28 Eylül 2022 Çarşamba

Galatasaray'ın emekçisi çok, hep birlikte ayağa kalkacağız


Olması gereken fotoğraf. Birlik, beraberlik, kenetlenme. Artık ne derseniz deyin. Okan Buruk'u, geçmiş kaynaklı sevmeyenler olabilir de, Galatasaray'ın bir değeri olduğu da inkar edilemez. Futbolculuğu dönemi de geri döndü. Galatasaraylılığını her fırsatta vurgulayan, teknik direktörlük görevine gelebilmek için de savaşan, çabalayan isimdi. Bu beklentiyle de, önüne gelen birçok fırsatı kabul etmedi. İyi de başladığını düşünüyorum.

Necati Ateş'e takılıyorum. Fatih Hoca sessiz mesela. Sorulduğunda da, birlik beraberlik vurgusunu o da yapıyor ve başarılı olunacağına inandığını söylüyor. Okan Hoca, göreve geldiğinde de kendisini aramış, her türlü desteği vereceğini söylemiş. Fatih Hocanın, Netflix'teki belgeselinde, eski futbolcu sayımız çok az, onlardan biri de Okan Buruk. Böyle bir ortamda, Necati Ateş ise geçen sezonun rövanşını kovalamakla meşgul.

Fatih Hocanın da bu durumdan hoşnut olduğunu düşünmüyorum. Her hafta, geçen sezonla alakalı bir şey söylüyor. O dönem Dursun Özbek başta değildi. Ya da Okan Hoca'nın günahı ne? Bu sezon da görevi bekliyordun da, onun rövanşı mı? Sabır gösterilmedi, bize böyle transferler yapılmadı. O zaman derler, Cicaldau'ya o bonservisi verene kadar, x bir ismi alsaydın. Burak Elmas da diyor ki, gençleşme fikri hocanındı, yoksa biz de böyle transferler yapabilirdik.

Burak Elmas'a da inanmıyorum tabii. Yine de Necati Ateş'in, her hafta aynı şeyleri söylemesinden sıkıldım. Söyledikleri doğruysa dahi, buna inanan da bayıldı artık. Kenetlenmek, başarıya odaklanmak, bunun için destek olmak varken, kendi içinden köstek yemek kadar kötü bir şey yok. Yukarıdaki fotoğraf en doğrusu. Bu tarz ziyaretlerin de artmasını umuyorum. Galatasaray'ın emekçisi çok, hep birlikte ayağa kalkacağız.

4 yorum:

  1. Kişisel çıkarları bırakıp Galatasaray 'ın başarılı olması için kenetlenenleri kutlamak gerek.Necati Ateş gibiler hata yaptık diyemiyenler. Morutan ve Cicaldau şimdi nerde? Hangi düzeyde takimda oynuyorlar.Geçen sezondan Nelsson ,Pva ve Boey dışında kimse yok. Taylan , Berkan yetenekli olabilir ama bu takımın 11'i değerlidir.Sen bu adamlar yeter diyip sonrada gelişemiyorsak değişeceğiz dedin.Necati Ates'e bunları hatırlatmak lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu diyemeyip, sürekli rövanş kovalamaya çalışıyor. Fatih Hocaya da zarar veriyor bence.

      Sil
  2. Takım iyi giderse çoğalır bu tarz fotoğraflar. Başarı olan yerde pay kapmak isteyen çok olur sonuçta :)
    İşler kötü giderse de en başta Fatih Terim yalakası gazeteciler Okan Hoca zaten futbolcuyken de Galatasaray'ı satmıştı diye haberler yapmaya başlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kenetlenmek lazım bu yüzden. İşlerin iyi gitmesi, biraz da buna bakacak.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir