19 Ekim 2022 Çarşamba

Okan Hoca'nın bu maça çıkaracağı kadroyu merak ediyorum


Galatasaray'ın kadrosu oldukça geniş. Hala ciddi anlamda şans bulamamış, birçok iddialı isim elde. Diğer yanda da, şans bulmaya başlasa da, tam anlamıyla hazır olmayan isimler var. Hem o hazır olmayan isimleri ayaklandırmak adına, hem de paslarını silmek adına, Kastamonuspor maçı fırsat. Henüz tam anlamıyla şans bulamamış, iddialı isimleri de göreceğiz. Diğer yanda da potansiyelli gençler. Okan Hoca'nın bu maça çıkaracağı kadroyu merak ediyorum.

Okan Kocuk'un yeri garanti. Sağ bekte de Dubois'i izleriz. Sol bekte ise tercihi merak ediyorum. Kazımcan Karataş bu maçta da devam edebilir. O pozisyon için ısınması gerekiyor çünkü. van Aanholt'a dönülebilir, maç eksiği oluşma ihtimali var ve hafta sonu da 11'e girişi olası. Diğer ihtimal de (çok sanmasam da), Emre Taşdemir'i görelim düşüncesi. Ben olsam, Kazımcan Karataş ile bu maçta da devam ederdim.

Tandem için ise 3 aday var. Emin Bayram, Metehan Baltacı ve Ross. 3 potansiyelli genç. Ross'u bir noktada görmek lazım. Bu maçta da olmayacaksa, o vakit niye alındı sorusu sorulur. Emin Bayram ve Metehan Baltacı da ciddi potansiyeller, gönül ister ki 2'si de oynasın. Emin Bayram / Ross izleriz diye düşünsem de, Metehan Baltacı'yı muhtemel 11'e yazanlar var. Her şartta, o pozisyon için potansiyelli gençleri izleyeceğiz.

Yusuf Demir ve Rashica'i kanatlarda izleriz. İddialı ama hala tam anlamıyla şans bulamamış derken ki kast ettiğim isimler. Forvetin arkasına Mata yazılmış, onun da pası ve maç eksiğini atması lazım. Orta sahanın merkezinde ise, Berkan Kutlu'nun yeri garanti ama partneri kim olur bilmiyorum. Oliveira 2 maçtır yedek, burada oynayabilir. Gerçi onun da hafta sonu, 11'e dönüşünü bekliyorum. Gönül ister ki Baran Aksaka'yı görelim. İstanbulspor maçının tadı hala damakta.

Forvet için de 3 aday var. Seferovic'le başlanabilir ve son bir şans verilebilir. Onu kazanabilmeyi çok isterdim. Icardi olabilir, pasını atması ve öz güvenini toparlaması anlamında. Bu maç gollü geçecektir, iyi bir kadroyla sahada olacağız. Icardi de gollerine başlarsa, tutulması zor bir isim. Gomis de her şartta alternatif, oynasa şaşırmam. Seferovic mi Icardi mi noktasındayım yine de. Okan Hoca'nın da eminim ki en zor tercihi. Bakarsınız birlikte oynarlar. 4-2-3-1'e de sınırlı kalmamak lazım.

4 yorum:

  1. Bu maçta da tek gol olursa okan buruk hafta sonu maça çıkamaz.

    YanıtlaSil
  2. Gomisle başladı! Diagne ve Mustafa'yi neredeyse üstüne para verip yolladık Gomisle devam ettik ciddi ciddi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ve çok doğru bir hareketti. Bu kararı alanları kutluyorum.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir