12 Ekim 2022 Çarşamba

İster istemez sabırsızlaşıyoruz


Tam havaya gireceğiz diyoruz, Milli Takım arası geliyor. Sahaya çıkıyoruz, bu sefer de "bay" geçiyoruz. Sadece lig mücadelesi var. Kadromuz ise, lig mücadelenin üzerinde. İlk 11 için, +3 yerli ayarlaması yapmanın zorluğu, takımdaki iddialı yabancılardan. Bazısını doğru dürüst izleyemedik bile, onun da heyecanı var. Icardi ve Mata için, tam anlamıyla "sahne" alabildi diyemeyiz. Bunu beklerken, ister istemez sabırsızlaşıyoruz.

"Bay" arasının güzelliği, bu tarz isimleri, tam anlamıyla hazırlayabilme ihtimali. Icardi'nin dalgalı özel hayatını çok konuştuk da, bu aralar "idman performansı" ile gündemde. O noktadan sıyrılıp, futboluna odaklanacak gibi görünüyor. Muhabirlerin haberlerine göre de iyi çalışıyor. Bu performansı izletirse, işler bizim adımıza daha rahat olacak. Kayserispor maçında, işe başlayacaktık. 11'e yazmak ve ısrarcı olmak lazım. 

Seferovic ve Gomis'in, bizim adımıza defoları var. Seferovic'i tutturamadık zaten. Gomis'i 11'e yazınca da, iyi bir hamle şansını silmiş oluyoruz. Bitirememek sorun olunca da, Icardi ile bu sorunu aşmayı bekliyoruz. Mertens için de, idmanların en golcüsü deniliyor. Kanatta mı yoksa forvet arkasında mı deneniyor bilmiyorum. Bir de, Mata'nın forma giyme ihtimalinden bahsediyorduk. Orada da, ne olacağını kestirmek zor.

Torreira / Midtsjö orta sahasının da devam etmesi bekleniyor. Bu durumda, forvet arkası için Oliveira da aday. Rashica hazırlanıyor bir yandan, kanatta onun olması bekleniyor. Sol bekte, yerli ihtimali oluştu ve Kazımcan Karataş deneniyor. Kayserispor maçı, her noktasıyla sürprizlere gebe. Orada izleyeceğimiz takım, önümüzdeki günler adına da "ideal yapıyı" oluşturacaktır. Artık tam takımız ve herkes hazır duruma geliyor.

2 yorum:

  1. Kayseri macini bize kazandirtmamak icin her seyi yapacaklardir, özellikle son haftalarda olan hakem hatalarini (!) göz önune alirsak maca hizli baslamamiz ve ilk devrede fisi cekmemiz gerekiyor, dengeli oynamaya calisirsak bu macin zor gececegini düsünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha coşkulu ve bitirici bir oyun bekliyorum artık.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir