4 Ocak 2022 Salı

Yalanlar üzerinden hocanın eleştirilmesine ve yıpratılmasına karşıyım


Suyun önünde durulamaz derken, gelinen sürecin bir noktada tıkanacağına inanıyorum. Yine de, bu tıkanıklığın geleceği zamanını da Fatih Hoca bilecektir. Açıklamasında belirttiği gibi, yeri geldiğinde en doğru kararı vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Yaşayan en büyük Galatasaray efsanesi. Bugün de Galatasaraylıyım diye geçinen çoğu insanın Galatasaraylı olma sebebi ve hepsinden öte şekilde bu camianın neferi. Saha içini eleştiririz, "istifa" da denir, herkesin bir düşüncesi vardır. Bunu doğru yollardan yapmak önemli olan, yalan, yanlış algılar üzerine değil.

Medyada bazı kalemler var ve son zamanlarda ısrarlı şekilde bu tarz algıların peşindeler. Yönetimin ağzından, Fatih Hoca'yla sorun varmış gibi haberler türetiliyor. Bunu türettiren kim ya da kimler bilmiyorum. Kendi kendilerine böyle bir şey yapamazlar, elbette birileri işaret ediyor ve onlar da maşalık vazifesi görüyor. Yine Burak Elmas'a geleceğiz, neden sessizsiniz? Fatih Hoca, işine baksın diyen çok da, adam işine bakamıyor. Yalan, iftira ve algılarla mücadele etmek durumunda. 

Burak Elmas çıkacak ve bu haberler yalan diyecek. Haberleri çıkaran gazeteciler için de yaptırım uygulayacak. Yönetim içerisinden de birileri bu haberleri yaptırıyor olabilir. Yönetimin hepsinin tam anlamıyla hocanın arkasında durduğuna inanmıyorum. Hoca yine kulübün haklarını, çıkarlarını, geleceğini kendisi korumak zorunda. O konuma sokuldu. Oysa biz geçen yönetimi bu yüzden eleştirmiyor muyduk?

Yalanlar üzerinden hocanın eleştirilmesine ve yıpratılmasına karşıyım. Yok sportif aş yöneticiliği önerilmiş, yok yardımcılarının değiştirilmesi istenmiş, yok kafalarda farklı teknik direktörler düşüncesi varmış. Yapılanmaya inanıyorum, bu takımın geleceği var. Yarın Fatih Hoca olmayabilir de, yeni gelecek teknik adamın elinde gayet iyi, geleceği olan, potansiyelli ve tecrübe kazanmış bir kadro olacak. Bu yapılanmayı da herkes yapamaz, herkese yaptırmazlar zaten. Fatih Hoca, gelecek adına müthiş bir karar verdi. Umarım ekleme de yapabiliriz, potansiyele inanıyorum.

Bu sezon bir şekilde geçer, Mayıs ayında ne olacağına tekrar bakarız. Hocayla alakalı Mayıs sonrası olmaz diye düşünüyorum yine de, o mirasını bırakacak. Çok yıprandı, şu an saha içi de iyi sonuçlanmadı. Avrupa ciddi bir hedef, o başarı da unutulmayacak. Şu tabloda, Avrupa kimliğini ve karakterini tekrar hatırlamak değerliydi. Bu sezonu böyle tamamlarız. Geçen zamanda da hocanın daima arkasındayım, destek olacağım.

10 yorum:

  1. Belki de aralarında gerçekten problem vardır da Burak Elmas o yüzden yalanlamıyordur o haberleri.

    YanıtlaSil
  2. Yorumları bilen arkadaşlar hocayı çokça eleştirdiğimi bilebilir ama daha öncede yazdım bu sene bitti artık hocayı bu sene bu kirli düzene kurban etmeye benim gönlüm razı gelmiyor. Ama hocanında zamanı kendi bilir gider söyleminede kesinlikle katılmıyorum işler kötü giderken gittiğini daha görmedik bilakis daha çok hırslanıp uğraşıyor zaten adamın kişiliğine ters bir olay mağlubiyeti kabul edip kenara çekilmek kesinlikle böyle bir şey yapmaz. Yaşayan en büyük yaşamayan dahil 3 büyük efsaneden biridir benim gözümde iyi ki varsın hocam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortada bir karışıklık olduğu kesin ve zararı Galatasaray görüyor.

      Sil
  3. Cikar sebebiyle oldugu, hocanin uzak durdugu menajerlerle yakin olan isimlerin sorumlu oldugu konusuluyor bu haberlerden.
    Hayir bir de biraz konudan sapmak pahasina, herkes teknik heyet uzmani kesildi, yok kariyerleri yokmus, solo kariyeri olan hoca baska hocanin altinda niye calissin ki? Ayrica belki Necati Selcuk'un cok faydali yonleri var bilemeyiz ki iceride olmadan (ki eminim vardir).
    Yeni uzmanlar gelsin duran top vs. demeyi anlarim da Selcuk ve Necati niye harcaniyor anlamiyorum. Yok egitimsizlermis, hocalik yaparak ogrenilen birsey hoca da bildigi herseyi meslek esnasinda ogrendi, tum dunyada teknik direktor egitimi kisa sureli ve kisitli, ve is kisinin kendini calisirken gelistirmesine bakiyor.Selcuk veya Necati'nin 10 sene sonra cok iyi hoca olup takimin basinda olmayacagi ne malum?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teknik heyet zayıf, bu görülüyor. Ekip işi tabii, hocayı değil de ekibini tartışmak ne kadar doğru :)

      Sil
  4. konuşacak çok şey ama bilgimiz çok az. İçerde neler olup bittiği, neler konuşulduğunu bilmiyoruz. Ama bir huzursuzluğun olduğu ap açık ortada. Yoksa hoca böyle bir açıklama yap ihtiyacı duymazdı. Medyada bir sürü Gs muhabirinden benzer haberler geldiğine göre bunları komple yok sayamayız. Yönetimden içerden alıyorlar bu haberleri kesinlikle. Başka nerden alacaklar?
    Burak Elmas yönetiminin maalesef daha 6 ayı dolmadan helva gibi dağıldığını görüyoruz. Rezzan Epözdemir olayı, üstüne diğer istifa eden genel sekreter. Işıtan Gün, Bikem... bunlar birlikte yola çıktığı insanlar. hemen ne oldu da böyle fikir ayrılıkları oluşuverdi.
    Mesele belli ki Fatih Hoca. Her zaman olduğu gibi. 5. kez benzer senaryo yaşanıyor. Ne oluyor nasıl oluyor da işler bu hale geliyor. Her yönetimden bir sürü yönetici ile Fatih hoca bu seviyeye geliyor hakkaten anlamak zor. çalışması o kadar zor biri ki anlaşılan, insanlar onun yanında kendisini rahatsız hissediyorlar belli ki..
    Işıtan Gün herhalde bu yönetimde futboldan en çok anlayan yönetici. Adamın judo şubesi ile ilgilendiğini duydum. Hollanda 1. liginde takımı olan birinden bahsediyoruz. Bu yönetimin içinde de sanırım judo şubesine başkanlık edeyim diye yer almamıştır. Belli ki Fatih Hoca istemiyor. Lyundama, Barış Alper vs gibi bir sürü oyuncu Fortuna Sittard'da kiralık oynasa fena mı olur? en kötü böyle bir şey yapar herhalde.
    bu aşkın ızdırabının bitmesi için bu aşkın ölmesi şart!!! Bu aşkın ölmesi demek Galatasaray bu sene finansal olarak sportif olarak da daha da kepaze olmasına bağlı ki bu kafa ile gidersek olacak.
    Burak Elmas da, Fatih Terim'in öylesine gönderilecek biri olmadığını bildiği için koşulların oluşmasını bekleyecek. Başkan olsam ben de aynını yapardım. Zira zaten koltuğu tehlikede, yönetim dağılmışken, hatta seçim kapıda iken, bir de Terim'i gönderip onun yaratacağı şoku kaldıramaz. Bir kere daha deneyecek. tutarsa ne ala. tutmazsa o zaman gidecek.
    umarım artık daha fazla transfer yapıp iyice borçlanmayız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En başından bu yana bazı yöneticilerle bu sorunlar var. Öyle transfer hikayeleri var ki. Direkt hocaya odaklanmışsın ama kazın ayağı öyle değil. Yanlış yorumluyorsun.

      Sil
  5. "Yeni gelecek teknik adamın elinde gayet iyi, geleceği olan, potansiyelli ve tecrübe kazanmış bir kadro olacak." Böyle bir cümle kurmuşsun ama biz şimdiden transfer kafasındayız bu da yaşanan başarısızlıklardan dolayı gayet normal. Kaç defa yeni yapılanmaya girdik 50 den fazla yeni transfer yaptık yeni gelecek hocaya sen hala başarılı bir takım, hazır bir takım bırakılacağını mi düşünüyorsun merak edip soruyorum neresinden tutarsan saçma geliyor. (Alp

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir