9 Şubat 2022 Çarşamba

Oluşan tantanaya değdi mi?


Oğulcan Çağlayan transferini neresinden tutsak elimizde kalacak. Madem Eyüpspor'a kiralanacaktı, bu transfer için kopan tantana nedendi? Transferini istedik, katkı verdiği anlar oldu, eski potansiyelini nihayet parlatıyor, kabuğunu kırıyor derken, yediği ceza sonrası bir daha toparlayamadı. Bu sezon başı kampında iyi olduğu söyleniyordu, devamında oynayamadı, o ara çok sıkıntı yaşadı. Anlaşma zemini oluştu, sonrasında saçma dayatmalara maruz kaldık ve kabul etmedik. Biz de ceza yedik ve neticesinde ciddi bir bonservis ödendi.

Peki gün sonu ne oldu, Oğulcan Çağlayan Eyüpspor'da. 100 bin avro kiralama ücreti, 1.5 milyon avro satın alma opsiyonu ve 4 aylık maaş Eyüpspor'a ait. Eyüpspor bir şirket ve sahibi de Galatasaraylı. Bu opsiyonun kullanılması halinde ortada zarar olmayacak gibi görünse de, beklentiler ne olacak? Ya da o savaşı neden verdik, gün sonunda kim kazandı? Başından sonuna hayal kırıklığı bir iş. Oluşan tantanaya değmedi.

Yerli rotasyonunu da boşaltmaya devam ediyoruz. Aytaç Kara, Oğulcan Çağlayan gibi isimler kiralık gitti ve sayısal boşluk var. Orta sahada zaten büyük, artık hücum adına da bu mevcut. Oğulcan Çağlayan'ı iyi kötü forvet ya da kanat gibi düşünüp, ön alanda çalışkanlığı kullanılabilirdi. Yediği ceza sonrası yaşadığı düşüş neticesinde şu an 1. Lig'de. Eyüpspor'da yeniden ayağa kalkabilir bu arada, o seviye adına çok iyi futbolcu.

Toparlayıp geri dönebilir, opsiyonu kullanılıp kazanç elde edebiliriz. Eyüpspor iyi bir takım ve Süper Lig'i zorluyorlar. Bu hedefi başarırlarsa Oğulcan Çağlayan'ı takımda tutacaklardır. Hayırlısı olsun ne diyelim. Gereksiz bir tantana yaşadık ve gün sonunda yine kazanamadık. Hele ki bu sezonun elle tutulur bir tarafı kalmadı. Geçen sezon yine katkı alıyorduk, acaba oluyor mu diye sorduk. Sorunsuz şekilde transfer olsa, çok daha iyisini konuşabilirdik.

11 yorum:

  1. Maalesef transferi çok gereksiz şekilde gündemi meşgul etti.Gectigimiz sezon tam iyi oynamaya ve verim almaya başladık, sakatlık ve ceza geldi.Bu sezon toparlayamadı.Emre Akbaba,Okan ve Yunus gibi toparlayıp dönecektir düşüncesindeyim. Eyupspor 1.lige çıkarsa bonservisini büyük ihtimal alacaktır.Seneye 4 yerli oyuncu gerekiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oğulcan Çağlayan da belki toparlar ama şu gündeme gerçekten değmedi.

      Sil
  2. Rizespor'un yanına kar kaldı gibi gözüküyor ama kalmaz. Oğulcan geçen sene iyi performans verirken birden kesildi, biz ne olup gittiğini anlayamadık ama İrfan transferiyle ilgisi olduğu konuşuldu. Bence bizi ilgilendiren kısmı burası, yoksa Galatasaray bir genç futbolcuyu Rize mafyasına karşı koruyamayacaksa bu oyuncuları kim koruyacak, bu mesajı vermemiz gerekirdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süreç her taraftan bizim adımıza hayal kırıklığı.

      Sil
  3. iyi oynadığımız son dönem oğulcan'ın düzenli 11 çıktığı son dönemdi. takıma katkısı görülünce düğmeye basıldı. yazık oldu. faydalı bir oyuncu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de faydalı olabileceğini gösterdi ama ceza sonrası bir daha toparlayamadı.

      Sil
  4. Oğulcan meselesi çok saçma sapan bir hal aldı. Daha kötü olamaz derken konuyla alakalı her seferinde daha ilginç bir haber alıyoruz.

    YanıtlaSil
  5. Degmedi elbette, bastan alinmamasi gerekiyordu, karakter olarak severim ama oyuncu olarak Galatasaray seviyesinde degil bana göre.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alırsın da, en azından şartları iyi okumak lazımdı.

      Sil
  6. Erken alınmış bir karar. Potansiyel çıkabilirdi. Alp)

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir