2 Temmuz 2022 Cumartesi

Kaan Ayhan için 4-5 milyon avro vereceğine, yine Mert Müldür'ü 7'e al


Erden Timur'un, basın ile yapmış olduğu toplantıdan çıkan önemli detaylar var. Mert Müldür için 7, Kaan Ayhan için 5 milyon avro istendiğini söylemiş. Mert Müldür için, 10 milyon avro civarında bir rakam istendiği söyleniyordu. 7 milyon avro'yu duymak beni rahatlattı aslında. Rakam büyük de, futbolcunun avantajlarını düşününce, olası, olması gereken bir transfer olarak görüyorum. Onur Bulut için 2.5 - 3 milyon avro isteniyordu. Ona bu rakamı vereceğine, 7 milyon avro'ya Mert Müldür'ü al.

Ya da Kaan Ayhan için 4-5 milyon avro vereceğine, yine Mert Müldür'ü 7'e al. 7 eder mi, etmez mi konusu farklı bir tartışma. 5 milyon avro gibi olması gereken bonservisi olsa da, top satıcılar işte. Yerli oluşunun değerli olmasından kaynaklı, kulübü de beklentiyi yükseltiyor. Sağ bek için, mümkün olursa yerli alternatif üretmek gerekir. Bunu direkt olarak 11 oynayabilecek isimle sağlarsak da, elimiz çok güçlenecek. Mert Müldür adına şartları zorlamak gerekiyor.

Kaan Ayhan, değerli alternatiftir. Bunu kimse inkar edemez. Stoperi, sağ beki ve 6 numarayı ciddi anlamda alternatif altına almış oluyorsun. +3 yerli kuralında da, elini güçlendirerek iş. Yine de, nihayetinde alternatif diyoruz. 4-5 milyon avro bonservisin konuşulacağı bir iş. Alternatif üretmek için, yüksek bonservisler. 11 için daha net ihtiyaçlar varken, parayı oraya harcamak lazım. Yoksa sevmediğimden değil. Bu işi bana 2 yıl önce yazsalar, çok isterdim.

Bu yüzden de, Mert Müldür için 7 milyon avro vermek daha olası. Galatasaray'ın bu parayı verip, kendisini alacak gücü vardır da, birçok pozisyon transfer istiyor. Transfer bütçesi belirlenmiştir ve bu bütçe de birçok futbolcuya bölünmüştür. Oradaki dengeler de önemli. Sağ bek konusunda, net bir hamleye ihtiyaç var. Mümkünse de o isim yerli olmalı. Sonra da Omar'la birlikte o rotasyon tamamlanır ve önümüze bakarız.

5 yorum:

  1. Mert için istenen para 7 milyon ise alınmalı ilerde daha fazla para kazanabilir sağ bek sorununa da kesin çözüm buluruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de alınmalı. Çok doğru bir yatırım olacak.

      Sil
  2. Kaan gereksiz bir transfer olur.Elimizde Işık Kaan, Emin ve Metehan gibi oyuncular var.Bu gençleri değerlendirmemiz gerek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katiliyorum ayrica basarinin yolu alternatifli orta sahadan geciyor defanstan degil, defansta vasat orta sahada ortalama üzeri her takim Super Lig'de basarili olurken bizim gibi defansi iyi ama orta sahasi kötü takimlar cok zorlaniyor. Trabzon ve Fenerbahce'nin hicbir defans oyuncusunu bizimkilerin önüne koymam mesela yine de bize inanilmaz fark attilar Kaan Ayhan'a verecegin parayla Okay'i alirsin ya da baska bir yedek orta saha.

      Sil
    2. Orta saha alacaklar zaten. Şu an oraya yerli alternatif gerekmiyor yine de.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir