29 Ağustos 2021 Pazar

Kasımpaşa 2-2 Galatasaray, nedir bu maçı ilk yarıda bitiremeyen?


Türkiye Ligi'nde, Galatasaray kadar basit hata yapan bir takım var mıdır bilmiyorum. Çok fazla basit hata ve hepsi tehlike ile sonuçlanıyor. Ayakta top tutmalar, ısrarla kale ağzında kısa pasla çıkmaya çalışmak. Israr ediyoruz ve kayıp yazıyoruz. İlk yarıya bakıyorsun, 5-0 bitirebileceğin bir yarı. Devreye 2-0 girsen, 2. yarıda yine açık alanı kovalayacaksın. 2-1 ile rakibe özgüveni verdin ve tüm 2. yarı rakibi kovalamakla geçti. Galatasaray, 2. yarıda sahada yoktu.

Diagne'yi eleştirdim mesela. Yorgundu, pas hataları sürekli kalemizde pozisyonla sonuçlandı. Bir de kaçırdıkları var, top süremez halde. Yine de etkiymiş diyeceğim, Mostafa Mohamed ile o bağlantıyı hiç kuramıyorsun. Galatasaray, olabildiğince hareketli ve etkili olmasını beklediğin bir hücum kadrosuyla maça başladı. Merkezde Cicaldau bağlantıda, Morutan da rakip yarı sahada çok etkiliydi. Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz kanatlarını da iyi kullanıyorsun. Alan açılıyor, açık alanda cirit attık resmen.

2 gol buldun, dahası gelebilirdi. Sorunlardan biri "atak sonlandırmak". En kötü ihtimalle uzaya vur topu ama atağı sonlandır. Orada kaptırdığın top, kalende pozisyon demek. Rakibin kanatları hızlı, hoca da maç öncesi bunu dile getirdi. Cezayı kesiyorlar işte. Her Kasımpaşa deplasmanı, Yusuf Erdoğan etkisinden bahsediyoruz. İyi bir takım değil Kasımpaşa. Böyle bir ilk yarı oynadıktan sonra, orada maçı bitirmen lazım.

Cicaldau neden çıktı anlamadım. Sahadaydı ama bir anda koşarak soyunma odasına gitti. O çıkınca da, orta saha / hücum bağlantısı diye bir şey kalmadı zaten. Taylan Antalyalı 6'ya geçti, yorgun Berkan Kutlu da o bağlantıyı kuramadı. İşin kötüsü, Taylan Antalyalı oyuna girdikten sonra baskı yedik, geriden hiç çıkamaz olduk. Muslera, Luyindama, Taylan Antalyalı üçgeninde bu takım kısa pasla geriden oyun kuramıyor ama ısrar ediyoruz. Kale ağzında amansız pas sevdası sonumuz olacaktı ki 2-2'ye geldi maç.

Tüm 2. yarı, basit pas hatalarımız ve Kasımpaşa'nın kontralarıyla geçti. Biz de rakibi kovaladık işte. 2 tane pozisyonun var. Hiç mi hiç rakip kaleyi zorlayamadın, sürükleyemedin oyunu. Oyuncu değişiklikleri ezber zaten, klasik hatalar. Tempo yapmak yerine daha da yavaşlattık. 2. yarıda Kasımpaşa kazanabilirdi de. İlk yarıya ve rakibe bakarak, kaybedilmemesi gereken puanlar. Lig maraton da, böyle kayıplar can sıkıcı. Şu atak sonlandırma işini ve mevcut isimlerle geriden kısa pasla çıkılamayacağını öğrenmen lazım. Bunu görecek olan da Fatih Hoca, neden bunda ısrar ediyor?

53 yorum:

  1. Van aanholt tarafı özellikle bağıra bağıra gol geliyorum diyordu, zaten kötü bir kalecin var geleni gideni içeriye alıyor toplara yatamıyor bide bu kadar pozisyon veriyorsun, gerçekten 2-0 da bir takım ne kadar kötü oynayabilirse o kadar kötü oynadık hani şu maçın dönmesi için ancak bu hataları yapmamız gerekiyordu fazlasıyla layıkıyla yaptık, 2-0 a her şey iyiydi bu arada morutan iyi oynadı cici iyiydi kerem çok iyiydi ama 2-0 bulduktan sonra siyah ve beyaz gibi oldu takım,üzüldüğüm tek şey:ts maçında tecrübeye dönüş yapıcaz maalesef hatta 7 eylüle kadar yine yaşlı yüksek maaşlı oyuncular gelecek diye çok korkuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aanholt da yorgun, doğal. O noktada rotasyon gerekir işte. Böyle bir aksama bekliyordum.

      Sil
    2. pva yorgun ama şu huyu törpülenmeli. kalabalığa dalıyor ve kaptırıyor sonra da arkası bomboş yakalanıyoruz. bugün tamamen ona yazar. orada kaptıracağına taca gidecek kadar kötü şut çekse o bile daha iyi olurdu

      Sil
    3. Israrla golü düşünüyor, böyle bir bek. Yorgun olunca da ayakta kalamadı.

      Sil
  2. Hocanın geriden kısa pas ile oyun kurma takıntıları bizi başarısız yapıyor.Besiktaş ın oynadığı basit ve hızlı oyuna bak birde bizim oyuna bak.50 tane transfer yapsak nafile.Ya Fatih Hoca kafasındaki oyun yapısını değiştirmeli ya da yol yakınken bırakıp gençlerin önünü açmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eldeki malzemeye göre hareket etmeli. Muslera, Luyindama ve Taylan üçgeninde, geriden kısa pasla çıkman imkansız. Ya oyunu, ya oyuncuları değiştireceksin.

      Sil
    2. taylan first touch çok sorunlu. pubis yüzünden mi acaba?

      Sil
  3. Bence Cicaldau-Taylan degisikligi maci bizden aldi Kasimpasa'ya verdi. Taylan goldeki hatasi haric 3 tane kritik ve sayamadigim yanlis pas tercihleri sayesinde takimin hizini kesti zaten Taylan-Berkan tandeminin olmadigini konusmustuk.
    Morutan'in 2 klas hareketi skoru sana getirdi ama yanlis tercihlerle koruyamadin, olayin özü bu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O mecburi oldu, Cicaldau cırcır olmuş. Böyle olaylar da bizi buluyor. Katılıyorum, Cicaldau sonrası tüm bağlantı koptu.

      Sil
  4. Hocam cicaldau cırcır olmuş, mide ağrısı sebebi ile oyundan çıktı diyorlar. Az önce tweet olarakta attım; "keşke cicaldau sahada altına yapsaydı da taylan oyuna girmeseydi" . Canım çok sıkkın hocam 5-0 lık maç 2-2 bitti yazıklar olsun canım çok sıkkın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taylan Antalyalı mecbur girecek, başka alternatifin yok o an.

      Sil
  5. final pasları ve son vuruşlar çok kötü. bu sezonki çoğu maç böyle geçti. kısacası atamayana atarlar. (gerçi rakiplerin atmasından ziyade biz bi şekilde yiyoruz)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunlar gelişir gelişmesine de, dengesizlikler oluştu.

      Sil
  6. Hocanın klasik ezber oyunlarından biri daha x çıkıyorsa kafasında girecek kişiler ve sıralaması belli. Şu huyundan bir vazgeçmedi bir de olmazsa olmazımız pas pas pas.

    Abi city gibi barca gibi oynama hayalin var tamam da adamlar o paslar ile dikine gidiyor ve hızlıca gidiyor, sen geride sağdan sola soldan sağa çok yaşa mustafa kemal paşa. Hele taylan muslera liyundama aynı anda sahadaysa tamam.

    Kale maalesef yok gibi bişi..Musleraya artık adam gibi bir türk yedek şart hatta ligdeki çoğu maça türk kaleci ile başlayıp 6 numaraya yabancı kontenjanı sağlamak da şart gibi gözüküyor.

    Muhammed kafa olarak bizi bitirmiş sanki. Diagne'ye de güvenilerek yola çıkılamayacağı ortada halil inşallah olur. orta sahaya 6 ve 8 transferleri lazım orası net. Gedson olmuyorsa takılıp kalmamak gerekli. Van Anholtun yedeği de ömer bayram olmamalı ama ya.

    Kerem koşuyor hücumda iyi hoş da kerem hangi kanada geçerse o kanat otobana dönüyor. Oyunun tek yönünü oynamaya devam edecekse böyle o zaman barış alper yılmaz tercih edilmeli.

    Yorgunluk bahanesini de artık geçelim 22-23 yaşında adamlar var artık sahada. Hoca istifa demeyeceğim tabi ki bu takıma 1 ay süre vermek gerekli gibi ama sonrasında ortaya bir şeyler koyulmaya başlanması lazım. Eğer koyulamıyorsa hocanında artık inadından vazgeçmesi doğru düzgün bir teknik ekip kurması gerekli. Tabi bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cicaldau berkan taylan var diyen olacaktır ama orda taylanı direk kesecek bir 6 şart. Berkan ile de sezon bitmez 3 kulvarda. Aytaç bu sistemde sıkıntı yaratır elde kalıyor sadece kılınç. Ona da hoca pek pozitif bakmıyor gözüküyor. Bu yüzden 2 takviye şart oraya.

      Rakipler artık liyundama'dan sonra ikinci zaafımızı buldular. Önceden sadece liyundama ya baskı yapıyorlardı şimdi taylan ve berkan'a. Özellikle taylan baskı geldiğinde dönemiyor pas pas pas başlıyor orda da kaçınılmaz top kaybı geliyor.

      Taylan yüzü rakibe dönükken gerard gibi ama sırtı dönük topu aldığında baskı gelince maalesef.

      Sil
    2. 8 lazım değil bence, 6 lazım. 6 işine inanmıyordum da, inanmaya başladım. Cicaldau o bağlantı rolüne geçti, 8 işini çözecek. 6'da sert, seni geriden çıkartabilecek bir isim elzem gibi. Senkron sorunu oluyor, o senkronu tutturacak bir 6.

      Sil
  7. Maça kötü başladık ama toparladık 2-0 tamamen morutan eseri çok beğendim. Morutan çok asist cicaldau çok gol atar bu sezon bunu anladık. Teknik direktör o kadar önemliki bazen oyuncular maçta yanlış kararlar verebilir maç 2-0 dk 44 ve anholt en az 3 kez boşalltığı bek bölgesinden pozisyon yemişiz hoca orada ikaz edecek dur çıkma diye, hadi etmedi diyelim ilk yarı bitti, anholt yorgunluktan kötü ömer girmeliydi diagne yorgundu mustafa bu kadar kötüyse babel forvete girer en azından top tutardı. Taylan rezil durumdaydı belli maç tempoau ağır gelmiş ve taylanın bu hali son taktik idmanda da bellidir alma cicaldau rahatsızlandıysa al aytaçı yada emre kılınçı, artık oyuncu değişikliklerini saçma kullanılmasından ve takımın organize olamamasından sıkıldım en basiti belli barışa göbeğe yakın durması söylenmiş maç sonu haritada da bu tespitimi gördüm muhtemel göbeğe destek için ama adamlar sürekli kanadı ileri atıp barışın kanadına bek pozisyonlandırıp oyun kurdu hoca bunu görüp barışı kenara yaklaştırmadı bile lütfen takımın 2.yarı saha haritasını açın bakın takımdaki düzensizliği net görürsünüz hoca adamakıllı antrönerler getirecek her şey transfer yada bireysel beceriyle olmaz yazık elimizdeki maçı verdik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kötü değil de ağır başladık. Sonrasında hareketlenme oldu ve üst üste pozisyonlar izledik. Alan açıldı, oraları iyi doldurduk. Sorun ilk yarıyı 2-0 bitirememek.

      Sil
  8. Kerem morutan cici çok mutlu etti, hele morutan maşallah ayağının tozuyla 2 gole direk etki etti. İlk 15 20 dk diagne de bağlantı da mükemmeldi sonra yoruldu goller kaçırdı derken oyundan koptu.Gördük ki en kötü diagne bile moho nun çok önünde bu arada. Hocayı anlıyorum moho 9 ama babel girse ileri uca bağlantı da sıkıntı yaşamazdık. Babel kanat da kötü ama ileri uçta gayet iyi bir 9 oluyor. Sırtı dönük top alma, saklama noktasında ve bunları servis edebilmesi en iyi özellikleri. Keşke o girseydi moho yerine o zaman yine aynı şekilde devam ederdik. Moho, kerem, Barış, morutan, keza Berkan ve Taylan da hiçbiri top tutan veya saklayabilen oyuncular değil.O yüzden aşırı top kayıpları oldu sakin kalamadı hiçbir oyuncu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diagne yorumuna katiliyorum Diagne 1 2 pozisyonda agir kaldi ama yine de Mohammed'in onunde baslamali, belki ilk yaridaki acik alanda Mohammed yakalasaydi gol yapabilirdi onun disinda Mohammed etkili olabileceginin sinyallerini veremedi yine.

      Sil
    2. Olabilir tabi moho daha iyi bitirici zaten diagneden ama arkaya sarkma gibi şeyler yapan bir oyuncu değil moho, diagne yapıyor bunları sık sık o yüzden mohoya gelse bu pozisyonlar atar mı atar deriz ama o pozisyonlara girmekte diagne nin marifeti bence

      Sil
    3. Diagne'nin varlığı önemli. Bu maçta çok kötüydü ama onu mutlaka sahada olmalı dedirten de Mostafa Mohamed. Çünkü ayağına bekliyor, bu oyun tarzının forveti değil. Ayağına beklerse gelmez, oyun içinde katkısı olmalı.

      Sil
    4. Moho gol ararken iş yapacak bir profil de şu an.Sağlı sollu gelsen mohamed in ciddi etkisi oluyor genelde ama işte şu kontra oyunlarında olmuyor, randers maçında da mesela kontraları hiç sürükleyemedi

      Sil
    5. Öyle bir oyunu da yok Galatasaray'ın. Mohamed'in tarzına göre bir oyun oynayacağımızı zannetmiyorum.

      Sil
  9. Öyle. 2-0 önde olan takım da o şekilde kontrolsüz şekilde hücum yapmaz. Hele ki ilk yarı bitiyorken.

    YanıtlaSil
  10. Bu arada, bazı yorum yapan "ismini vermeye korkan" adsız arkadaşların yorumları spam kutusuna düşüyor. Çünkü ben onları zamanında işaretlemiştim ve layık olduğu çöp kutusunda yerini alıyor o yorumlar. Baktım da, tonla yorum birikmiş. Adamlar Fatih Terim ve Galatasaray nefreti ile yaşıyor belli ki. Galatasaraylı değiller zaten, amnaçları troll belli ki :)

    Söylemem şu, yorumları okumuyorum bile. Spam kutusundalar otomatik, kendi kendilerini imha ediyorlar zaten. Zahmet etmeyin boşuna, fişledim çünkü ben sizi :)

    Bloga yorumlarını, eleştirilerini, fikirlerini belirten bir sürü değerli arkadşım var. Adsız olarak da yorum yapabilirler, söylemim asla onlara değil. Zaten yayınlıyor, cevaplıyorum. Blog onlarla var oluyor. Bazı kendini bilmez, yorumu burada yayınlanmayacağı için kuduran arkadaşlar da spam kutusunda eğleniyorlar.

    Bloga değer ve kalite katan tüm arkadşlarıma teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, konuşmaya devam edelim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanirim 3 senedir takip ediyorum bugune kadar yayinlanmayan yorumum 2 ya da 3tür onlarda da muhtemelen cok agresif yorum yapmismdir, bence gayet guzel filtre ediyorsun son zamanlarda da cok iyi etkilesim oluyor blogda gayet guzel yorumlar oluyor, kalemine saglik.

      Sil
    2. Teşekkür ederim sözlerin için. Agresif yorumları da yayınlarım, sorun değil. Bazen kelimeler öyle noktada ki, başımıza iş acabilir. O yüzden de böyle yorumlar iptal olabiliyor.

      Bazısı trolluk peşinde. Zaten Galatasaraylı değil. Fisledim onları, yorumları otomatik olarak spam düşüyor. Uğraşmıyorum bile. Ama nihayetinde çöp kutusunu da boşaltıyoruz arada. Orada gördüm :)

      Sil
  11. sence yabancı kuralı ne zaman değişir? çünkü bu kural özellikle Anadolu takımlarını çok etkiledi

    YanıtlaSil
  12. Sahte 9 ve 6 numara ile gelişir bu takım. Duruma göre de stoper. seneye eksikler ve yadekler tamamalanir. Şampiyon olur mu? Zor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dengeyi sağlarız, şampiyonluk işi belli olmaz. Ama iyi futbol oynayacağımız, hatta oynamaya başladığımız kesin. Bunu maça yaymak olay.

      Sil
  13. dün kulüp yağız'ın haberlerini niye yalanladı sence? çünkü öyle art niyetli bilgiler değildi normal olabilecek haberlerdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yagiz'a özeldi bir şey sanırım. Farklı durumlar olabilir.

      Sil
  14. pva tam düştüğü anda dondurun 7 kişi var! yahu siz şaka mısınız ilk devre bitiyor maçı öldürsenize! hücuma gitmişler tek pasla geçti kasımpaşa tüm sahayı herkes kaldı orada. akıl alır gibi değil.

    sağol gs sayende 14 günümüz zehir oldu.

    YanıtlaSil
  15. İlk önce bizim ehtiyacımız olan 2 oyunçu var Halil ve Gedson
    Oynadığımız oyun Halile daha uyğundur. Çox teessüf ki Mohammad ile bu oyunu oynamaq mümkün deyil.
    İlk geldiyinde merkeze gelib top alıb servis edirdi press edirdi kamanda üçün divar ola bilirdi ancaq indi qaçaq döyüşür
    Mental problemi olduğu üçün de ayağına gelen fürsetleri qaçırır
    Düzeler mi? Düzele biler ancaq mütleq Halil alınmalıdır
    Bize stoper ve qapıçı mövqeyine de mütleq bir yerli oyunçu lazımdır
    6 nömre mövqeyine yabancı alınacaqsa bezi oyunlarda Musleranı da dinceltmekde fayda var
    Isteyim
    Gedson ve 6 nömre Halil Kaan Ataberk(kaleci)
    Ümumen oyunumuz gelecek adına işıq verir
    Bütün transferler fayda verir ve in se Allah davami geler
    Xal itkisi olmadan mümkün deyil
    Bize düşen her xal itkisinde hocanı yerden yere vurmaq yerine destek olmaqdır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gedson değil, o rolü Cicaldau iyi yaptı zaten. Halil şart, o net. 6 da şart artık, öyle düşünüyorum.

      Sil
  16. Besiktas'ta Joseph'in yaptigi isi yapacak adam lazim cok net geriyi süpürecek oyun bilgisi olan bir 6 numara sart, bu zaten PSV macinda cok net belli olmustu bugun de baska bir versiyonu oldu, umarim transfer tahtasi kapanmadan önlem alabiliriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte o yüzden de 6 numara olayına artık ben de inanır oldum.

      Sil
  17. Hoca neden Emre kılıç 'ı kullanmak istemiyor anlamıyorum.Gecen sezon orta sahada çok iyi maçlar çıkardı.Antalya maçında kırmızı kart gördükten sonra hoca ilk 11'de oynatmıyor.Berkan ve Taylan benzer tip oyuncu profili ve çok yük bindi.Emre kılıç'ın düşünülmemesi tuhaf geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle, Babel yerine kanat olarak da girebilir. Adamı bir maç sol kanatta görmedik, ki asıl pozisyonu orası. Oynamayacaksa satalım, en azından piyasası var biraz.

      Sil
    2. Bilmiyorum nedenini. Cicaldau çıkarken, bağlantıyı kopartmamak adına da düşünülebilirdi.

      Sil
  18. Harroui gelir en kötü elimiz rahatlar 6-8 konusunda bu arada Fatih fena kaleci degil ama fransa orjinli olması kontenjan açısından sıkıntı yaratıyor sanırım Ramazan Köse imza atmadıysa alınmalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O da gitti :) Ramazan Köse'nin Fatih Öztürk'den ne farkı var.

      Sil
    2. Türkiye alt yapılı ülkede yetişmiş diye geçiyor Fatih türkiye ligi orjinli olmadığı için avrupa listesine bildirilemedi diye biliyorum.

      Sil
    3. Fatih Öztürk sakattı bu arada, omzuyla alakalı problem vardı. Yeni iyileşti. Kadroda olmaması ondandı ama düşünülmüyor zaten.

      Sil
  19. Atağı sonlandırın. Uzaya gitsin top en kötü ama oralarda top kaptırmanın acı faturası var. + olarak dediğin gibi, o dakika öyle kontrolsüz hücum edilmez.

    YanıtlaSil
  20. Ezbere yorumlar yapılıyor maalesef. Babel oyuna alınır mı gibi. Babel'den zerre kadar hazzetmem ama orta sahan düşmüş, ileride top tutamıyorsun, ileri vurulan her top anında geri geliyor ve elinde ağır aksak bile olsa top tutabilecek tek oyuncu Babel. Zira Muhammed ne kadar sevsem de, hava topu alamıyor, duvar olamıyor, sırtı dönük oynayamıyor. Veya Ömer neden oyunda deniyor. PVA'nın yürümeye mecali kalmamış ve maç kadrosunda o bölgede oynatabileceğin tek isim Ömer. Burada hocayı tek eleştireceğim nokta Emre Akbaba değişikliği. Ayakta dahi duramayan Emre yerine, orta saha direnceni yükseltmek için Aytaç veya Emre Kılınç oyuna alınabilirdi. Her kötü sonuçta futbolcuları gömen, kelle isteyen, Fatih hocaya sallayanların aksine ben umutluyum. Genç ve potansiyeli yüksek oyunculardan oluşan bir takım var ve bu takım daha iyi olacak. Sadece biraz sabır diyeceğim ama sabır kelimesi bizim taraftarın lügatında bulunmuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emre Kılınç nasıl bu kadar az süre alır anlamıyorum

      Sil
    2. Yine almayabilirsin, gençliği ve tempoyu kaybediyorsun öyle. Daha genç, dinamik hamlelerle yukarıda kalmak mümkün.

      Sil
  21. sezona girerken eldeki forvet kalitesini gayet yeterli görüyorduk. ama bugün geldiğimiz boktada diagne formsuz olduğunda elimizde hamle şansı kalmıyor. belki bu noktada fatih hoca babel inadını onu sol açık yerine forvete atarak dindirebilir. çünkü kerem ve barış ile tempo yaparken babel kanada geçtimi aşırı durağan hale geliyoruz.

    kerem yetenekli ama şu malum olaydan sonra dikaktimi çeken bir kaç husus oldu. çok fazla hakeme oynama çabasına giriyor. hiç bunlarla uğraşmaması gerekiyor.

    pva'nın kanadında açık oynayacak kim olursa olsun muhakkak geriye bol bol koşmayı kabul etmek zorunda. ilk yarında nelsson o tarafı kapamak için o kadar çizgiye kaydı ki bir ara sol bek o sandım.

    morutan hızlı düşünen bir oyuncu başlangıcı oldukça iyi oldu. ben bundan sonraki süreçte kanat/oyun kurucu performansını da merakla bekliyorum.

    cica bu sene takımın kilit ismi olacak gibi. onun yaptığı işi şu anda eldeki kadroda yapabilen başka bir isim yok.

    taylan bu aralar formsuz gibi bir süre onun yerine berkan'ı 6 numarada kullanmak hayırlı olabilir. hatta bence transfer politikasında tempolu adam yiyen cinsten ve inceci olmasa da en azından temel pas yetileri olan bir 6 numara transferi kovalanabilir.

    bir de her ne kadar halil bitiricilik konusunda sıkıntılı olsada oynanan oyun için en iyi alternatif gibi. kanat oyuncuları ve arkasında oynayacak oyuncuları ciddi manada işin içine sokabilir.

    mohammed konusunda ise şu fransız takımları söylentileri doğru ise transferi düşünülebilir. eylül başı bir yabancı forvet için fırsat transferi kovalanabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlı bir puan kaybı olmasını dileyeceğiz artık, transfer dönemi nasıl biter bu önemli :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir