14 Mayıs 2021 Cuma

Ya da x futbolcuyu isteyeceksin, takas adına Sekidika iyi bir parça


Beklentiden ziyade, "ya tutarsa" düşüncesiyle transfer edildi. Bonservisi yok, belli bir potansiyel de var gibi görünüyordu. Takıma katıldı, bir anda talipleri arttı, o ara Onyekuru sıtma oldu derken takımda tutuldu. Bu sezonda da takımda kalması, yabancı sayısıyla alakalıydı diyebiliriz. Yine de rotasyon bir dönem o kadar daraldı ki, forma Sekidika'ya da geldi. Hatta Fatih Hoca kendisi için, "Sekidika'nın alacağı süreler artacak gibi görünüyor" demişti.

Katkı da veriyordu. Yeterliydi, yetersizdi bunu tartışmıyorum. Sağ kanatta, Oğulcan Çağlayan'ın alternatifi gibiydi ve çalışkanlığı üzerinden yürüdük. Zaten bu seviyede kalacaksanız, mevcut oyun tarzınız ister istemez değişmek zorunda. Solda oynayayım, sadece kat ederek yürüyeyim üzerinden gidemezsiniz. O iş bambaşka yetenek gerektiriyor ve Sekidika'nın seviyesi de daha aşağıda. Çalışarak, savunma katkısıyla, dirençle birlikte şansınız olabilir.

Ocak ayında yapılan transferler neticesinde kiralık gönderildi ve İlhan Palut'la birlikte de iyi bir dönem geçirdi diyebiliriz. Performansını tabelaya yansıtamamış gibi görünse de, işin mücadele tarafında var. Demiştim ya, transferi halinde tutmasa dahi zarar etmezsiniz diye. O piyasayı yaptı mesela. Yine çoğu Anadolu takımı kapında olacak. Ya da x futbolcuyu isteyeceksin, takas adına Sekidika iyi bir parça. Ben böyle bakıyorum.

Oğulcan Çağlayan'ın şans bulmakta zorlandığı ortamda ise tutunabilmesi zor. Rotasyon diye düşünsek de, Yunus Akgün'leri de dönüyor, zor yani. X transfer için olası bir takas ya da bonservisiyle birlikte yolları ayırmak mümkün olacaktır. Ben takas bekliyorum tabii, Anadolu içinden düşünülebilecek birçok isim var. Bu tarz transferleri gerçekleştirmekten geri durmamak lazım, en kötü haliyle dahi kazanç elde etmek mümkün. Bu Ozornwafor için de geçerli.

8 yorum:

  1. Abdülkerim bardakçı transferinde kullanacağız gibi geliyor bana

    YanıtlaSil
  2. Cok da az para aldiklari icin transferi cok cazip futbolcular ikisi de zira milyon Euro alan yabancilari kimse almak istemiyor, Ozornwafor da Sekidika da mutlaka Super Lig'de kendisine yer bulur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her zaman alıcısı olur bu tarz futbolcuların.

      Sil
  3. Özet görüntülerde hep Sekidika var. Konyaspor için değerli sanırım. Nakit veya takas bir şekilde değerlendirmek gerekiyor.

    YanıtlaSil
  4. Yunus Akgün Ali Yavuz Kol Sekidika Ozonwafor bizde oynayamaz belki paraya çevirebiliriz

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir