3 Haziran 2021 Perşembe

Burak Elmas çok güçlü gelecek


Yiğit Şardan, yönetim listesiyle bir yemek organizasyonu düzenleyecekmiş. Amaç da, yönetiminde bulunacak kişilerin birbirini tanıması. Henüz birbirini dahi tanımayan, son dakika kurulan bir yönetim. Yıllar içinde bunun birçok örneğini de görmüştük. Galatasaray artık bunlara layık değil. Bir tarafta, aylar öncesinden adaylığını açıklamış ve bu göreve hazırlanan insanlar var. Diğer yanda da, son dakikada kurulup, kulüp yönetimine talip olanlar.

Her şeyi geçtim. Mustafa Cengiz yönetiminden memnun mu herkes? Genel kurallarda gördüğüm çok büyük eleştiri ve tepkilerin olduğu. Yiğit Şardan yönetimi de, Mustafa Cengiz kanadından. Adnan Polat ile ortaklıklarından bir aday çıktı. O zaman Mustafa Cengiz devam etseydi, madem herkes memnun. Şimdi neye göre Yiğit Şardan'a oy atılacak ve bu üyelerin Galatasaray'ı düşündüğünü mü söyleyeceğiz? En büyük zararı yine onlar verecek.

Benim görüşümün belki bir önemi yok da, Burak Elmas'ın kazanmasını çok istiyorum. Ortada vizyon var çünkü. Vizyonlu söylemlerle aday olan birçok başkan adayı görsek de, vaat değil söyledikleri, imza atılmış işler. Altı dolu yani. Şimdiden de hepsini açıklıyor. Sponsor da açıklanıyor, projeler de. Futbol yönetiminden, kulübün işleyişine kadar her şey çalışılmış. Aylardır bu işler için hazırlanıyorlar. Son dakika başkan adayı olan biri, aylar öncesinden adaylığını açıklamış bir isimle aynı kefeye konulabilir mi?

Transfer çalışmasına kadar her şey hazır. Tüm yükü Fatih Hoca'nın sırtına veremezsiniz. Ön çalışma yapar, bazı isimlerle belli aşamaya gelirsiniz. Başkan seçilirseniz de, Fatih Hoca'yla oturur, hocanın da listesine bakarak bir ortak yol haritası oluşturulur. Zaten zaman yok, Şampiyonlar Ligi ön elemesi kapıda. Sırf Yiğit Şardan aday olsun diye, seçimi iptal edenler, Galatasaray'ı çok büyük zarara uğrattılar. Bu dünyada zamandan daha değerli bir şey yok ve bunu çaldılar.

19 yorum:

  1. Liseci zihniyet izin vermeyecek bence

    YanıtlaSil
  2. Burak Elmas in çıktığı programların çoğunu dinledim. Proje ve ekip bazında çok hazırlık yapmışlar. Seçilip ilk zorluklarından projelerini rafa kaldirmazlarsa güzel bir iş planları var. Birde bu tip uzun süre klüpte yonetimlerde çalışıp gelen başkaň secilmemisti. En son Adnan Polattir sanırım. Yani ligi tanıyor :) benim gönlümde Burak Elmas diyor. Sadece biraz karizma eksiği var gibi. Adnan Öztürk ise yapılması gereken dışında pek de ekstra bir katkısı olmayacak gibi.

    YanıtlaSil
  3. Galatasarayin agir baslarindan biri de Faruk Surendir zamaninda Dursunun ipinin cekilip Mustafanin baskan olmasinda da eli vardir
    Simdi baba bizim icin en buyuk iyiliklerden birine daha sebep olacak )
    Buna inaniyorum
    Sardan falan hikaye Adnan Polatin kendi agirligi olsa zamaninda ibra ederlerdi )
    Faruk baba bence 3 yil oncesinden hazirlamisdir damadini once saglam projeler falan FFP falan da yok onu acik
    Rahat olun sadece 19 gun kaldi )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yiğit Şardan bence de abartılıyor. Herkes görüyor sonuçta neyin ne olduğunu.

      Sil
    2. Abi daha dun Faruk baskandan bahsettik aciklama yapmis
      Faruk Süren: "Ben artık Abdurrahim Albayrak'ın olmaması gerektiğini düşünüyorum. Maalesef. Üzülerek söylüyorum. Değerli bir arkadaştır. Faydaları da vardır. Yıl içinde gösterdiği yönetimsel hatalar, tepkisizlik... Biraz kenara çekilip istirahat etmesinde yarar var.
      Hayirli olsun :)
      Benim dusuncem Fatih hoca el ayagini cekmemis "Derin Galatasaray " yine buyuk oynamaya karar verdi
      En guclu yonetimle en uygun teknik direktorle yeniden ayaga kalkmanin en uygun zamani tabi bu isin sonunu yeni bir avrupa kupasiyla taclandirmak lazim :)
      Allah yardimcimiz olsun

      Sil
    3. Bilemem o kısmı artık :)

      Sil
    4. Derin Galatasaray isin sakasi tabiki
      Ancak bir hareketlenme oldugu kesin
      Faruk Surenin destegiyle Burak beyin projelerini gordukce heyecanlanmamak elde degil
      Yine eskisi gibi Avrupayi titretirmiyiz :)

      Sil
  4. Her aday bilgiler vaad ediyor amaa Burak Elmas farklı olarak vaadlerini proje olarak sundu Kemerburgazı ve basket sahasının projesini yayınladı şimdiye kadar ki başkan adaylarından bi farklı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sponsorları da açıklıyor. Bu çok önemli.

      Sil
  5. Eşref Hamamcioglu veya Yigit Şardan ikilisinden biri de seçilebilir.O zaman kaos başlar.Eşref Hamamcioglu çekilirse Burak Elmas kolay kazanır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Burak Elmas'in kazanacağına inanıyorum. Rüzgar her geçen gün onun lehine esiyor.

      Sil
  6. Eğer liseci geri kafalı zihniyet geri kafalığı bırakıp Burak Elmas'ı seçerse çok güzel günler bizi bekler. Fatih Terim ile çok rahat anlaşabileceği bir yönetimi görmek çok isterim. İmparator'a güzel bir yönetimle çalışma fırsatını çok görmesinler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence seçecekler. Şu an daha iyi bir seçenek göremiyorum.

      Sil
  7. Burak Elmas aylardır ciddi hazırlanıyor ve bu işi dert edinmiş. Galatasaray'ı zirveye oynarken bir yandan da maddi olarak rahatlatmanın yollarını anlatıyor. Ne yaptığını bilen direyetli bir başkana ihtiyacımız çok var gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Plan, proje, program, her şey var. Kazanması gerekiyor artık.

      Sil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adnan Polat dönemini de biliyoruz çok şükür. O dönemi bilen, Yiğit Şardan'ı da destekler :)

      Burak Elmas'ın geliş şekli ile, Mustafa Cengiz'in geliş şekli ne alaka? Arada çap farkı var. Daha kötü mü olur :) Bence bu yorumunla, blogun seviyesini bir hayli aşağı çektin :(

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir