22 Nisan 2009 Çarşamba

Servet Bu Ne Yapacağı Belli Olmaz


Ağırlıklı olarak hafta sonu oynanan karşılaşmada görev almayan oyuncuların katıldığı antrenmanın ana bölümünde Gaziosmanpaşaspor Kulübü takımıyla bir antrenman karşılaşması yapıldı.Antrenman soğuma çalışmalarıyla tamamlandı. Emre Güngör ve Serkan Çalık tedavilerinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldılar. Servet Çetin ise tedavi ve özel çalışmalarının ardından antrenmanının bir bölümünde takımla birlikte çalıştırıldı. Ayrıca Servet Çetin'in ligin son iki karşılaşmasında forma giyebileceği belirtildi.

Galatasaray bu sezon sakatlıklardan çok çekti. Özellikle de Servet Çetin'in sakatlığından. Yani Servet bugün iyi olsaydı Galatasaray Uefa Kupası'nda yarı finale kalmıştı. Hamburg maçının kiliti Servet'ti. Neyseki iyileşmeye başladı hemde tahminlerden önce. Ligin son iki karşılaşmasıda olsa oynaması çok önemli. Çünkü ligin son iki maçında Beşiktaş ve Sivasspor'la oynuyoruz. Önümüzde müthiş bir fikstür avantajı var yani 4 de 4 yapmak mümkün. Bu seriden 12 puanla çıkarsak Beşiktaş maçına Allah kerim diyeceğiz. Dememiz içinde Servet gibi oyuncuların takıma dönmesi lazım. Servet Çetin'in yokluğunda Semih Kaya eline geçen fırsatı iyi değerlendireceğe benziyor. Emre Aşık 36 yaşında önemli katkılar verdi. Emre Güngör'de geçirdiği şanssız sakatlıklar sonrası büyük fırsatı tepti. Şimdi bu şans Semih Kaya'da. Ligin son iki haftasına kadar maksimum performans sergilerse gelecek sezon Servet'le savunmanın göbeğinde oynayabilir. Ya da onun takımdan ayrılması durumunda Galatasaray'ın vazgeçilmez ismi olabilir.

Bülent Korkmaz Servet'in sakatlığı ile ilgili sorulara Servet bu ne yapacağı belli olmaz diyor. Gerçektende haklı. Geçen sezonda Servet önemli sakatlıklar geçirdi ama sakat sakat oynadı, müthiş maçlar çıkardı. Hatta geçen sezonun son maçı olan Oftaş maçını hatırlayın. Şampiyonluğu garantilemiş olmamıza rağmen sahadaydı. 

Ayrıca Bülent Korkmaz hafta içi sık sık hazırlık maçları koymaya başladı. Genç oyuncuları takıma ısındırma, fazla forma şansı bulamayan oyuncularıda hazır tutma konusunda önemli bir iş bu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir