8 Temmuz 2022 Cuma

Okan Hocanın yükseltebileceği, dokunacağı forvet


Mostafa Mohamed'in bonservis ödemesi yapıldı ve Mısır kulübü ille ilişkimiz bitti. Transferi de, sonrası da, fazlasıyla bunaltıcı bir süreç. Her gün yeni bir açıklama, bilgi kirliliği. Artık bu süreci geride bıraktık. Mostafa Mohamed de kafasını rahatlatmalı ve buraya odaklanmalı. Şu aşamada maksimum 6-7 milyon avro aralığı teklif alabilir. Bunu da şu an alabileceğini düşünmüyorum. Takımın başında, forvetlere dokunmayı iyi bilen bir teknik adam varken, Galatasaray'da ne yapabilirim diye düşünürdüm.

Okan Hoca da, Mostafa Mohamed'i rotasyonunda değerlendirmek ister. İyi bir teklif alamıyorsan, elindekini kullan. Mostafa Mohamed'in yeteneğinden ya da potansiyelinden şüphem yok. Kafası burada değil, odaklanmıyor, bozulmaya oldukça müsait. İstikrar kazanmalı. En başta yapacağı iş bu. Şu an mevcut içinde de, takımın 1. forveti olacağını düşünüyorum. Gomis de geçen sezona oranla toparlamış mesela, iyi çalışıyor. Mostafa Mohamed / Gomis bir rotasyon olacak.

Joao Pedro zorlanıyor. Eğer transfer edilirse, Emre Akbaba ile o da diğer rotasyon. Eren Aydın'ı da denkleme dahil edince, çift forvetli düzende dahi rotasyon oturmuş oluyor. Diagne'yi saymadım bile. Onunla her şartta yolların ayrılması gerektiğine inanıyorum. Şu ortamda durup da, yeni forvet zorunluluğu var demek imkansız. Birileri gitmeden, yeni bir forvet, hele ki yabancı bir forvet transfer edilemez.

Buna Seferovic de, Dzyuba da dahil. Galatasaray'ın daha önemli öncelikleri var ve forvet için de ortada fırsat görünmüyor. Birileri giderse, ancak öyle hamle yapılır. Umut Bozok da dahil buna. Zaten bahsi geçen istekleri sonrası, kendisiyle bir daha masaya oturmazdım. 1.5 milyon avro istemesi mi, 2 milyon avro'ya çıkması mı diyeyim.. Hani Galatasaray bekleyişi ve isteği? Joao Pedro hamlesi gerçekleştiği an, benim için forvet işi, elden birileri gitmediği sürece biter.

12 yorum:

  1. Yazdiklarina Diagne harici katiliyorum birkac milyon almadan birakilmaz diye dusunuyorum zira 13 milyon Avro yedi Diagne bu kadar buyuk zarari kabul etmemek lazim ayrica ligi biliyor Umut Bozok'un 2 milyon istedigi bir cok guvenilir kaynak tarafindan aciklandi Diagne de Eren ile rotasyona girsin derim.ven para harcamaya gerek yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diagne kalırsa zaten girer rotasyona. Ama gitse dahi, eldeki rotasyon yetiyor.

      Sil
  2. Mustafa Muhammed tam anlamıyla oynasa kendini tamamen futbola verse santraforda sorunumuz kalmaz sadece onun yedeği kim olsun diye konuşuruz ama bu bir türlü olmadı geldi geleli

    YanıtlaSil
  3. Mohammed 1.forvet olarak ısrar edilirse çok büyük seviye atlar.Kiralık olduğundan husursuzdu galiba.Şimdi bonservesi alındı ve kafası rahatlayacaktır.Bunun dışında Halil Dervisoğlu transferi yapılmalı. İleride çok pişman oluruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoca inandı ve kalmasını istediyse, bence denenmeli.

      Sil
  4. Bu çocuğa sahip çıkıp kazanabilirsek belkide en büyük transferimiz olacak

    YanıtlaSil
  5. Ben Mostafa'nin sorunlu bir futbolcu oldugunu düsünüyorum zaten gece hayati problemi oldugu da basinda çokca çıktı.
    Benzer sartlarda Kerem cok calisip hem Galatasaray'da hem de Milli Takimda cok iyi isler yaparken Mostafa Mısır'ın katildigi son turnuvada sıfır cekti bizde de Besiktas maci haric akilda kalan maci var mi hatirlamiyorum, sonucta cok şans verildi Mostafa'ya yapamadi seneye de cok farkli olacagini sanmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gece hayatını atlattı artık. Tabii o sürede çok geriledi.

      Sil
  6. Oynamak isteyen adam kiralık falan dinlemeden kendini futbola verip oynuyor. Mohammed profesyonel olmayı öğrenemiyor. İyi kumaşı var ama bence gelebileceği en büyük kulüp biziz. Fransa'ya giderse 2 sene içinde kendini Mısır'a geri dönmüş bulur. Minimum zararla elden çıkarmak lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi bir şans var önünde. Okan Hocanın dokunduğu forvetler ortada. Bunu kullanmasını dilerim. Zararla elden çıkarmam, kar elde etmeye bakarım.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir