12 Haziran 2021 Cumartesi

Selçuk İnan'dan yana da umutluyum


Mevcut yönetime güvenmediğimden, son dakika yapacakları her türlü sürprize açıktım. Gidip de, x yerli ya da yabancı teknik adamla anlaşabilirlerdi. O da yeni yönetimin önünü tıkar, olmadık tazminatlara yola açardı. Neyse ki bu yola girmediler ve lafta "Fatih Hoca ile çalışmayacağız" söylemlerine rağmen, hocanın listesi ve raporları üzerinden hareket etmeye devam ediyorlar. Çünkü başka yolları yok. Yapılabilecek bazı yerli, bonservisi olmayan isimler de hocanın listesi doğrultusunda geldi. Sezon hazırlığı da hocanın raporu doğrultusunda başlıyor.

Sezonu Selçuk İnan'la açacağız ve kongreye kadar geçecek 5 günlük süreci kendisiyle geçeceğiz. Levent Şahin ve Ümit Davala'nın da sözleşmeleri bitmişti. Onların bu kararı da, kendilerine yeni yol haritası çizmek, 1. adam olmak üzerineydi. Fatih Hoca devam edince de onlar olmayacak. Hocanın kulübesinde de değişim olacak yani. Riera ve Necati Ateş'in akıbetini bilmiyorum. Devam edecek gibi görünseler de, bu yönde açıklama yok. Veda da etmediler, bekleyip göreceğiz.

Selçuk İnan ise 1. yardımcı teknik adamlığa yükseliyor gibi. Hocanın hemen yanında o olacaktır. Sürekli söylüyoruz ya, hocanın yanında birileri yetişecek mi diye. Böyle bir yükümlülüğü yok da, Selçuk İnan gibi isimlerin ileride önemli teknik direktör olmalarını ve Galatasaray'a hizmet etmelerini de istiyoruz. Selçuk İnan'dan yana da umutluyum. Bu işe hazırlanıyor, kursları görüyor ve stajını en iyi yerde alıyor.

Selçuk İnan ve Riera gibi isimlerin etkilerini yeni dönemde göreceğiz. Kulübede bir değişim gerekiyordu. Levent Şahin ve Ümit Davala'nın ayrılıklarını bu anlamda değerli buluyorum. Onların da artık kendi yollarında ilerlemesi gerekiyordu. Bu sayede yeni isimlerin önü açılmış oldu. Selçuk İnan'dan yana da umutluyum. Yakında bu ekibe Arda Turan da dahil olacaktır. Hem orada gençleşme, hem de yenilenme var. Bu hareketlilik ve enerjinin getirisi olumlu olur.

6 yorum:

  1. O 5 günlük sürede de zaten sağlık kontrolleri futbolcuların durumuna falan yapılır vakit kaybetmemiş oluruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben biraz daha gelecek için düşündüm aslında :)

      Sil
    2. Gelecek anlamında haklısın abi de şuan aklım sadece seçimde :) İlk defa kısa vadeli düşünüyorum :)

      Sil
    3. Hepimizin aklı orada :)

      Sil
  2. Son 2-3 senesinden dolayı üzerinde biraz olumsuz bir algı var ama Terim sonrası oraya yakışacak isimlerin başında geliyor bence. Bülent Korkmaz'ı çok isterdim ama olmadı, umarım Selçuk olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bülent Korkmaz geç gelişti diyelim. Belki ileride yine olur :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir