21 Temmuz 2023 Cuma

4. yıldız yükleniyor muydu?


90'lı ya da 2000'li yıllarda böyle bir gündem yoktu. Hatta 2010'ların ortasına kadar diyelim. Hatırlıyorum, Beşiktaş'a verilen 2 şampiyonluk sonrası, Fenerbahçe bu durumu protesto etmek adına formasına çeşitli yıldızlar dağıtmıştı. 4. yıldız yükleniyor diye attıkları tweet hala durmakta. Ali Koç'un kendi ağzından "Galatasaray'ın 2 şampiyonluk gerisine düştük" söylemi var. Burada tek bir amaç var, başarısızlıklarını unutturup, hayali gündem oluşturmak. Ali Koç kadar başarısız başkan olup, bu kadar uzun süre takımın başında kalabilmek ayrı bir hadise. Galatasaray'da olduğunu hayal edin, kaçıncı yılında başkanlığı bitirilmişti. Özhan Canaydın dönemini bizler adına başarısız anarken, kazandığı şampiyonluklar var. Ali Koç kadar da harcamamıştır. Başarısız transferler ve teknik direktör tercihleri. Galatasaray ne yaparsa onu taklit edip, başarılı olma sevdası. Olmuyor tabi, olmayacak da. Suni yıldız gündemleriyle, Galatasaray'ın önüne geçmek istiyorlar. Kaç yıllık köklü camia. 5 yıldızı alıp, marka tescil yaptılar. Sonra da bizim markamız bu diyerek, her yere dayatma yapıyorlar. Bu "korsanlığa" uyan internet platformu ya da medya kuruluşları var maalesef. Bu işin tarihsel değil, hukuksal boyutu var. Doğru işleyen hukuk ortamında da, verilecek karar bellidir.

10 yorum:

  1. Lig kurulurken itiraz edilmedi, yarışta açık ara önde oldukları 1990'lı yıllara kadar akıllarına gelmedi, ne zaman Galatasaray farkı kapattı ve geçmeye başladı o zaman bu safsataya sarıldılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amaç tam anlamıyla başarısızlık gölgelemek.

      Sil
  2. Ve bu yeni logo cerceve icinde olmali, alacaksa cerceve uzerinde 3 yildiz olmali dogrusu bu talimat bunu soyluyor.
    Ayrica logo sadece futbol takiminda dayatiliyor, basketbolda kullanmayacaklarini acikladilar, resmen aldatmaca, herkesi enayi yerine koyuyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangi talimat delinmedi ki, bunu da delmesinler.

      Sil
  3. Fikstur cekiminde 5 yildizli logo kullanilmadiginda da Fenerbahce'den en ufak bir aciklama gelmemesi cok dusundurucu.
    Asil amac logo degil zaten sampiyonluk sayisina gore dagitilan gelirden herkesten cok para almak zira bu sene en cok parayi Galatasaray aldi Fenerbahce neden bizden 15 milyon TL az aldi amac bunu degistirmek, logo olsa itiraz ederlerdi fikstürde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söz konusu Fenerbahçe olunca, her şeyi beklemek lazım.

      Sil
  4. dünyanın en yüzsüz camiası.
    1965 gündemde yok.
    1975 yok
    1985 yok
    1995 yok
    2005 yine yok
    2015 gs 4. yıldızı takar ve bir anda akıllara gelir.

    demek onca sene onca başkan onca yönetim aptalmış bi ali koç akıllıymış! veya o sürekli adını andıkları lefterler falan da aptalmış. yahu adamlar kendileri demez mi "hop biz ne oluyoruz" diye..1959'da kimsenin itirazı olmamış hiçbir şeye..

    ne abimiz ne amcamız ne babamız kimse bu mevzudan bahsetmedi senelerce. ali koç zeki bi tek! pes bu kadar utanmazlık olmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarihin en kötü başkanı başarısızlık gölgeliyor, olay o.

      Sil
  5. Nihat Özdemir dahi tff başkanı iken itiraf etmişti. Tuhaf bir camia. Başarısız başkan hedef saptırıyor.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir