20 Haziran 2022 Pazartesi

Yöneticilerin de bu konuları polemik haline getirmemesi lazım


Çok gereksiz bir polemik var. Başarı "ekip" işidir diye bilirim. Okan Buruk vitrinde olabilir de, yıllardır birlikte çalıştığı bir ekip var. Çalıştırdığı takımlara göre, bu ekibe yeni katılan isimler de olabilir. Bazı isimlerin, içine sinmemesini de anlarım. Öyle isimler vardır ki, geçmişi ya da yaşanılanlar es geçilemez. Okan Buruk'un ekibinde ise böyle bir isim yok. Haliyle de polemik gereksiz. İrfan Saraloğlu'nun bu işe Fenerbahçe'de başlaması, çok uzun yıllar önce orada çalışması ne değiştirir?

Profesyonel dünya. Sen işini yap, önemli olan bu. Galatasaraylı yöneticiler bu konuyu polemik ediyorsa hata, Okan Buruk da böyle bir talep karşısında hata edecekse diğer hata. Ekibine dokunulmaması, üstüne takviye yapılacaksa yapılması lazım. Çalıştırdığı takımlar da ekibine antrenörler veriyordu. Başakşehir'de Webo örneği var. Galatasaray'dan da bazı isimleri Okan Hoca'nın yanında görebiliriz. İsimler kim olur bilmiyorum tabii.

Hakan Balta'dan yana ümitliyiz mesela, beklentimiz var. Okan Hoca'nın yanına çok yakışacaktır. Tuğbert Tanrıvermiş deniyor. O da bir süredir İtalya'da ve oldukça potansiyelli bir antrenör. Mutlaka katkısı büyük olur. Arada Emre Aşık gibi duyumlar da var ama bilmiyorum. Buna artık hoca karar versin. İyi bir ekip oluşturulacağından yana şüphem yok. Yeter ki gereksiz polemikler oluşmasın ve hocayı güçlü kılacak unsurlardan vazgeçilmesin.

Okan Buruk, bu görevi uzun zamandır bekliyor. Bu süre zarfında da birçok teklifi reddetti. Yaşanan süreçte son tercih olarak dahi görüldü ama yine de geri adım atmadı. İstediğini alıyor ve bu görevi beklediği için de, uzun zamandır hazırlığı var. Gelecekten yana umutluyum. Hocanın çok da başarılı olacağına inanıyorum. Ekibi konusunda da geri adım atmaz umarım. Yöneticilerin de bazı konuları polemik haline getirmemesi lazım.

6 yorum:

  1. Torrent, ekibi, yabanci scout ve sensibile'nin gönderilmesi icin toplam maliyet 4m Euro imis, az önce Mehmet Özcan ve diger kanallar acikladi, bu paralara aldigin performans kesinlikle degmez bence Tugberk hoca gibi isimlerle 4m Eruo'nun 10da 1 parasina daha kaliteli ekipler kurulabilir yeter ki zaman ve imkan verilsin Okan Hoca ile ugrasilmasin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okan Hoca ile uğraşılsın, adamın mali beklentisi yok ki.

      Sil
  2. irfan hoca en başından beri okan hocanın yanında. sen okan buruk u göreve getirirken yardımcısının tırnak içinde fblilik yapacağına güvenemiyorsan o zaman okan hocayı hiç getirme? çelişki olur demek esas adamına güvenmiyorsun. ayrıca irfan hoca okan buruk cezalıyken fb'yi yenmiş çatır çatır yenmiş biri. bu yaşta insan gs'ye geliyor işine bakar hainlik etmez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gereksiz bir çıkış olmuş, eğer haberler doğru ise. Hem hocanın yanında, hem dediğin gibi çalıştığı takımının hakkını korumuş. İşini yapıyor, profesyonel.

      Sil
  3. Sonuçta profesyonel insanlar. Okan Hoca'ya güveniyorum.Kendisi öncelikle çok iyi Galatasaray 'lı.Ekibini istediği gibi kurar.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir