21 Nisan 2009 Salı

Juventus Cannavaro'yu Bekliyor

İspanya'nın Real Madrid kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan İtalyan defans oyuncusu Fabio Cannavaro'nun eski takımı Juventus'a geri döneceği iddia ediliyor. İspanyol ve İtalyan basını, 35 yaşındaki tecrübeli futbolcunun Juventus'a geri döneceğini yazarken, Cannavaro'nun menajeri Gaetano Fedele, Juventus kulübü ile görüşmeler yapıldığını doğruladı. 2004-2006 yılları arasında Juventus'ta oynayan ve ceza alan İtalyan kulübünün 2. lige düştüğü dönemde Real Madrid'e transfer olan Cannavaro, basında yer alan demeçlerinde Real Madrid ile anlaşamaması halinde Juventus'a gidebileceğini ima etti. İspanyol liginde Barcelona'ya karşı şampiyonluk yarışında olmalarından dolayı şu anda transfer konusuyla ilgili sorun yaratmak istemediğini vurgulayan İtalyan futbolcu, buna rağmen "Herkes biliyorki tüm kalbimle, seve seve Juventus'a dönerim" dedi.

Juventus ikinci lige düşünce takımdan ayrılan isimlerden biride Cannavaro'ydu. Juventus'u çok sevmesini anlarım ama adama madem sevgin büyüktü neden bıraktın derler. Bakınca Buffon takımdan ayrılmadı ve Juventus'u yeniden eski noktalarına taşımaya başladılar. 35 yaşında olmasına rağmen müthiş bir tecrübe, mükemmel bir oyuncu. Hala 2 sezon önemli katkı verebilecek kapasitede Cannavaro. Juventus'u o da istiyor sanırım ve bu transfer gerçekleşecek. Ben yinede takım ikinci ligde düştüğünde takımını bırakmaması gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca doğduğu şehir Napoli'de futbolu bırakmak istiyorum gibide bir açıklama gelmiş. Napolis başkanı ise böyle bir transferin gerçekleşmeyeceğini söyledi. Anlaşılan Cannavaro için sezon bitimine kadar daha çok oraya gidecek, buraya gidecek haberleri çıkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir