16 Temmuz 2021 Cuma

Sergiledikleri düşmanlık da olabildiğince aleni


Aleni bir düşmanlık. Bu düşmanlığı sergilemekten de geri durmuyorlar. Oğulcan Çağlayan'ın bitmek bilmeyen bir lisans sorunu var. Transferiyle alakalı bir "opsiyon" sorunu vardı ve geçen sezon o cezaları konuşmuştuk. İş mahkeme sürecinde ve Yargıtay bekleniyor. Uefa ve Fifa'dan gerekli izinler alındı, sorun yok. Oradan lisans alabiliyorken, Tff'nin lisansı vermiyor olması ancak bir şekilde açıklanabilir. Soran olunca da, ülke puanı derler.

Neyin ülke puanı? 4 gündür toplanıp da karar veremiyorsun. Pardon, "vermiyorsun" diyeyim. Bekliyor adamlar, kadro bildiriminin son gününü bekliyorlar. Maksat zorluk çıksın, Oğulcan Çağlayan'ı PSV maçlarında oynatamayalım. Aynı Rizespor, 4 yıldır Kayseri Erciyesspor'a Oğulcan Çağlayan'ın bonservisini ödememiş sorun yok ama Galatasaray lisans çıkaramasın. Burak Elmas haklıydı söylediklerinde.

Başkanların katıldığı oturumu beklediler ve kararı almıyorlar. Ülke futbolu umurlarında değil ki, herkes başarısız olsun diye bakıyorlar gibi. Galatasaray bu işi bir şekilde çözer de, Tff'den acil şekilde kurtulmak gerekiyor. Büyükler hemfikir olduğuna göre de, bu suyun önünde daha fazla duramazlar. Tarihin en kötü Tff yönetimi diyelim. Daha geçen sezon 6 maç ceza verdiler, bu sezon lisans vermeyerek işe başladılar.

Burak Elmas'a helal olsun. Çekinmiyor, tepkisini en sert şekilde gösteriyor. Yıllardır bu şekilde temsil edilmiyorduk. Hatırlayın geçmiş yönetimi, bizlere Tff'yi övüyordu. Şu an yaşanan sorunlar da zaten onların zamanında aksiyon alamaması yüzünden oldu. O transferi bu yönetim yapmış olsa, bugün böyle sorunları da konuşmayacaktık. İş biraz da geçen yönetimin enkazını kaldırmak. Başkanlık makamının altını öyle boşalttılar ki, bugün yeniden ayağa kalkmaya çalışıyoruz.

10 yorum:

  1. Bu talimatların hepsi çok yukarıdan geliyor. Nihat Özdemir hiçbir kararı tek başına alamaz.

    YanıtlaSil
  2. Cok iyi konu, mukemmel yazi, senden boyle yazilar bekliyoruz. TFF aleni sekilde diger takimlari kayirirken MC yonetimi, Albayrak vs. hukumet ve diger yonlerden gobek bagiyla bagli olduklarindan TFF'ye birak tepki vermeyi bir de tesekkur ediyorlardi, Aysal doneminden beri ilk defa bizi ezdirmeyecek bir baskanimiz var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu şekilde yazılar yazıyorum yeri geldiğinde :)

      Sil
  3. Biz cezasını ödemedik mi oyuncu da ödedi cezayı halen daha niye lisans sorun oluyor anlamadım

    YanıtlaSil
  4. oğulcan'ı ben beğeniyorum. görev aldığı dönemde önemli işler yaptı. zaten önemli işler yaptığı için hedef adam oldu :)

    sahadaki katkısına ek olarak sırf bu işler yüzünden sembolik bir anlam yükler ve banko 11 oynatırım bu çocuğu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de beğeniyorum. Çok caliskan, oyun içi katkısı olan futbolcu. O kabuğu da kırmak üzereydi.

      Sil
  5. Fatih Hoca ile sorunlu kişiler var tff içerisinde.Gecen sene ellerinden geleni yaptılar şampiyon olmamamız için.Bu senede benzer şekilde hareket edileceği belli oldu.Baskanlar toplantısında dikkatimi çeken durum Ahmet Nur Çebi dışındaki başkanlar sert ifadeler kullandılar.Nedense Ahmet Nur Çebi sert ifadelerden kaçındı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte bu noktada Burak Elmas önemliydi. Hoca yalnız birakilmayacak.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir