25 Haziran 2021 Cuma

Jorman Campuzano, & Galatasaray, istikrarlı 6 numaraları severiz


Bu iddia da ilk olarak Arjantin basınında yer almıştı. Galatasaray'ın bu futbolcu için, 3 milyon avro'luk bir bonservis bedeline anlaşma sağladığını söylüyorlardı. Sonrasında yerli basına düştü, 1-2 yer de paylaştı. Nedir, ne değildir hiçbir fikrim yok. Futbolcunun sözleşmesinin bitmesine 2 yıl var ve Boca, kendisinden bu kadar kolay vazgeçer mi bilmiyorum. İstikrarlı bir futbolcu çünkü, Boca'nın tuttuğu isimlerden. Bu tarz istikrarlı ve mücadelesiyle öne çıkacak isimleri de çok severim.

Galatasaray, belli ki bir 6 numara arıyor. Taylan Antalyalı'nın da PSV maçında olup olmayacağı sorusu sorulmaya başladığından, sezona iyi ve istikrarlı bir 6 numarayla girilmek istenebilir. Florentino Luis'i konuşuyorduk, zor bir transfer olsa da, Gedson Fernandes'le birlikte bu iş için uğraşılıyor. Mutlaka alternatif planlar da vardır. Orta sahada biraz daha tempoyu, sertliği ve mücadeleyi arttırma noktasında, iyi ve biraz daha geleceğe dönük bir 6 numara arayışı mevcut.

Campuzano da 25 yaşında. İstikrarlı, mücadele ve savaşçı kimliğiyle ön plana çıkan, temiz 6 numaralardan. Ayağı da bir 6 numara için gayet temiz ve oyunun 2 yönünü gayet iyi oynar. Çalışkanlığı daha ön planda tabii, tempo açısından da değerli görürüm. Akmaz, kokmaz ama işini iyi yapar diyelim. Garanti bir hamle gibi ve daha üst profilde isimler olmuyorsa, bu transfer de bizi mutlu eder. Sadece 6 numara gibi de düşünmeyelim, 8'e de kayar. 4-3-3 içinde, orta sahada işin mücadele tarafını üstlenir.

Ortada kesin bir şey yok, medyaya göre hareket ediyoruz. Dış basın yazınca biraz daha dikkate alıyorum. Yerli basın, her gün birkaç kişiyi getiriyor zaten. Bu tarz hamleler ise genelde ilk olarak dış basında duyuluyor ve sonrasında farkına varıyoruz.

8 yorum:

  1. 600 milyon TL para lazım deniyor yani transfer yapılması zor bence gerçekçi olmak lazım, herkes çok uçtu kaçtı şunu alıcaz bunu alıcaz kulüpte ciddi bir ekonomik kriz var, her alanda bu yönetim mc yönetimine fark atar, ama transfer konusunda mc yönetimi de Burak elmas yönetiminde eli kolu bağlı maalesef tek ortak noktaları bu yapacak bir şey yok, hoca orta sahayı eldekilerden kuracak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni yonetim bunu biliyordu geldiğinde. Sorun olmaz. Eski yönetimin skandalları bitmiyor. Mali kongrede elbette konuşulacak.

      Sil
  2. İstikrarlı ve ne alınacağı bilinen bir oyuncu gibi görünüyor. İlerde satılma ihtimali de olur. Ayrıca Taylan'la da aynı yaşlarda sanırım. Mesele yerli yabancı dengesini tutturmak. yabancı kontenjanı daha ihtiyaç duyulan mevkilere harcanmali bence sol bek sağ açık gibi.

    YanıtlaSil
  3. Tek önliberolu sistemden cift önliberolu sisteme geçeceğiz gibi görünüyor.Taylan 'ın yanına defansif bir 6 nunara şart.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçer miyiz o şekilde emin değilim ben. Çift 6 olmaz sanki.

      Sil
  4. Uygun maliyetle gelirse iyi transfer

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir