21 Nisan 2009 Salı

Benzema's Kimse Sana


İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın önümüzdeki sezon için forvet arayışına girdiği ileri sürüldü. İngiliz basını, Manchester United'ın Alex Ferguson'un büyük isteğiyle 30.75 milyon £ karşılığında Tottenham'dan transfer ettiği Dimitar Berbatov'dan beklediği verimi alamaması üzerine önümüzdeki yaz yeni forvet arayışlarına gireceğini iddia etti. İddiaya göre Alex Ferguson'un alternatifleri arasında Lyon'un 21 yaşındaki forvet oyuncusu Karim Benzema, Maradona'nın da damadı olan Atletico Madridli oyuncu Sergio Aguero, Boca Juniors'tan Rodrigo Palacios ve Milan'ın Serie A'nın 32. haftasında Torino'yu 5-1'lik skorla mağlup ettiği maçta 3 gol birden atarak yıldızlaşan Filippo Inzaghi yer alıyor.

Manchester United gelecek sezon için şimdiden çalışmalara başlamışa benziyor. Tevez, Rooney gibi isimler onları kesmediği gibi Benzema ve Agüero gibi isimler kulislerde dolaşmaya başladı. Sanki bu iki forvetlerini yedekleyecek bir isim arıyorlar. Ama yedeklemek için bile düşündükleri isimler dünya starı. Agüero sadece bir forvet değil çok yönlü kullanılabilecek bir oyuncu. Yalnız o ayrılmayı hiç istemiyor bu yüzden transferi gerçekleşmeyebilir. Inzaghi 36 yaşında falan ama gençlere taş çıkartacak performansları var. Bu yaşdaki oyuncudan iyi yedek olur tabi Milan'dan ayrılırsa.

Benzema transferi elbet gerçekleştirilecek. Kim transferi yapar bilmiyorum ama çok büyük bir kulüp onu alacak. Lyon'un senelerdir politikası belli oyuncu yetiştir, sat, para kazan ama aynı çizgini koru. Bir sene yatırım yapıp Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaya oynasalar gam yemeyeceğim. Bu potansiyel çünkü fazlasıyla var. Neyse bu sezon bu çizgileri bozulabilir Marsilya şampiyonluk yolunda çok iddalı. Böyle bir şey olursa Lyon gelecek sezon planlarını daha sıkı tutacaktır ve Benzema kadroda kalacaktır. Zidane ile karşılaştırıyorlar hatta ondan daha iyi diyen bile var. Bakalım Benzema kimin elinde kalacak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir