28 Nisan 2009 Salı

Hedef Final


Mersin’de oynadığı iki maçın birinde galip gelerek serinin son maçını Samsun’a taşımaya hak kazanan ve 2-2 olan Play-Off Yarı Final serisinde Çarşamba günü saat 18:00’de Yaşar Doğu Spor Salonu’nda oynayacak olan takımımızda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.Hafif sakatlığı bulunan kaptan Burcu’nun da oynayacak duruma gelmesi teknik ekibi sevindiriyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Hüseyin Tayıncı,”SBK tarihinin en önemli maçına çıkacak.Taraftarımızın sezon boyunca verdiği desteğe bu maçta da ihtiyacımız olacak.Çarşamba günü saat 18:00’de bütün Samsunlu basketbolseverleri,Yaşar Doğu Spor Salonu’na bekliyoruz.”dedi. Baş Antrenör Cantuğ Keskindemir ise “Mersin bu ligin en iyi takımlarından birisi.Ama bizim kimseden korkumuz yok.Hele kendi sahamızda.Arkamızdaki en büyük güç olan taraftarımızın da desteğiyle bu müsabakadan da galip ayrılarak adımızı finale yazdırmak istiyoruz.Finalde de Fenerbahçe ile görülecek hesabımız var.”dedi.

Kim derdiki bu takım ikinci ligden henüz yükselmiş ve play-off finalinin kapısına dayanacak. Samsun Basketbol bu sezon çok önemli işlere imza attı. Onu bunu bırakıp önce Samsun Basket'i alkışlamak gerekiyor. Bu maç çok önemli bu serinin 2-2'ye gelmesini beklemiyordum. İlk maçı Samsun'da kaybetmek kötü oldu. Mersin'de oynanan maçlara bakarsak iki maçta yakın geçti birini kazandık, birini kaybettik. Şimdi ise tarihimizin en önemli maçına çıkıyoruz. Maç ücretsiz bu arada. Bunu yadırgadım ben kulübün bu kadar paraya ihtiyacı varken maç ücretsiz olmamalıydı. Bilet olarak şu maça 3 tl vermeli taraftar. Bu kulübe sahip çıkmak istiyorsa bu maça da bilet almayacakta hangi maça alacak. Yönetim sanırım salonun full olmasını istiyor ve taraftar sayesinde maçı kazanmayı hedefliyor. İlk oynanan Mersin maçına baktığımızda salonda yer yer boşluklar vardı.

Sakat veya cezalı oyuncumuzun olmaması iyi. Burcu'nun hafif sakatlığı vardı şimdi iyimiş. Zaten dar olan rotasyonumuzu iyice yıpratırdı bu. Julie'nin ekstra oyununa ve bu sezon büyük performanslar sergileyen uzun oyuncularımıza ihtiyaç olacak. Zaten Larkins ve Adeola'nın yapacaklarından şüphemiz yok ama Alison'un şu ruhsuz halini üzerinden atması lazım. İlkay'ın Mersin'de oynanan ilk maçtaki gibi ekstra katkılar vermesi lazım. Nihan Anaz'ın Julie'yi kitledikleri anda devreye girmesi lazım. Buralar belki sezon başında hedeflenmiyordu ama buraya kadar gelmişkende finali görmeden olmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir