28 Nisan 2009 Salı

Kankalık Bitti


Fenerbahçe, sakatlıklar ve cezalar nedeniyle ciddi bir kadro sıkıntısı yaşarken, Alex ile Deivid arasında yaşanan sorunların da ciddi boyutlara ulaşması sıkıntı yarattı. İki Brezilyalı futbolcunun eşleri nedeniyle başlayan tartışma, yıldızların birbirleri ile olan diyaloglarını da kopartma noktasına getirdi. Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Yönetimi, bir yandan da Alex ile Deivid arasındaki krizle mücadele ediyor. Yaklaşık 2-3 aydır araları açık olan iki futbolcunun diyaloğu son zamanlarda tamamen koptu. İki Brezilyalı yıldızın, eşlerinin yaşadıkları tartışma sonrası, gerek saha içinde gerek saha dışında hiç konuşmadıkları öğrenilirken, geçtiğimiz yıla kadar saha dışında tüm organizasyonlara birlikte katılan futbolcuların aileleri de uzun süredir bir araya gelmiyor.

Brezilya'da adet böyle demekki. Türkiye'de olsa ne yapılır edilir aileler bir araya gelirdi. Kadın kavgası yüzünden Alex ve Deivid'de küsmüş, konuşmuyorlarmış. Alex hadi 1.5 aydır sakat performansı hiç yok Deivid'e bakıyoruz sahada varlığı belirsiz. Sebebi bu mu acaba. Yönetim bu iki futbolcuylada sezon ortasında sözleşme yenilemişti. Şimdi bu durum devam ederse Deivid gözden çıkartılabilrimiş. Görüyorsunuz kadın kavgası nelere yol açıyor. Şimdi bu olay diğer yabancılarada yansıyacak mı acaba. Kimi Alex'i kimi Deivid'i tutar. 

Bunlar işin şakası. Hedefi belli olan kulüplerin bu tip sorunlara zaten izin vermemesi, olayı baştan çözmesi lazım. İki futbolcu 4 ay konuşmuyor, saha içinde bile diyaloga girmiyor Aragones'de otoriter hocayım diye geçtim onu hocayım diye kenardan izliyor bu durumu. Ne bir yaptırım, ne bir ceza ne de olayı bitirme çabası var. Fenerbahçe'nin bu sezonki durumunun en küçük göstergesi bu daha. Derinliklere insek daha neler neler vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir