21 Temmuz 2023 Cuma

Hissettiği aidiyetin içinde, fazlasıyla vefa da var


Önce sağlık. Wanda Nara'nın umarım son tetkikleri olumlu çıkar da (ben bu yazıyı yazarken belli değildi), Icardi'ye kavuşmuş oluruz. Wanda Nara'nın yaptığı 2 paylaşım, tüm Galatasaraylıları pamuk gibi yaptı. Geçen de yazdım, Icardi etkisini en son hangi futbolcu yapabildi? Sanırım örneği yok, artık o noktadayım. Hagi'den bu yana diyordum da, Icardi bambaşka aura. Galatasaray'a transfer olabilmek adına, öyle teklifleri reddetti ki. Sadece Suudi Arabistan da değil, forvet kıtlığındaki Avrupa adına da yeniden ilgiyi üzerine çekmişti. Bu sürecin uzayacağını biliyorduk. Keşke bu şekilde uzamasaydı da, yapacak bir şey yok. Önce aile, onun da ötesinde sağlık. Gün itibarıyla olumlu sonucu görüp, Icardi'ye yeniden kavuşmayı diliyorum. Bonservisiyle gelecek, artık bizimle. O kadar yanlış tanımışız ki Icardi'yi. Böyle bir aidiyet, sevgi ya da bağlılık hissedeceğini düşünmüyordum. Erden Timur "karakter analizi yapıyoruz" derken, Icardi transferi sonrası bu durumla dalga geçilmişti. O karakter analizinin önemini herkes görmüştür artık. Icardi, psikolojik üstünlüktür. Galatasaray'ın kendi bekleyişini, ailesine ilgi alakasını da unutmayacaktır. Hissettiği aidiyetin içinde, fazlasıyla vefa da var. Bunun karşılığını en iyi şekilde verecektir. Aklı ailesinde derken, o ailenin çatısı Galatasaray.

6 yorum:

  1. Hagi tabii ki bambaşka bir hikayeydi ama futbolun endustriyellestigi bu donemde bu kadar sevilen baska bir futbolcu tanımıyorum. Oyle bir sevgi ki adama 30 milyon euroluk teklifleri reddetirebiliyor. Yürüyen GS store gibi gezdirebiliyor.

    YanıtlaSil
  2. Şey tarafı da tuhaf. Bu kadar yüksek karakterli oyuncular genelde savunmacılardan, kalecilerden, defansif orta sahalardan falan çıkar. Santraforlarda pek rastlanmaz.

    YanıtlaSil
  3. Bu kadar iddaılı bir cümle kurmak cesaret ister. Evet hagiden bile daha popüler ve seviliyor icardi bende aynı şeyi düşünüyorum. Hagi evet çocukları etkiledi gali yaptı ama asıl o takım ve avrupa şampiyonluğu çocukları asıl gsli yaptı. İnanın icardi tek başına bu etki kadar etkiliyor sokaklar icardi diye inliyor. Ve bu hikaye icardinin çok çok daha büyük teklifleri reddederek taçlanması bu aşkı daha da büyültür. Çok şanslıyız böyle bir uyum 100 yılda bir belkide hiç gelmez tarihe tanıklıl ediyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Icardi aurası gerçekten başka. Belki de yeni Dünya düzeni kaynaklı :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir