5 Şubat 2022 Cumartesi

Aytaç Kara'nın Göztepe'ye kiralanma işini anlamadım


Aytaç Kara'nın Göztepe'ye kiralanma işini anlamadım. Futbolcu iyidir, kötüdür mevzusu değil bu. Orta sahada zaten sayısal olarak eksiksin. Pulgar geldi de, giden daha çok oldu. Bu durumda elindeki alternatifi tut, neden vazgeçiyorsun? Gönderdiğin takım da Göztepe, senin direkt olarak rakibin. Bunu söylemekten utanıyorum ama düşmeme mücadelesi bu. Göztepe ile deplasmanda maçın var, puan puanasın. Rakibi neden güçlendiriyorsun.

Aytaç Kara da onlar adına iyi bir hamle. Ben hala kötü bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray'da tutturamamış olabilirsin de, Anadolu açısından değerli yerli. Bence Galatasaray'da da tutabilirdi ama o sezon başındaki St.Johnstone maçında kaldık artık. Sonra uzun süre şans bulamadı, devamında süre geldi, bence Antalyaspor maçında iyiydi de. Torrent geldi, stoperde denedi ve kötü oynadı. Orada da kaldı sonra. Artık tüm algılar kötü olduğu üzerine.

Bu tarz transferleri gerçekleştirmeye devam ederim. Sözleşmesi biten, Anadolu'da çizgisi istikrarlı, iyi bildiğim yerlileri yine alırım. En kötü şartlarda tonla talip işte, alıcısı çıkıyor. Arada tutturduğun isimler de rotasyonunun yanına kar kalıyor. Yerli ağırlığı artıyor, böyle transferlere her zaman muhtaçsın. İşin iyi yönüne bakarsak, belki Göztepe'de özgüven tazeler ve geri döndüğünde daha katkılı olur. Yerliye her zaman ihtiyaç var.

12 yorum:

  1. Futbolcu öğütme makinesi gibiyiz bize gelen ihya olmuyor. Aytaç Kara da son kurban olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Yerli kontenjanı açmak için, yoksa göndermezlerdi :)

    Şaka bir yana bu tip hiçbir mantıkla açıklanamayan hamleler görünce takımın mevcut futbol aklının Campos/ Torrent değil I. G. olduğundan şüpheleniyorum. Yani iki kulvarda mücadele ediyoruz kovidi var sakatlığı var, maddi getirisi de olmadan ortasaha göndermek nedir? Nasıl takımı baltalarim diye mi düşünüyorlar nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açılması gereken bir kontenjan olsa haklısın :)

      Sil
  3. Burada sizin gibi düsünmuyorum zira 1 senedir topa degmemis Omar'dan yararlanmaya calisan Torrent Aytac gercekten faydali olacaksa konusur takimda tutardi, demek ki olmuyor. ki bence de Galatasaray seviyesinde degil Aytac, karakter olarak severim ama Galatasaray'ı daha cok seviyorum iyice vasata alisiyoruz. Trabzonun yedeklerine bile giremez Aytac acikcasi Abdulkadir, Berat, Dorukhan vs. Vs. Oradaki benchten gencleri bile kesemez abi bunu kabul etmemiz gerekir bizdeki sorun zaten kalite sorunu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abi eksiksin. Elinde oynatacak orta saha kalmadığında ne yapacaksın?

      Sil
    2. Bugün Taylan'i gordukten sonra belki de Aytac'da israr edilmeliydi dedim orada cunku taylan hem sert degil hem de devsirme oldugu icin surekli gol yediriyor ve orasi icin kesinlikle uygun bir oyuncu degil.

      Sil
    3. Olabilirdi, artık tren kaçtı. Aytaç Kara'daki sıkıntı ağırlığı.

      Sil
  4. Gitmesinin olumlu olduğunu düşünüyorum. Okan,Yunus ve Emre Akbaba gittikleri takımlarda yukseldiler.Aytaç 'ın da iyi bir şekilde döneceğini ve gelecek yıl daha yararlı olacağını düşünüyorum.8 numaraya bir transfer daha gelmesi muhtemel.Aytaç gidiyorsa bu bölgede rotasyonda düşünülmemiş olabilir.

    YanıtlaSil
  5. Şu transfer işlerini yöneten ajan galiba,gs ya darbe vurmaya gelmiş 🙂

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir