28 Ağustos 2023 Pazartesi

Yunus Akgün'ün transferi açıklandığı gibi, paylaşımları da başladı


Yunus Akgün'ün transferi açıklandığı gibi, paylaşımları da başladı. Leicester City, açıklamayı yaptı ve yeni kulübüyle alakalı 35 tane paylaşım yaptı. Tek 1 tanesinde dahi Galatasaray'a teşekkür yok. Doğal olarak da taraftarlar buna tepki gösterdi. Galatasaray'a kırgın olabilirsin (bunun da nedenini anlamam), istediklerini yapamamış olabilirsin de, sen bu kulüpte yetiştin. Bunun da bir hatırı vardır. Nice hayal kırıklığı yaşatan isimler veda mesajı yazıyor. Bartuğ Elmaz ya, ötesi var mı. Sorunlu ayrılsa da, veda mesajı yayınlamıştı. Senin Galatasaray kariyerin var iyi kötü. Galatasaray'ın da senin üzerindeki emeği çoktur. En azından antrenörlerine saygın vardır diyeyim. Kırgın olmasını da anlamam, daha ne kadar şans verilebilirdi? Okan Hoca, geçtiğimiz sezon başında onu ana planda düşünerek kadro kurmaya kalkmadı mı? Beklentinin altında kalınca, son günlerde strateji değişti. Bazı çiçekler, bazı topraklarda yetişmiyor, doğaldır yani. Böyle olmadı diye, veda mesajı yayınlamamayı anlamıyorum. Yunus Akgün'ün bu hareketinde mantık arayan bazı Galatasaraylıları ise daha da anlamıyorum. Daha ne yapacaktık çok merak ediyorum. Koskoca Galatasaray işi gücü bırakıp, Yunus Akgün'ün mü peşine düşecekti? Futbolcuyu piyasaya sundu, o da belki iyi bir gelir getirecek. Karşılıklı iyi ilişkiler yani. 1 tane veda mesajı atmak çok olmamalı. 35 tane Leicester City paylaşımı yaptın. 1 mesajı hak ediyorduk bence.

6 yorum:

  1. 25 maç ilk 11 de oynamalı ve kulübü premier lige çıkmalı opsiyonu gerçekleşmesi için. Çok kolay olmayacak. Buraya dönerse eskisi gibi taraftar bağrına basmayacak. Kendi adına işleri zorlastirdi. Umarım transferi gerçekleşir. Çünkü bu toprak artık onu kabul etmez bu tavırlara devam ederse

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kolay olmayacak ama transferde de ısrarcıydılar. 11 işi olmasa dahi, belli bir sürede opsiyon hakları var yine.

      Sil
  2. Veda etmedi çünkü geri dönecek büyük ihtimal. Galatasaray 'da oynamak her babayidin harci degil.Yunus gibi oyuncular küçük takımın büyük oyuncuları olur. Molde maçında arkasında oynayan Boey perişan oldu tek başına mücadele etmekten. Yunus maale sef o opsiyonu yapabilecek oyuncu değil. Umarım yanılırım ve orada kalır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geri döndüğünde, beklediği ortamı bulamayacak bu kafayla..

      Sil
  3. Yunusun ve menejerinin yaptığı öngörüsüzlük ve acemilik. Yunus bonservisi ile gitmedi 25 maç ve premier lige çıkmak gibi ikiside ayrı ayrı bile gayet zor olan şartlarla gitti ki ben ikisinden birinin gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum. Ki hangisi gerçekleşmezse yunusu almazlar. Ve döndü diyelim menejerinin açıklamasınıda okumuşsunuzdur pardon da gs neyi yanlış yaptı formayı aldı da okan hocamı vermedi. Geçiniz yunus bu kafayla ancak kerem gibi üst düzey katkı verirse taraftar ses etmez dönerse işi çok zor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekleşir, gerçekleşmez bilemem. Avrupa'da boy göstermek istemesi değerli de, güzel bir veda mesajı yazamayacak kadar ne yaşadı anlayamıyorum.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir