28 Nisan 2009 Salı

Gidici Değil Kalıcı


Bugün Fanatik gazetesinde “Ben gidiyorum Başkan” manşeti ve Orhan Yıldırım imzasıyla hakkımda yayınlanan haberin tamamıyla asılsız olduğunun bilinmesini isterim.

Sayın Başkanımız ile aramızda bu konuda bir görüşme hiç olmamıştır. Haberde bana atfedilen tüm söz ve düşünceler de hayal ürünüdür.

Taraftarlarımıza saygılarımla bildiririm.

Harry Kewell
Galatasaray Futbol A.Ş.
Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncusu

Denmiş resmi siteden yapılan zorunlu açıklamada. Tüm taraftarlar için Harry Kewell'ın gidebileceği düşüncesi korkulu bir rüya haline geldi son zamanlarda alınan sonuçlardan sonra. Kewell çok kaliteli bir oyuncu olmasının yanı sıra çokta kaliteli bir insan aynı zamanda. Profesyonelliği ilede başta gençler olmak üzere bütün takıma örnek olabilecek bir isim. Şampiyonluk büyük ihtimal gitti yine bir mucize olmazsa, Şampiyonlar Ligide sallantıda şimdi Kewell takımda nasıl tutulacak bunu düşünüyoruz taraftar olarak. Aslında yapılan haber çokta saçma değildi yani bu sefer sağlam sallamış Fanatik sağolsun. Harry'nin ailesine ne kadar düşkün olduğunu onu takip eden taraftarlar bilir. Haberde Harry'nin ağzından ailemi çok özlüyorum burda herkes destek oluyor ama ben dayanamıyorum tarzında bir şeyler söylemiş gibi yazmışlar. Ama şu açıklama yüreklere su serpmeye yetti. Kewell'ın sözleşmesi devam ediyor. Etsinde zaten hiç bitmesin. Sağlığı elverdikçe sarı-kırmızı formayı giymeye devam etsin. Kewell'ı her izlediğimde yaptığım gibi Haldun Üstünel'e teşekkür ederek bitiriyorum. İyiki ikna etmiş, iyiki transfer etmiş.

2 yorum:

  1. Kewell ve Baros'u satan Galatasaray'ın geleceğini satar.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle katılıyorum Kewell ve Baros çok önemli önümüzdeki seneler yakalanacak başarı için.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir