16 Aralık 2021 Perşembe

Kerem Aktürkoğlu'yla sözleşme yenilemek bu yüzden önemliydi işte


Kerem Aktürkoğlu'yla sözleşme yenilemek bu yüzden önemliydi işte. Şu an elin daha güçlü ve olası transferi adına ayakların yere basıyor. İspanyol basını kaynaklı, Atletico Madrid'in Kerem Aktürkoğlu için 14 milyon avro'luk bonservis bedeli önermeye hazırlandığı haberleri var. Bu haberler daha da artacaktır, çünkü vitrine çıktık. Şampiyonlar Ligi tadındaki Avrupa Ligi grubunda müthiş bir derece elde ettik ve eldeki çoğu genci de parlatmayı başardık.

Parlattığımız isimlerin başında da Kerem Aktürkoğlu geliyor. Her geçen dönem üzerine koymaya devam ediyor ve şu özelliği de eksik dediğimiz noktaları kapatıyor. Şu an set hücumunda biraz daha doğru kararlar vermesi eksik mesela. Final pasları, tercihler hatalı olabiliyor. Eminim ki kısa zaman içinde bunu da aşacak. O tarafı da aştığı an "kusursuz" bir kanat olmaya az bir nokta kalıyor. Atletico Madrid ya da transferini isteyen büyük kulüpler bunun farkında, bu yüzden istekleri.

Ocak ayında satışı zor tabii. Hem daha değerlenmesi, hem de Avrupa Ligi'ndeki hedefler adına. Yazın ise kendisini elde daha fazla tutabileceğimizi düşünmüyorum. Bugün 14 milyon avro geliyorsa da, yaz döneminde 20 milyon avro üzeri teklifler hayal olmayacaktır. Avrupa Ligi'nde en azından 1-2 tur daha görebilirsek, bu piyasa daha da yükselecek. Keşke Dünya Kupası'na gidebilseydik de, orada da boy gösterebilseydi. Oranın vitrini çok daha üst seviye olacaktı.

İspanya Ligi'ne de çok uygun bir kanat. Atletico Madrid'e yakışır, Simeone tedrisatı içerisinde çok daha büyür. Arda Turan'ın dönüşümünü hatırlayın, Kerem Aktürkoğlu da az bir yetenek değil. Fatih Hoca'nın Kerem Aktürkoğlu üzerindeki dokunuşu büyüktü, artık gelişim devam edecek. 20 milyon avro üzeri bir rakam hayal ediyorum ve şu döviz kuru içerisinde çok büyük paralar. Çarkı döndürmeye böyle böyle başlayacağız.

2 yorum:

  1. Avrupa'da kulüpler geliştirebileceklerine inandıkları potansiyelllere bizim ölçümüzde büyük sayilacak 15-20 milyon aralığındaki paraları vermekten hiç çekinmiyorlar. Eljif Elmas örneği apaçık duruyor önümüzde. Yazın bu paraları görebiliriz bence de önemli olan sağlam vitrin yapabilmesi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz menajerin de güçlü olacak tabii. Pazarlama konusunda olmazsa olmaz.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir