2 Mart 2022 Çarşamba

Sportif Cümleler 13 yaşında


Klasikleşmiş ve gelenek halini almış yaş günü yazımız. 13 yıl önce bugünlerde çıktığımız yolda hala devam edebilmekteyiz. Her seferinde aynı şeyleri yazsam da, bu geleneği bir yandan da seviyorum. Etkileşimimiz oluyor, sizler de iyi kötü düşüncelerinizi bu post altına yazıyorsunuz. Öncelikle teşekkür ediyorum, 13 yıldır devam edebiliyorsak bu sizler sayesinde. İlginiz, alakanız hiç eksilmedi ve yorumlarınızla keyif katıyorsunuz.

En son aldığım karar, günlük yazı sayısını 2'e düşürmek oldu. Uzun zamandır 3'dü ve bu beni biraz yordu. 2'ye düşürerek, yazı içeriklerini de biraz daha genişletmiş oluruz. Bazen konular birikiyor, konuşacak birçok şey oluyor da, bunlar üst üste gelip, arada bazıları kaybolabiliyor. Ya da bazen yazacak pek bir şey olmuyor, yazma durumu da beni zorlayabiliyor. 2 yazı bu anlamda iyidir, şu an keyifle devam etmekteyim.

Görüş, öneri ve eleştirilerinizi daima bekliyorum. Bu post altında dile getirebilirsiniz hatta. Neler yapabileceğimize yönelik konuşmuş, fikir üretmiş oluruz. Böyle böyle gelişeceğiz. İşin yazma noktasını sevdiğim için buradan devam ediyorum. Okunduğunu da düşünüyorum. Zaten birçok yorum geliyor, bu da benim dayanak noktam. Sosyal medyada zaten aktifim, oradan da takip etmek isteyenler takip edebilir. 

"Adı veya nick belirterek" yorum bırakan arkadaşlarıma en başta teşekkür ederim. Aralarında yıllardır yorum atanlar var. Bir an olsun da geri durmadılar, hala bloga şeref veriyorlar. Öncelikle onlara teşekkür ederim ve bu yazı altına atılacak yorumlarda da kişisel olarak da hepsine ayrı teşekkür edeceğim. Bazı arkadaşlar adsız olarak yorum bıraksa da parantez ile nick belirtiyorlar, onları da buraya katılıyorum. Devamında da okuyan, yorum atan, eleştiren herkese teşekkürler.

Galatasaray'ın daha iyi olduğu bir süreçte yazmayı, çizmeyi dilerim. Daha keyifli oluyor çünkü. Geleceği kurgulayıp, bugünün keyfine varıyoruz. Bugünlerde ise süreç sıkıntılı. Yine de bırakmıyor, nasıl düzelebilir üzerinden gidiyoruz. Yaz ayları çok daha hareketli olacaktır. Blog'da da olabildiğince aktif olacağız. Önce şu sezonu bitirelim de, sonrası bizim olacak. Arada sırada da olsa, Galatasaray dışına da çıkalım derim. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.

23 yorum:

  1. Hocam merhaba. Öncelikle 13. yaşınız kutlu olsun :) Şöyle dönüp baktığımda sizleri ne zamandan beri takip ettiğimi hatırlamıyorum. Uzun yıllar oldu. Bu bırakacağım yorum da ilk yorumum bu arada :) Pek fazla futbol sayfası takip etmem. Ama sizi takip etmek çok hoşuma gidiyor. Mutlaka her gün iş dönüşü sayfanızı ziyaret eder, kaçırdığım yazı veya tweet varsa okurum hemen. Sadece Galatasaray ile ilgili de değil. Başta sinema olmak üzere oyun vs. üzerine yaptığınız paylaşımları da ilgiyle takip ediyorum. Özellikle sinema, film, dizi vs. paylaşımlarınızı arttırmanızı kişisel olarak çok isterim. Çünkü olaylara bakma ve yaklaşma biçiminiz ilgimi çekiyor. Bahsetmeyi istediğim ama unuttuğum başka noktalar da var. Yine de genel olarak derdimi anlatabilmişimdir genel olarak. Emeğiniz ve çalışmalarınız için çok teşekkür ederim. Umarım bundan sonra da bu şekilde devam edersiniz. Kolaylıklar dilerim. (Ömer)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizi - sinema konusunda aslında ilgili olduğum tek yan Marvel işleri :) Ancak onları yazabilirim eskisi gibi. Oyunda da FM deriz. Ama çok teşekkür ederim tavsiyelerin için.

      Sil
  2. Gerçekten çok başarılı bir blog burası. Tek başına her gün üç yazı çıkarıyor olmak buraya ciddi bir emek harcadığının göstergesi. Severek ve merakla takip ediyorum her yazını. Uzun yıllardır yazılarını okuyorum ve başarılarının ve yazılarının devamını diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin emeğin, hakkın o kadar büyük ki. Uzun yıllardır, aynı istikrarla yorum atıyor, bloga değer ve kalite katıyorsun. Hakkını ödeyemem..

      Sil
  3. Genelde olumsuz eleştirilerim de olsa ki bazıları yayınlanmıyor yine de hakkını helal et daha nice yıllara :) Küfür ve hakaret içermedikçe yorumları yayınlamanı isterim. Sürekli olumlu yorumlar okumak bir süre sonra sıkıyor. 13. yıl tekrar hayırlı olsun. Alp)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şöyle diyeyim. Eleştiri konusunda iş nereye gidiyor, takıntılara göre mi gerçekleşiyor ben bunlara bakıyorum. Rövanş kovalar misali yorumlar maalesef yayınlanmmaya devam edecek. Burada eleştiriler daima yayınlanıyor, sen dışında sıkılan pek olmaz :) Ama teşekkür ederim ısrarla yorum attığın için.

      Sil
  4. Zaman ne cabuk geciyor, saniyorum gecen senekine de yorum atmistim ondan oncekine de. Nice yillara, saglikli daha guzel savassiz ve ekonominin daha iyi oldugu yillarda yazmak ve okumak dilegi ile.
    Genelde farkli platformlardan yorum attigim icin isimle girmek zor oluyor ama madem daha iyi diyorsun parantez icinde ad belirteyim ben de bundan sonra, selamlar.
    -Mert

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ad belirtme olayı değil, yanlış anlaşıldım :) Teşekkür ederken kişiye özel edebilmek için yazdım. Adsız yorumlar da başımın üstüne elbette. Öyle bir zorunluluk olsa, adsız yorumları kapatırdım, kapatmam asla :) Çok teşekkür ederim ilgin alakan için.

      Sil
  5. Çok teşekkürler tüm emeklerin içi, umarım uzun yıllar devam eder

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim sana. Nick'in ile sürekli yorumlar yazıyor, değer katıyorsun.

      Sil
  6. Emeklerin için sağol, uzun zamandır hergün uğrar, değer verdiğim fikirlerini okurum. Umarım uzun yıllar çizgini bozmadan devam edersin, biz de kaliteli yazılarından nasipleniriz☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlgin alakan için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  7. (Emre)
    Daha ønce hic bahsetmedim burda ama bende ADHD problemi var, turkce "dikkat eksikligi ve hiper aktivite bozuklugu". Herkez de bu ayni olmuyor, herkesin symptomlari da farklidir. Benimki alt kategori olarak "Mental hiper aktivite" diye gecer. Bu yuzden Yazi tarzim biraz degisik olabilir. Cunku beynimde surekli bir hareketlilik var. hep bir ses, bir sahne, yada bir dusunce olur. ama her zaman olur. Gunun her saniyesinde. Birden fazla da olabilir. Malesef kontrolum altinda olmuyor. Geceleri Televizyon yada telefonumda sevdigim bir video acip onu dinleyerek uyuyabiliyorum ancak. Kontrollu biraz bøyle ele alabiliyorum. Yada ilac, muzik, ve sevdigim seylerle ugrasmak, ilgilenmek yada izlemek yardimci oluyor, konsantremi tek bir yere odaklayabiliyor ve biraz rahatlik veriyor (motorlu araclar, cizim, film ,futbol vs gibi)

    Ve senin blogun.

    18 yasimdayken kesfetim blogunu. Simdi 26 yasindayim. 8 senedir araliksiz her gun burdayim. Cok guzel ortam var burda. Sevdigimiz futbolu, Galatasaray'i tartisiyor, fikirlerimizi yaziyoruz. 8 senedir her gun yazilarini sevdigim ve ilgimi cektigi icin okuyorum, ve konsantre olabiliyorum. sadece birkac dakika surse de tek bir yere konsantre olmak biraz huzur, ve biraz da rahatlik veriyor. Oyuzden cok tessekur ederim :)

    Ayrica Marvel filmleri hakkindaki yazilar, ligimiz ve ligimizdeki takimlarda yasanan ønemli hadiseler, degisiklikler, fark yaratan oyuncular hakkinda yazilar da daha fazla olabilir Galatasaray hakkinda yazacak pek birsey olmadigi gunler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle geçmiş olsun. Gerçekten duygulandırdın beni, bu denli ilk kez işe yarıyormuş gibi hissettim kendimi :) Her zaman başım üstünde yerin var, blog hepimizin. Düşüncelerin için çok teşekkür ederim.

      Sil
    2. Yorumunu okudum kardeşim çok geçmiş olsun kalbimiz seninle :) Alp)

      Sil
    3. (Emre)
      Cok tessekur ederim cevaplariniz icin Burak abi, Alp abi.
      Allaha sukur elim ayam tutuyor. Lutfen hic uzulmeyin benim durumuma. Ben uzulmuyorum. Sakat, savunmasiz yardima muhtac insanlar, hayvanlar var.
      Evet, Negatif yønleri cok olsa durumumun bazi pozitif yanlari da var. Ilgimi ceken konularda cok basarili olabiliyorum mesela. bazen bu durumum benim lehine de isliyor. Fantazim, hayal gucum cok yuksek olabiliyor. Kucuk detaylari gørme, hatirlama, hizli dusunme gibi bazi iyi øzelikleri de var bu durumun beraberinde getirdigi. Oyuzden hastalik gibi bakmiyorum artik. Yeniden cok tessekur ederim cevaplariniz icin.

      Burak abi 13 yil istikrarli bir sekilde devam edip,Fikirlerinle, yazilarinla sadece bana degil eminim bircogumuza etki etmisindir. Bircogumuzun futbol fikirlerini, bakis acisini degistirmisindir. Lutfen Yazilara devam, burdaki arkadaslar da lutfen okumaya, yorum yazmaya, reklamlara tiklamaya devam. Umarim Sampiyonlar ligi sampiyonlugunu burda beraber kutlariz gunun birinde. O gunden sonra emekli olabilirsin :)

      Sil
    4. Üzüntüden ziyade, kendime işe yarıyormuş duygusunu hatırlattın. Bunun için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  8. valla ne yalan söyleyeyim 3 yerine 2 yazı yazma kararın hoşuma gitmedi :) Ama haklısın tabii. Eline emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 iyidir, 3 beni yormaya başlamıştı :) Çok teşekkür ederim.

      Sil
  9. İlk günden beri takip ediyorum benden eskisi var mi bilmiyorum :)) nice yıllara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 13 yıllık koca mazi, onu bilmiyorum. Ama en başından bu yana burada olduğun için de çok teşekkür ederim :)

      Sil
  10. Kaliteli yazılar yazıyosun ki halen seni takip ediyoruz. Daha nice uzun yıllar yazman dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum. Umarım daha uzun süre beraber oluruz :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir