31 Temmuz 2022 Pazar

Nelsson'un çıkış maddesi, şu gün için transferin tek olur şartı


Sevilla'lı Kounde'nin Barcelona'ya satışı sonrası, stoper arayışları daha da hız kazandı. Bu satış bekleniyordu, arayışları da bir süredir vardı. Marcao sonrası, Nelsson da gider mi üzerinden soru işaretleri oluştu. Nelsson, geleceği oldukça parlak ve iyi stoper. Marcao'yla da geçen sezondan gelen uyumları düşünülünce, Sevilla adına doğal hedeftir. Transfer bugün gerçekleşir mi derseniz de, imkansız olduğunu düşünürüm. Şu aşamada, serbest kalma ücretini karşılamayı göze almazlar.

Bu transferin tek bir oluru var çünkü. 25 milyon avro'luk çıkış maddesini ödemeyi kabul eden olursa, sizin yapacak bir şeyiniz kalmaz ve futbolcu gider. Şu an ederi bu değil elbette. Belki yarın da olmaz ama, Nelsson'u bugün satmak delilik olur. Hele ki Marcao satışı sonrası Sevilla'ya. Nelsson'un, Marcao'dan daha büyük bir rakama gideceğini bekliyorum. Hem daha genç oluşu, hem de Milli Takım etiketiyle.

Önü Dünya Kupası zaten. Galatasaray, bu sezon Avrupa Kupası oynamayacak olsa da, Dünya Kupası'nda yer alması, potansiyelini ve ilgi odağını daha da arttıracak. Nelsson, Dünya Kupası öncesi satılmaz. Gelecek sezona girerken de elde tutamazsın. Galatasaray adına güçlü bir yatırım. Marcao sonrası, hazırlık maçlarında sallandığı anlar olsa da, Abdülkerim Bardakcı ile uyumlarının güçlenmesini bekleyeceğiz.

Lig adına iyi bir tandem olacak. Abdülkerim Bardakcı'ya güveniyorum, Nelsson'u da tanıyoruz zaten. Özellik itibarıyla da birbirlerini tamamlıyorlar. Orta saha hattını oturtabilirsek, geride iyi bir tandem olacak. Nelsson'la alakalı transfer iddialarını da sonraki sezon konuşuruz. Monchi, kokuyu aldı tabii, zorlamaya devam ediyorlar. Marcao'yu kendi adlarına iyi şartlarda bitirdiler. Nelsson'da da bunu başarabileceğini düşünüyor olabilir.

10 yorum:

  1. Bu sezon nelson ama gerçekten ihtiyacımız var yanına mangala sarr alınırsa muazzam olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abdülkerim Bardakcı iyidir orada. Net isim. +3 için de olmazsa olmaz.

      Sil
  2. Fenerbahçe olsa çıkış maddesi ile satardı oyuncuyu da bizimkiler 15'e filan bırakırlar :))

    YanıtlaSil
  3. Valla 25 veren varsa hemen satılsın. Hatta 17 18 bile veriyorlarsa hiç durmasın satsinlar. Sanki dünya kupası görünce 40 a satabileceksin. Gerçi satarlarsa o parayı da gider 30+ adamlara 4 senelik sözleşmeler verip boşa harcarlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 25 veren olursa, iş senden çıkıyor zaten :) Satmam diyemiyorsun.

      Sil
  4. Kounde'yi 50'ye sattılar. bize de 1m€ fazla vermemek için 40 takla attılar. 20'ye gitmesi gereken adam 12'ye gitti. şöyle şeylere ayar oluyorum. piyasada bi enayi biziz heralde.

    YanıtlaSil
  5. 20 ye verilir. Önce stoper alalım ama.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir