5 Ağustos 2022 Cuma

Nelsson'un gitmek adına kötü performans göstereceğine inanmıyorum


Nelsson'un 4 yıllık sözleşmesi ve 25 milyon avro'luk çıkış maddesi var. Önümüz Dünya Kupası derken, futbolcunun piyasa yapması oldukça olası. Geçtiğimiz sezon gösterdiğimiz Avrupa Ligi performansı, bazı futbolcularımız adına ciddi piyasa oluşturdu. Marcao'nun Sevilla transferi bu sayede gerçekleştirdi. Şimdi de Nelsson'u istiyorlar. Hadi Marcao, gitmek için yanıp tutuştu diyelim. Süreci ne derece iyi yönettiğimiz tartışılır tabii.

Hayal ettiğimiz rakamı alamadığımız gerçek. Bonuslarla 15 milyon avro denilse de, bunun ne kadarı bonus bilmiyoruz. Elbette Marcao'nun piyasasını düşüren unsurlar var da, o işte çok fazla futbolcunun eline baktık. Nelsson için böyle bir durum söz konusu değil. Mutsuz olduğunu da düşünmüyorum. 4 yıllık sözleşmesi var, Galatasaray'ın eli olabildiğince güçlü. Futbolcunun nazına, kaprisine aldırmadan, istediğini almalı.

Gidişi de çıkış maddesiyle olabilir diyelim. Hadi oldu da 20 milyon avro önerdiler, hayır demezsin. Aşağısında bir rakamı kabul etmek yanlış. Marcao'yu sattık, yana yakıla para aradığımızı düşünmüyorum. Lig başlıyor, daha orta saha oturmamış. Bir de stoper hattı mı oluşturmaya çalışacağız. Nelsson /Abdülkerim Bardakcı ile bu sezon ilerleriz. Dünya Kupası sonrası olur da Nelsson bambaşka bir noktaya gelir, o zaman transferi konuşulur.

Kamp dönemi performansı eleştirilse de, Nelsson'un kapris yapacağını, salacağını, gitmek adına kötü performans göstereceğine inanmıyorum. Monchi can sıkıyor. Önce futbolcuyla anlaşıp, sonra kulübe gidiyorlar. Aslında sağlıksız ve yanlış bir durum da, sen de kendi ülkende aynı yolu izliyorsun. Bunu tüm büyük kulüpler yapıyor. O yüzden bir şey diyemiyorum. Galatasaray'ın bu konuda dirayetli durup, artık Sevilla'ya set çekmesi lazım.

8 yorum:

  1. Bunu yaparsa kendi değerini de düşürür. Ayrıca Sevilla da bilerek kötü oynayan bir oyuncuyu istemez. Çünkü Sevilla'nin elinden de daha büyük takimlar daha büyük paralari konuşarak alıp götürüyor oyuncuları.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapmaz zaten, böyle bir isim asla olmaz. Mutsuz olduğunu da düşünmüyorum.

      Sil
  2. Nelsson akıllı adam Galatasaraydan sonra transfer yapacağını biliyordur illa bu sezon diye tutturacağını düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
  3. göstermez. karakteri öyle değil.
    gösteremez. dünya kupası var.
    kontratı var. yaşı belli. tüm kozlar elimizde.
    sevilla 80 milyon euro koymuş kasaya. başkası alırken iyi de bize vermek yok mu diyeceksin. pazarlık yok rakam bu diyecesin.
    19'a bile gitse taraftar ortalığı yıkmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beklemeli bu iş için. Mümkünse de sezon sonunu.

      Sil
  4. (Emre)
    6 aydan fazla søzlesmesi olan oyuncuyla kulubuyle anlasmadan gørusmek yasak degilmiydi? :)
    Sevilla nasil oluyor da Marcao'yu Galatasaray'yla anlasmadan ikna ediyor? Galatasaray yønetimi Sevilla ile anlasmadan ønce Marcao'ya gørusmek icin izin mi verdi?
    Daha sert tavir konulabilir Nelsson konusunda. Hem Sevilla'ya karsi hemde oyuncu menajerine.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yasak da, herkes aynı şeyi yapıyor. Sen de yapıyorsun.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir