgal edip, altını boşaltıyorsunuz. Galatasaray tarihinin gördüğü en kötü yönetimsiniz.

Saha içi / saha dışı birçok konudan dolayı birçok konudan ötürü Fatih Hoca'yı eleştirmiştim. Pişman olmasına pişmanım da, asıl hissettiğim duygu "utanmak". Utanıyorum, şu yönetime rağmen ben nasıl o eleştirileri yaptım diye. Umarım hocam hakkını helal eder. Şu yönetim çatısı altında, 2 şampiyonluk kazanabilmek bambaşka seviyeymiş. Hatta bu sezonu da şampiyon kabul ediyorum, inanılmaz bir başarı çünkü.

14 yorum:

  1. Tümüyle katıldığımbir paylaşım. Kalemine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Sustuklarım dile geldi. İlk günden beri konuşuyorum ama herkes tutturdu bir Fatih Terim anpatisi gidiyor ben de susup izlemeyi istedim ve geldiğimiz nokta burası. İlk önceleri dediğim gibi Fatih Terim'i veren Allah'a şükürler olsun diyelim ve önümüze bakalım.

    YanıtlaSil
  3. Bugün öğlen saatlerinde evde çalışırken, başkan canlı yayında konuşuyor diye arkadaşımın uyarısı ile youtube kanalı üzerinden canlı yayını açtım. Belki bir umut sanırım güzel bir veda konuşması ile görevini bitirecek belki de Fatih Hoca'ya planlama yetkisi vererek; Galatasaray'ın örf ve ananelerine yakışır şekilde davranacak diye beklerken; hakikaten ve tek kelime ile utandım!!!
    sinir krizine girdim! biz daha kötüsü görmeyiz derken, Dursun Özbek'in geldiği güne lanet, gittiği güne bayram derken; kötünün de kötüsü varmış dedim. Yazıklar olsun!!! Gerçekten yazıklar olsun!!!
    İnsanlıktan çıkmış birinin, akli dengesi yerinde olmayan birinin o koltuğu hala işgal etmesinden dolayı yaşadığım utancı anlatamam. Çok sevdiğimiz Galatasarayımızın bu hallere düşmesi beni derinden yaraladı.
    Söyleyecek çok şey var ama artık insanın bir yerden sonra da nutku tutuluyor. İnşallah camiamızın hayırlısı olur. İnşallah bizi daha iyi günler ve daha iyi bir gelecek bekliyordur.
    Bu karabasanın bitmesini sessizce ve sakince bekleyeceğim. 19 hazirana kadar 1 ay daha dişimi sıkacağım. Bu hayasızca dönemin bitmesini bekleyeceğiz.
    Galatasaray daha iyi bir kongre, daha bir genel kurul, daha iyi bir üyelik ve tüzük yapısını hak ediyor. Galatasaray maalesef dar bir kliğin kendisine giydirilmeye çalışılan kıyafeti yırtıp atmadıkça debelenip duracaktır. Umarım o günleri, kulübe çoğulcu demokrasinin geldiği o günleri de görürüz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yüzden işte tarihin en kötü başkanı. Kulübün dna'sı ile oynuyor.

      Sil
  4. Konuşmanın sadece beş dakikasını filan dinleyebildim Mustafa Cengiz adına utandım senin de söylediğin gibi... Biraz da üzüldüm. Sağlığı iyi değil. Akıl mantık çerçevesinde yorumlamak bile mümkün değil konuşmasını

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben onun adına utanmadım. Ben Fatih Hocayı bazı noktalarda eleştirdiğim için kendimden utandım. Cengiz adına konuştuğum her şeyin arkasındayım.

      Sil
  5. Kimse hocayla çalışmak zorunda değil ama bunun kararını verecek kişi gitmesi kesinleşen bir adam değildir. Özellikle başkan adaylarının devam kararı varken bu adamın böyle bir sey söylemesi geçen iki sezonun özetidir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hala yıllarca devam edecekmiş gibi hareket ediyor :)

      Sil
  6. Benim anlamadığım sağlığı yerinde olmayan ve tuhaf konuşmalar yapan başkanın arkasında duran Abdürrahim Albayrak ve Yusuf Günay. Ne kadar kötü bir duruma düştüklerini hiç mi görmüyorlar anlamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görüyorlar ya da, işlerine geliyor bu durum. Aklıma başka açıklama gelmiyor.

      Sil
  7. normalde başkanı bu konuşmasından dolayı eleştirirdim ama bu konuşmalarda gösteriyor ki kuvvetle muhtemel sağlık sorunları nedeniyle doğru düşünemiyor. mantıklı hareket edemeyen birinin ne kadar iyi niyetli de olsa kulüp başkanlığı gibi bir makam da tutulmaması lazım bu konuda bence tüzüğüde gelecek de bir madde konulmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de. Buna bir şekilde dur denilmeli ve imkan verilmemeli. Tüzük bizi bitiriyor zaten.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir