8 Haziran 2023 Perşembe

Gomis ile daha güzel bir veda yaşayalım isterdim


Daha güzel bir veda yaşayalım isterdim. Alanyaspor maçında oyuna girmediği için, Karagümrük maçının kadrosunda yer almak istememesi bende çoğu şeyi 0'la çarptı. Bu şampiyonlukta emeği gerçekten büyük. Sezon başında kırılmaman, başlı başına Gomis sayesinde. Kilitleri son dakikalarda, Gomis'le açıyorduk. Icardi geç geldi, Seferovic de ligin ilk haftasından itibaren olmadı. O günlerde seni Gomis ayakta tuttu. Ligde 23 maçta forma giymiş ve ağırlıklı olarak kenardan geldi. 8 golü var ve bu rakam az mı? Saha dışında da mutlaka etkisi vardır. Kadroya girmek istemediği hafta bana göre takım arkadaşlarını sattı. Ama o arkadaşları, Gomis için aracı oldu ve takıma geri döndürdü. Bu da Gomis'in saha dışında önemli bir karakter olduğunu gösteriyor. Gomis'in geçtiğimiz sezon da takımın ateş hattından çıkmasında, o Göztepe / Rizespor serisini geçmemizde etkisi büyüktü. 1.5 sezonda bana göre beklentiyi karşıladı. Böyle bir adamı da ayakta alkışlamak, katkıları üzerine övmek isterdim. Bende bağ koptu, sizi bilmiyorum. Futbola devam edecek mi bilmiyorum. Ne karar alırsa alsın, hayatta başarılar dilerim. Her şeye rağmen de, verdiği katkı için teşekkür ederim. İyi ya da kötü, gollerle dolu bir Gomis kariyeri izledik. İlk ayrılığında yaşadığımız kırılmayı uzun yıllar atlatamadık. Son 1.5 sezonu "son danstı", bunu da başarıyla götürüyordu ki, malum hadise işte.

6 yorum:

  1. Alanya maçından sonra sözleşmesini feshetmeliydik. Hata yaptık. Onun adına asla üzülmüyorum. Emeğinin karşılığını fazla fazla aldı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynı düşünüyorum ama takım arkadaşları seviyor. Yanlışı da onlara karşı yaptı. O da farklı sıkıntılara neden olabilirdi.

      Sil
  2. Bence duygusal agirlikli ve cok sert bir yazi olmus Burak Bey, saniyorum Mitroglou yaziniz daha uzundu, Gomis'e haksizlik!
    Sizin yazarlik disindaki hayatinizi bilmiyorum ben yaklasik olarak 20 senedir yurtdisinda calisiyorum ve en zorlandigim sey kesinlikle insan iliskileri isin kendisi degil baska kulturde bazen haksizliga ugradigini dusunebiliyorsun kolaylikla, neyse cok uzatmayacagim Gomis'in ruh halini ve o an neler oldugunu bilemeyiz ve bu adam birkac sene önce Icardi'nin gördügü ilginin aynisini görüyordu, yüksek egolari var elbette ben o noktaya gelinmesinde sadece Gomis'in hatali oldugunu düsünmüyorum, yönetim ve teknik ekip de diger yildizlara odaklanip Gomis'i yönetememis olabilir pekala,.
    Bugün sampiyonluk kutluyorsan Gomis'in emegi büyük Seferovicle olmadi cünkü, insan iliskileri tek tarafli olmaz empati yapabilmek önemli...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duygusal değil, gerçekçi yazı. + olarak Mitroglou için 1 kez yazmışımdır, Gomis ile alakalı 50 yazı vardır. Sürekli tekrara düşüldüğü için yazı kısa :) bu da doğaldır.

      Gomis buraya dün gelmedi. Gomis, Fransa dışına da dün çıkmadı :) haksız olduğunu kendisi de kabul etti. Konu bile değil yani bu.

      Bence haksızlık bana yapılmış :)

      Sil
    2. Yapilan bir hata önceki bircok dogruyu ve koca bir Galatasaray kariyerinin algilanmasini etkilememeli demek istiyorum, ilk cevapta az da olsa size de haksizlik varsa kusura bakmayin :)

      Sil
    3. Gomis, büyük bir hata yaptı. Bu hatayı da 2. kez yaptı. Bu hatanın bendeki karşılığı takımını satmak, yarı yolda bırakmak. Kusura bakmayın. Bende 0 ile çarpar her şeyi. Ben yine kendisi için güzel şeyler yazdım diye düşünüyorum. Daha güzel bir veda olabilirdi. Kendisinin de kabul ettiği hatası kaynaklı gerçekleşmiyor o veda.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir