14 Ağustos 2022 Pazar

Galatasaray 0-1 Giresunspor, hayal kırıklığı olsa da sakin olmak lazım


Bayram edasında, bugünü bekliyorduk. Herkes çok yükseldi, heyecan büyüktü. Belki bu heyecana Okan Hoca da kapıldı. Antalyaspor maçında yaptığı hamleleri ne kadar övdüysem, bu maçta yaptığı hamleler eleştirilir. Maçı verdi çünkü. 45'de Gomis / Akbaba değiştirdiğin an, orta sahayı vermiş oldun. Üretemeyen hücumun üretememeye devam ettiği gibi, merkezi de boşaltmış oldu. Giresunspor'un etkili olduğu anlar çok daha fazladır.

Midtsjö hamlesi beni umutlandırmıştı. Bu sayede daha iyi bir Oliveira bekliyordum. Yediği sarı kartın ardından, çok pasif bir Oliveira izledik. O bu kadar pasif oynarsa, hücum nasıl üretecek? Hücum ile orta saha arasında bağlantı yok. Emre Akbaba kayıp, onun organizasyonu ile yürüyemezsin. Bir tek kanatlar seni hücuma taşır. Orada da, 2 haftadır kötü olan Kerem Aktürkoğlu var. Seferovic'e top gelmiyor ki, nasıl üreteceksin?

Merkezden açamadın oyunu, bol bol kenar ortası denedin. Bence bu maç özeliğinde takımın en büyük sorunu, 2 kenar beki. Aanholt'un belki de en kötü maçı, Boey'in de maksimumu bu gibi. Trabzonspor, 2 maçtır kenar bekleriyle kazanıyor. İlk yarıda durmadan kenar ortası denedin ve üretemedin. İlk 10 dakika baskılıydın da, oradan gol çıkmayınca, bu kadar tıkanmaman lazım. Kazanmak istiyorsun, herkes telaş içinde.

Okan Hoca da aynı şekilde. 45'de Gomis / Akbaba değiştirdin ve merkezi boşalttın. Sonra da orta sahayı toparlamak adına Torreira girdi. Bu arada üretememeye devam ettin tabii. Gomis'in 45 dakikalık canı yok maalesef. Seferovic işin bağlantı tarafına daha iyi göründü de, hücumda iyi isim yok. Kerem Aktürkoğlu dururken, Yunus Akgün niye çıktı onu da anlamadım. Mertens maçı çözer derken, 1-0 geri düştük. Mertens'i kanata atmak da, işi kaosa döndürmekti. Döndürdük döndürmesine de, üretken değiliz.

Organizasyon dahilinde pozisyon yok. Antalyaspor zor deplasmandı, şartlar kötüydü de, hadi orada futbol konuşma. Kazandın 3 puanı, bu yeter. Giresunspor karşısındaki görüntü ise kabul edilemez. Şans, henüz 2. haftada olmak. Hatalardan ders alınır, toparlanabiliriz. Okan Hoca'nın takıntılı biri olmadığını düşünüyorum. Çalışmayan noktayı değiştirecektir. Transfere de hala ihtiyaç var, eksikler zaten biliniyor. Hayal kırıklığı oldu sadece.

65 yorum:

  1. Ligin ilk haftalarında böyle kazalar olabilir. Hakan Keleş geçen sezon da bu sezonda çok iyi takım kurmuş.Hakkını vermek gerek.Takım oyununu çok iyi oynatıyor. Emre Akbaba maalesef psikolojik olarak etkileniyor galiba. Alanya'da oynadığı oyunu oynayamıyor. Kerem kötü iken neden oyundan alınmaz tuhaf.Gomis en fazla son yarım saat oyuna girer.Okan Hoca'nın oyundan ve hatalarından ders alacağını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hücum ile orta saha arası bağlantı yoktu. 45de gelen değişiklik de panik hamlesiydi.

      Sil
  2. Başta Okan hocanın sakin olması gerekiyor. Oyun olanini bir anda değiştirip 442 ye dinmek oyunu karşı tarafa verdi. Bu tip işleri oyun sonlarında yapsa daha sağlıklı olabilirdi. Ayrıca stadyumda bulunduğum bölgede kerem e aşırı bir tepki var haklılar da . Kerem kötü sezonun yıldızıydı. Umarım ben yanilirim ama herkez bunu görecek...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 45'de yaptığı iş ,tam anlamıyla panik. Bir an önce sonuca gideyim arzusu.

      Sil
  3. mağlubiyet tamamen okan hoca'ya yazar. hamleleri baştan aşağı yanlış.

    YanıtlaSil
  4. Belotti filan konuşulurken gerek yok lükse kaçar yazmıştım buraya ama net bi "ihtiyaç"mış. Seferoviç bitik ve güçsüz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seferovic bitik değil de, yalnızları oynuyor.

      Sil
  5. Geçen seneki sikinti. Kerem Emre'ye verse 1-0 çözülür gider. Gomia boey e aktarsa yine gol. Kerem le olacağını sanmıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keşke teklif gelse satsaydık. kerem gelişmiyor. özellikle top kontrolü

      Sil
    2. Gelişmeyecek diye bir kural yok.

      Sil
  6. Mertens ayakta duramıyor ve oyuna giriyor ikinci yarı 4-1-4-1 döneceksin oyun bunu istiyor. Ortasahayı aldığın an oyunu alırdın. Sen ortasahayı verdin rakibe üretmemek değil mesele Kerem her topta dikine her topta çalıma girdiği sürece olmaz. Aksayan taraf orası esasında. Takımda herkes gol istiyor. Seferoviç oynamak istiyor çark dönmüyor. Yunus elinden geleni yapıyor dikine deniyor pas deniyor sürekli üretmeye çalışıyor. Ama Kerem bencil oyunundan vazgeçmeli vazgeçmediği vakit rotasyon oyuncusu olmaktan öteye de gidemez. Dubois dört gözle bekliyoruz. En azından oyunu defanstan yönlendirme konusunda bir tık daha öne atacağız kendimizi Anholt da yükselecek bu şekilde. Boey kötü bir maç çıkarmasa da dediğin gibi maksimumu bu ötesi yok. Üretmek geçen yıl da problemdi bu sene de devam ediyor. İkinci yarıya gomis sokarak zaten çok şeyden vazgeçtik. Abdülkerim hatası olabilir bunlar olacak da oluyor bunu hangi stoperler yapıyor. Mesele oyunu o noktaya getirmek oldu bence. Yine bir oyun izleyemedik iyi tek sinyal yok. İleri gitmedi gereken herkes geriliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bağlantıyı kuramadık maalesef. Ön taraf da kötü görüntüdeydi.

      Sil
  7. Şimdi bu yapılan değişikliklerin anlamını çözebilen varsa bir anlatsın da anlayalım. Sürekli sahada aynı hataları görmekten bıkmadık mı? Aynı hatalar yapilacaksa niye yeni teknik direktör ve bu kadar oyuncu transferi yapılıyor? Takımın oyununda geçen sezonlara göre bir iyileşme görmüyorum ki bu kadar değişime rağmen. Okan hocanın da oyunu okumak konusunda ciddi eksikleri olduğu da ortada. Transferler geç katıldı kabul ama zaten onlarla başlamadın. Bu defansin durumu ne olacak? Arkaya atılan her top sıkıntı yaratıyor? Ayrıca bu Abdülkerim in defans oyuncusu olduğundan emin miyiz? Çevre kontrolü diye bir şey duymuş mu bu arkadaş? Boey le olmuyor olmayacakta adamın kafasında gitmek var ve en büyük potansiyelini geçen sezon sakatlık öncesi görmüş ve sanki artık or noktaya da bir daha gelmeyecek. Beklerin ikisi de sıkıntı kanatlarda kerem ciddi sıkıntıli hazırlık maçlarında da kötüydü hala da öyle. Orta saha da oliviera Selçuk İnan olma yolunda etkisiz eleman halinde takılıyor. Yine forvete top gelmiyor hala yıllardır olduğu gibi. Okan hocanın da büyük takım teknik direktörü olma potansiyeli ciddi sorgulanır bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Antalya maçında da aynı Okan Hoca, oyunu okuma konusunda müthiş iş çıkardı. İlk mağlubiyetten yine dev çıkarımlar.

      Sil
  8. Seferovic ön direğe koşu yapması gerekirken olduğu yerde bakıyor. o noktaya hareketlendiğinde de geç kalmış oluyor zaten. Penaltı noktasına çıkması gereken yerde de kale içine koşuyor. Böyle olacaksa işimiz var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok doğru. özellikle ilk döneminde Gomis daha rakip ne olduğunu anlamadan ön direkte bitiverip golü atıyordu, canavar gibiydi. Seferoviç ön direğe koşu yapana kadar mevsimler değişiyor. Seferoviç biraz Van Persie izlesin. Ne zaman ön direğe koşu yapılır (tabi ağır ya da geç yaptıktan sonra bi anlamı kalmıyor), ne zaman arka direğe gidilir, ne zaman dışa doğru penaltı noktasına hareket edilir vs vs... bitiricilikten sonra bir golcüyü golcü yapan en önemli özelliklerdendir böyle şeyler. Falcao'ya da bakabilir, Mario Gomez'den de esinlenebilir...

      Sil
    2. Orada Aanholt da hatalı. Attığı toplar hep ezber ve aynı yere.

      Sil
    3. aanholt da ayrı bi dert zaten. forvet doğru yere koşsa da onu topla buluşturamaz.

      Sil
    4. Geçen sezon iyi iş çıkarıyordu aslında. Abartıldığı kadar kötü değildi.

      Sil
  9. İlk yarı emre ile yunus üst üste bindi sürekli ceza sahasında. Hatta zaman zaman seferoviçle de aynı noktadaydı akbaba. 3 kez kesti pva ama hep boş. Penaltı noktasında biri olsaydı yeterdi ama 3 kişi de arka direkteydi. Pva ya değinmek laZım 2-3 pozisyon buldu ama bizim adama atamıyor bir türlü. Geçen sene de fener maçında 2 kişi varken stopere attı topu. Zaten kerem ve yunus içeri gitmek hevesinde sürekli bekler inemiyor çiZgiye arada fırsat bulmuşsun at artık şunu. Kerem de değişik bişeyler var giderek hasan şaş olacak sanki. Al dön tut öldürmeye başlıyor topları. Gomis 2. Yarı boş pozisyonda vermedi boeye. Geçen hafta akbaba bu hafta gomis vurulmayacak yerde vurdu pas vermedi. Akbaba bu takımda sonradan girer başka türlü oynayamaz. Keremi kesip vazgeçilmez olmadığını göstermek laZım arada. Abdülkerim desen orta sahadan kaleye dönmek nedir ya. İyi kötü bişeyler yapabilirdik. Oyun aklı olsun dediğimiz sergioda sadece duran topta var. Oyundan çıkarken de çok mutlu görünmüyordu. Neyse daha oyun oturmasına zaman gerekli. Trabzon maçını kaybetmemek laZım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aanholt, belki de en kötü maçını oynadı. Çıkardığı toplar hep ezber, aynı yere, hatalıydı.

      Sil
  10. Oliveira'ya fazla eleştiri yapılıyor. özellikle ilk 30 dk müthiş oynadı bence prime selçuk gibiydi. sonradan kartın da etkisiyle biraz düştü gibi ama zamanla temposu da yükselince çok iyi olacaktır. Oliveira'ya 2 haftadır laf atanlar başka bi maç mı izliyorlar acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katiliyorum, Oliviera'dan baska ileriye ara pasi deneyen baska oyuncumuz zaten yoktu, Kerem habire kendini ispatlama pesinde takim oyununda zaten yok.
      Bana göre tamamen teknik adama yazan bir mac bu hocanin problemi cözmesi gerekiyordu, gecen sene de zaten böyle oynuyorduk ama Marcao bu hatalari yapmiyordu.

      Sil
    2. Sorumluluk alan futbolcuyu pek eleştirmem. Sarıyı yiyene kadar da, Oliveira hareketliydi, sonra sindi.

      Sil
  11. seferovic ilk alındığında birinci golcü alarak alınmadığını düşünmüştüm. çok iyi takip ettiğim oyuncudur kendisi. ne olduysa hazırlık maçında attığı 2 gol yıldız golcü kıvamına getirdi taraftarın gözünde. iyi oyuncu ama ben aranan golcünün kendisi olduğunu düşünmüyorum. ayrıca bu takım kerem ve yunus'un modu iyiyse maç kazanacaksa işimiz çok zor. her zaman söylüyorum bu takımın en çok transfere ihtiyacı olan mevki kanatlardır. yunus ve kerem rotasyon oyuncusudur. verdikleri her katkı artı puandır. akbaba-seferovic veya seferovic-gomis oynuyorsun beklerinin ayağı yok. içeriye bir tane top atamıyorlar. verim alman mümkün değil. hollandalı istediği kadar hücuma katkı versin, son tercihleri ve pas yeteneği ligin çok altında. sağ bekimizin zaten hücumla pek alakası yok. mevcut oyunda en önemli iki bölge bekler ve half place. ve bizim en yetersiz oldğumuz yerler yine buralar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seferoviç konusunda haklısın. bana göre vasat oyuncuz, çok abartılıyor. ama kerem ve yunus yerine kimi bekliyorsun daha ribery ve robben mi olacak kanatlarımızda ?

      Sil
    2. Seferovic, yine 1. golcü olur da, orta saha hücum bağlantısını çözmek gerekiyor.

      Sil
  12. 4-3-1-2'ye dönüşümüz şampiyonluğun habercisi olacak, Torreira tam olarak hazır gelmiş, Midstjo müthiş bir alternatif; Oliveira ve Hamza da sorumluluk alan, kreatif isimler. Evander'in de gelişiyle orta üçlüyü yedekleriyle birlikte iyi bir seviyeye çıkartmış olacağız. Yunus ve Kerem'i forvet arkasında birbirlerinin alternatifi olarak değerlendirebiliriz. Belotti ve Dieng gibi transferleri gerçekleştirip Seferovic ve Mertensle birlikte çift forvet için müthiş bir rotasyon kurabiliriz. Dubois'in dönüşüyle sağ bekin hücum katkısı artacaktır ama keşke Mert Müldürü alıp PVA'nın önünde sol bek rotasyonuna koyabilsek; belki Nellsson'un satışıyla mümkün olabilir.

    YanıtlaSil
  13. yemin ediyorum ne keyfim kaldı bişey. bütün hevesim kırıldı.

    YanıtlaSil
  14. kaç sezondur hasretim şöyle sezona seri galibiyetlerle iyi başlamaya, baya bi namağlup gitmeye. haberlerde şöyle "10. hafta maçları geride kalırken galatasaray ligde namağlup iki takımdan biri" gibi bi cümle duymayı çok özlemişim. ama maalesef işte.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes hasret ama yeni takımız. Çalkantılar oluyor. Sonradan düşeceğine, kafadan al mesajı.

      Sil
  15. hamza'ya helal olsun ya. o çocuk yaşında sorumluluk aldı kaç defa. top kaybı yapmasına rağmen de etkilenmedi tekrar istedi topları. çok da yetenekli bi oyuncu. büyük oyuncu olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ve tribünler de orta kesmedi diye tepki gösterdi. Sonra gençler neden oynamıyor oluyor.

      Sil
  16. Abdülkerim Bardakçı ile sezon bitmez iyi bir sol stopere ihtiyaç var

    YanıtlaSil
  17. Bana kalırsa bu maç birçok kısır maçın örneği olarak sunum tadındaydı. Kısacası neyi gördük derseniz? Adı ister 10 ister oyun kurucu kenar olsun farketmez 1 adet gerektiğinde bire bir gerekir ise faul alabilen hücumda yeteneği ile oyun bozabilir bir adet oyun kurucu şart bu takıma. Kenar ortaları da yoğun bir şekilde çalışarak düzeltilmeli ve kornerler hala böyle ise pas ile başlatılmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okan Hoca takıntılı değil, mutlaka taktiğe dokunacaktır.

      Sil
  18. Oliviera ile 4 sene zor biter son 2 sene yatar 14m euro 4 yıl için. Fiilen yillik maliyet 7m euro. 8 için bile yumuşak temposuz Evander 8 oynasa bundan yumuşak olmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oliveira kötü isim değil. Maça da müthiş başladı ama sarı sonrası sindi. Torreira ile birlikte görelim. Uyum gerekiyor.

      Sil
  19. Taktik disiplin, oyun planına sadakat... Bunlar mühim şeyler. 45 dakika gol gelmeyince gol gelmeyince hemen forveti ikilemek büyük hata. Maçı doğru düzgün izleyen herkes bilir ki zaten doğru düzgün hakim olamadığın orta sahayı tamamen rakibe vereceksin ve oradan hiçbir şey üretemeyeceksin 4-4-2'de sanki şampiyonluk gidiyor gibi telaş yapıp elimizdeki maçı verdik. Umarım ders çıkarılır bu hatalarda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okan Hoca da heyecanlı. Her şey bir an önce olsun dese de, taktik sadakatten ödün verdi.

      Sil
  20. Geçtiğimiz yıllarda Fatih Terim'in 2.yarıda 4-4-2'ye döndüğü maçlar vardı ve hepsinde başarısız olmuştuk. Modern futbolda ortasahayı boşaltmak intihar. 4-4-2 sistemine Antalya maçında olduğu gibi rakip ortasaha düştüğünde son 10-15 dk.dönebilirsin.45. dakikada dönersen cezayı keserler.Emre Akbaba yerine Torreira girse ve Sergio Oliveria öne kaydırılsa bu maç bizim olurdu. 4-4-2 sistemine dönmemiz iyi oynayan Sergio Oliveria'yı da bozdu ve oyundan düştü.Okan Hoca geçen hafta yaptığı doğru hamleyi bu hafta çok erken yaparak tüm takımı oyundan düşürdü ve mağlubiyet geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Antalya maçında da, Okan Hoca farklı hareket etti diye onu övmüştük. Giresun maçında olanın, o eleştirdiğimiz dönemden hiçbir farkı yok.

      Sil
  21. Okan hoca ne zamandır galatasarayın başında? Hakan keleş ne zamandır giresunu çalıştırıyor?İşin püf noktası burası. Bu giresun geçen yıl beşiktaşa deplasmanda 4 atmıştı. Kabul edelim ki zaten zor bir maç olacağı belliydi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstikrar elbette mühim..

      Sil
    2. Giresun un kadrosuna bak bakalım geçen sezondan bu sezona kaç oyuncu değiştirmişler? Giresun da yeni takım ama teknik direktör dokunuşu bu işte! 3 teknik direktör değişti hangisi böyle bir dokunuş yaptı bizim takıma. Ilk maç Antalya ile son dakikada aldın galibiyeti ki oyun adına orada da hiç bir şey yoktu.

      Sil
    3. Antalyaspor maçında net dokunuşlar vardı, o zor şartlarda da müthiş galibiyetti.

      Sil
  22. Çok havaya girmiştik camia olarak, bu tokat iyi gelir. Dün Twitter'da yazacaktım "Çok yüksekten uçuyoruz, bir bireysel hata ile 0-1 yeniliriz." diye ama yazmadım. Totem olsun dedim. Hatta o hatayı Muslera'dan bekliyordum, çok denedi ama yapamadı :D . Transfer lazım ama birinci sorunumuz kesinlikle transfer değil. Takımın hala net bir oyun planı yok. Şimdiden oyuncuları kötülemeye gerek yok. İyi bir oyun planında hepsi gayet net performans verecek oyuncular. Bizden giden Morutan ilk maçında 2 asist yapmış bile, burada tu-kaka idi. 10 numara pozisyonunda Emre'de ısrar edeceğimize Morutan-Cicaldau ikilisini dönüşümlü deneseydik keşke. Gomis bu takımın 3. forveti olur, son 15 dk. oynar, Seferovic'in yanına en az o kalitede bir isim daha lazım ya da forvet arkasında onunla anlaşacak bir isim lazım. Umarım Mertens bu işi çözecek. Okan hocada şapkasını önüne koyup düşünsün. Bu fırsat eline geldi, iyi değerlendirmesi lazım. Kraldan çok kralcılar, yamyamlığa başladı bile, altını iki günde oyarlar. Şimdi seri galibiyet alıp kendine kredi yaratması lazım. Abdulkerim'in hatasınada takılmıyorum, o yapmasa başkası yapacak maçı rakibe verecekti zaten. Ona gelene kadar Okan hocanında çok suçu var. Orta sahayı boşaltıp, pas alternatiflerini azaltıp stoperleri zora soktu. Abdulkerim'de geriye manasız bir ters ayak pası yapıp maçın fişini çekti ki hatanın o dakika gelmesi iyi oldu, maçı çevirebilme şansı verdi bize ama onu yapabilmektende çok uzaktık. Bize maç kazanmayı, formayı kazanmayı isteyen oyuncular lazım. 35'lik Mertens ve 17'lik Hamza Akman maçı kazanmayı herkesten çok istedi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O da doğru. Havaya girdik, yükseldik. İş anında bitmiş gibi hareket ettik. Herkesin kendine gelmesi lazım.

      Sil
  23. Bu kadar para harcayıp geçen seneki oyunu oynamak büyük başarı. Belhanda dan sonra yeni nefretim Abdülkerim olacak öyle belli ki. 28 ine gelmiş kariyer zirvesi Konya da 1 sezon ve bizde as oynuyor. Lanet olsun bu yabancı kuralına. Ben toplayacağını hiç sanmıyorum. Rotasyon oyuncusu olursa kariyeri devam eder 2 maç daha böyle oynarsa kariyeri biter. Oradan oraya gider Anadolu da. Bjk deki nkodou gibi adam lazım yedekten girecek. Onyekuru da diyebiliriz. Gomis 3ncü forvet olmalı yedekten girip oyunu kurtaracak hali de kalmamış. Geçmişin yüzü suyu hürmetine 10 dakikalık oynayabilir sadece. Geçen sene barça maçında o değil başkası olsa tur atlardık. Evet her şey için erken olabilir ama görünen köy kılavuz istemez. Ülkedeki takımların yarısı Giresun gibi kapanarak oynuyor. Bunu çözemiyorsan ligi 10ncu bitirirsin. Bir tane hücum organizasyonu yok. Bireysel yetenekli bir adam da göremedim. 2016 da bruma podolski sneijder üçlüsü en azından bunu yapıyordu. O bile yoktu. Utanç verici bir mağlubiyet. Şimdiden umudum kalmadı. Bu kadroyla ve bu taktikle olmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha ligin başı, bekle bakalım. 2. haftadan kes biç hatalı. Abdülkerim Bardakcı için de düşüncen hatalı, Belhanda için oldum olası hatalıymış.

      Sil
    2. Belhanda yı beğeniyorsan zaten bizim bakış açımız temelde uymuyor demektir. Bu arada nostalji paylaşımlar umarım devam eder

      Sil
    3. Bakış açılarının uyup uymaması mühim değil. Belhanda konusu sığ bir tartışma, kimse birbirini ikna edemez. Ben realite tarafındayım biraz daha. Nostalji için gündemin azalması gerekiyor.

      Sil
  24. Kerem'in başakşehir döneminde yaşadığı kötü olaylar ile röportajı vardı.Herkes keremi haklı görüyordu.Emre Belözoğlu cevap vermişti.Topu çok ezdiğini,bencil davrandığını,düşünmeden oynadığı tarzı gibi bir açıklama yapmıştı.Geçen Sene Keremin öne çıkmasını başka bir dönemde Ömer bayramın orta saha da sol iç olarak asist rekoru kırması gibi görüyorum.kötü sezonda parlaması bir işe yaramıyor .Artık katlanılmıyor her beş dakikada bir top kaybetmesi ve her topu isteyip olumlu sonuclanmaması yoruyor insanları.Kafasından bir an önce ya Avrupaya gitmeyi kaldırması ya da daha konsantre olması gerekiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kerem Aktürkoğlu da biraz olmadan oldum havasında. Düzelmesi lazım.

      Sil
    2. Kerem tam olarak ne olduğuna karar veremedi hala. Orta saha kanadı mı kanat forvet mi? Ciddi anlamda hem teknik hem de mental eksikleri var her iki pozisyon içinde. Iki maçta da vurduğu şutlarda daha net acıda uygun oyuncu olmasına rağmen pas vermek yerine şut atmayı tercih etti ki bu takım oyuncusu olmak yerine istatistik yapmayı tercih ettiğini gösterir. Ayrıca çok top kaybediyor ve kaptırdığı toplar yüzünden takım çok fazla geri koşmak zorunda kalıyor keza çok top kaybedenlerden biri de emre akbaba. Oyun içerisinde takımın boyu da çok uzuyor bu anlarda da takım geriye koşmak konusunda sıkıntı yaşıyor ve Abdülkerim in yaptığı hata gibi hataları bu yüzden çok görebiliriz. Kerem de yunus ta aynı sorunları yaşıyorlar. İyi düşünüp büyük takımda takımın bir parçası mı olacaklar yoksa küçük takımların büyük oyuncuları mı?

      Sil
    3. Kerem Aktürkoğlu kanat forvet, bunun kararını verdi. Şu an olmadan oldum havasında, bundan sıyrılmalı.

      Sil
    4. Kanat forvet olmaz kerem den. Son vuruşları kötü.

      Sil
    5. Kerem'in son vuruşları kötü. Geçen sezon izlediğimiz Kerem'in?

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir