22 Nisan 2009 Çarşamba

Potanın Perileri Derbide


Nefesleri kesecek bir derbi mücadelesi daha oynanacak bu akşam Caferağa Spor Salonunda. Dünkü Samsun Basket-Mersin Belediye maçından sonra bu akşam 8de de Fenerbahçe-Galatasaray derbisini izleyeceğiz play-off mücadelesi yarı finalinde.

Toplamda 3 galibiyeti olan takımın adını finale yazdıracağı seride avantajlı taraf olarak Fenerbahçe gözüküyor. Sezon içindeki 2 maçıda yenen sarı-lacivertli ekip seriye hem 1-0 önde başlıyor hemde saha avantajını elinde bulunduruyor. 3 sezondur şampiyonluğu kimselere vermeyen Fenerbahçe'yi bu sezon ekarte etmek isteyen Galatasaray'da burnundan sakatlanan ve geçen sezon Caferağa'da oynanan maçtada burnu sargılı olarak sahaya çıkıp fırtına gibi esen Esra'nın çalışmalara başlaması sevinç yarattı. Esra dışında hiç bir eksiği bulunmayan Galatasaray Bayan Basketbol takımı Caferağa'dan galibiyetle çıkarsa serinin diğer iki maçı Ayhan Şahenk'te oynanacak ki buda Galatasaray'ı avantajlı konuma getiriyor.

Serinin ikinci maçı cumartesi akşamı oynanırken bu iki maçın ardından iki takımda adını finale yazdıramazsa 3. maç 27 nisanda son maç ise 30 nisanda oynanacak. İki takımada başarılar dilerim maçlarda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir