4 Şubat 2022 Cuma

Sen önce günü kurtar ve yarını konuşma hakkı hazan


Öyle bir süreç içindeyiz ki, insan imzayı görene kadar inanmak istemiyor. Geç de kaldık zaten. Bugün dahi transfer ihtimallerini sorguluyoruz. Bunun için yabancı hakkını açmak lazım. Omar için Diagne gitmeli derken, Omar'dan da tam olarak emin olmadıklarını öğreniyoruz. Diagne ve Babel gitse, 2 yeni yabancı hakkın olacak. Onu da 8 numara ve bir sağ bekle değerlendirebilirsin. Omar'ı da yarım sezonluğuna kiralık verir, toparlamasını beklersin.

Pulgar adına bütün yorumları yaptık. En önemli transfer olduğunu tekrar söyleyeyim. Sadece 4 isim almış olabiliriz de, 6 numaranın varlığı kritik. O kadar kritik ki, takım içinde düşüşte olan ama bizim beklenti duyduğumuz futbolcuların yükselişi anlamına gelebilir. Cicaldau ve Berkan Kutlu gibi isimleri şimdi konuşalım derim. Pulgar, hem geriden oyun kurmandaki soruna, hem orta sahadaki sertliğe, hem de merkezi kapatabilmene çare olacak.


Semih Kaya transferi de bu kadar dillenmişken işi bitirmek güzel oldu. Öyle büyük bir taraftar tepkisi de görmedim. Olmamalı da. İşin vizyonu, misyonu, genci, yaşlısı yok artık. Ortada bir seferberlik var ve vatan evladını göreve çağırıyorsun. Paran yok, stoperde yerli açığı var, 11 oynamaya da gelmiyor, alternatif olacak. Alpaslan Öztürk'ün omzu problem, Işık Kaan Arslan sakat. Mecbursun yani. Beğenmesen de mecbursun. 

Klişe laf vardır ya, altyapıdan oynatacak gencin yok mu diye. Şu an o da yok. Hepsi kirada. Şu an emin olun ki son derdimiz Semih Kaya. O kadar çok sıkıntı var ki. Bugünden yarın da düşünülmez. Senin bugünü kurtarmak gibi bir zorunluluğun var ve bu yönde hamle yapıyorsun. O 4 aylıkmış, bu 1 ay sonra gidecekmiş. İnanın bunların hiçbir önemi yok. Bunları yazın konuşursun, sen önce günü kurtar ve yarını konuşma hakkı kazan.

9 yorum:

  1. Stoper gelsin, 6 numara gelsin, ismi geçen oyuncular bunlar:) Sağ bekte Oğulcan oynasın, Barış denensin. 8 nunmaea için Morutan ve Emre'yi kullanabiliriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stoper almam ben daha. 6 ve sağ bek alırdım.

      Sil
  2. Maalesef Tudor sonrası yapılan transferlerde sıkıntı yaşadık.Fatih hoca'yı çok sevmeme rağmen takımı 4 yılda çok geriye götürdü.Takımın oyunu sürekli geri gitti.Bu sene yapılan genç oyuncu yapılanması çok doğru ama eksik bölgelere önlem alınmadığını gördük. 6 numara,kaleci ve bitirici forvet eksiği giderildi. Umarım toparlarız. Sezon sonu için şimdiden iyi bir 6 numara ve bitirici forvet bakmaya başlanması gerek.Kalede Okan ve Muslera olacağından sorun kalmayacak.Ayrıca yerli bir solbek şart.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önce günü kurtaralım da, yarına sonra odaklanırız.

      Sil
  3. Gunu kurtarmak icin alacagimiz en son isim Gomis olmali, olcucu degeri olmayan, emekliligi gelmis oyuncularin bile yildizlastigi bir ligden geldi, yasi cok ilerlemis ve fizigini de kullanarak oynayan bir oyuncuydu, ustelik gelince hazir degilim ama cok calisip hazir olacagim aciklamalari var,ben yine cok umutsuzum mac kazanma ihtimalimiz konusunda. Alirdin Adem Buyuk'u daha hazir ve yerli. Hayir Campos o kadar oyuncu arasindan Gomis'i mi onerdi onayladi simdi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aksine şu ortamda ilk isim olmalıydı ve müthiş bir transfer yaptık. Gomis'in mevcut fizik durumu bu lige yeterli. Orada kendisini çok zorlamaya gerek yoktu. Zaten net bitirici, tecrübe.

      Sil
    2. Tüm kalbimle haklı çıkmanı diliyorum Gomis konusunda :)

      Sil
  4. Çok fazla sirkülasyona gerek yok artık eldekilerle devam edelim. Fatih Hoca kalsa transfer yaptırıyor yine diye kızacaktik şimdi yine 4 oyuncu alındı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Satışlar mecbur olacak, bu kadro biraz da bundan kuruldu.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir