23 Nisan 2009 Perşembe

Şaziye Karslı ve Galatasaray


Eskilerden bir resim bu. Yani Şaziye'nin Şaziye gibi oynadığı zamanlardan. Şaziye'ni bugünlere getiren Fenerbahçe'ydi. Hatta o kadar önemli bir Fenerbahçe'liki kendisi Fenerbahçe'nin de kongre üyesi. Beşiktaş'da oynadı, Rusya'da oynadı, İtalya'da oynadı kendisi şimdi Galatasaray'da. Profesyonelliği sanırım ön planda tutuyor, çok takım değiştirip parayı düşünüyor. Ahmet Dedehayır sezon başında açıkladığı prensiplerinde Fenerbahçe'li kimseyi almayacağını söylemişti. Ondan sonra Zafer Kalaycıoğlu'nu getirdi idmanlara çıkarttı, çok fazla peşinde koştu. Sonrada Şaziye'yi takıma getirdi.

Şaziye Karslı'nın kariyerinden, yeteneklerinden asla şüphem yok. Kendisi bu ülkenin yetiştirdiği en iyi şutörlerden. Ama Galatasaray'a geldiğinden bu yana çok ruhsuz oynuyor. Verdiği katkı sıfıra yakın çoğu maçtada çok yaktı bizi. Aklı nerede bilmiyorum örneğin Fenerbahçe karşısında izledik ve yaptıklarını gördük.

Takımın belliki Ahmet Dedehayır'dan kurtulması lazım. Öncelikle bunu başarmalıyız sonra her şey kendiliğinden gelecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir