16 Nisan 2009 Perşembe

Semih Kaya Konusu


Bülent Korkmaz Galatasaray Televizyonuna verdiği röportajda Semih Kaya ile ilgili sorulan soruya şu şekilde cevap verdi;

Maalesef işin üzücü tarafı ben geçmişten konuşmayı sevmem. Maalesef bazı şeyler geçmişe dayanıyor; bazı şeyler, Semih Kaya olsun başka oyuncular olsun bu futbolcuların sakatlıkları ve hiç hazırlık maçı yapmamalarından kaynaklanıyor. Çünkü hazırlık maçı yaparaktan oyuncuyu bir yere getirebilirsiniz. Oynayamayan oyunculara geçmişte ekstra bir antrenman yapılmamış. Oynayan oyuncularla beraber tutulmuş. Biz geldiğimiz günden itibaren oynamayan oyuncularımızla antrenman ve hazırlık maçı yapıyoruz. Semih Kaya’yı ben Ümit Milli Takım’da seyretme olanağı bulamadım. Yeterli olup olmadığına karar vereceğiz. Semih Kaya’nın sakatlanmadan önce aynı Murat Akça gibi iyi bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Bu arada hazırlık maçları yaparak kararımızı vereceğiz.

Skibbe döneminde bu tip genç futbolcular diğer oynayan oyuncularla bir tutulmuş. Yani ekstra idmanlar yapılmamış, hazırlık maçlarında forma giyememişler. Semih Kaya şanssız sakatlıklar geçirdi, sağlıklı şekilde döndü. Fizik olarak eski hocası tarafından yeterli seviyeye getirilmediği içinde eline bir çok forma şansı geçmesine rağmen oynatılamadı. Yani Kewell stoper oynadı Semih Kaya oyuna giremedi düşünün. Arsenal tarafındanda isteniyor Semih yani bir çok Avrupa takımının gözü üstünde. Çok kaliteli, genç ve yetenekli bir stoper var elimizde. Herkes Semih Kaya'nın forma şansı bulmasını, onu izlemek istiyor. Ümit Milli maçlarda çok başarılı performanslar sergiledi. İleride Milli Takım'ın vazgeçilmezide olacak. Yeni sezon hazırlık kampı sadece Semih Kaya için değil bir çok genç oyuncu için fırsat. Skibbe geldiğinde gençlere önem veriyor dendi hiç bir genci göremedik onun döneminde. Bülent Korkmaz'la birlikte özümüze yani alt yapımıza geri döneceğiz.

1 yorum:

  1. afedersin ama biz bu bülent korkmazla bi boka dönemeyiz. Beni getirin ben bile cem sultan dan tut emre den al emraha ver semihe gel hepsini çıkartırım ama bu herif hiç bir şey yapamaz oyunu okuma yetenegi ve savunma taktiği yok bu adamın deplasmanda 3 attıgımız takımdan asy de 3 yedik bala yendik geldiğinden beri maç izleyemez oldum ben..


    http://yetenekavcisi.blogspot.com/2009/03/sene-basndan-bu-yana-galatasaray.html

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir