5 Nisan 2009 Pazar

Trabzon Kaybettiği Kadrosunu Arıyor


Bu kadroda şampiyon olamamıştı ama göze hoş gelen bir futbol oynuyorlardı en azından. Bu sezondan daha iyi biçimde bir hedefleri vardı. Şampiyonluklarına da gerçekten inanıyordum. Fatih Tekke, Gökdeniz önderliğinde iyi bir takımdı. Sonra Trabzonspor mali değerleri düşündü Tekke ve Gökdeniz satıldı ama o ruh sanki kayboldu. Bu sezonda kağıt üzerinde iyi bir kadro kurulmuş gözükmesine rağmen hep söyledim bu takım şampiyon olamaz. Ersun Yanal'ın takımlarının kaderi bu bir çıkış giderler sonra fıss diye sönerler.

Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilede berabere kalarak şampiyonluğa iyice havlu attılar gibi. Maçı radyodan dinledim spikerin dediği Trabzonlu oyuncular çok acemi hatalar yapıyorlar, gol vuruşlarını yapamıyorlar. Umut Bulut, Gökhan Ünal iyi forvetler olarak gözüksede gol atma becerileri çok düşük. Bu oyuncuları arkadan ofansif olarak destekleyecek futbolcularda olmadığı için Trabzonspor bu hallere düştü. Yattara ilk geldiğinde 150 bin euro alıyordu şimdi 1.5 milyon euro. Karşılaştırın futbolunu sürünüyor Yattara. Alanzinho kurtarıcı diye alındı gerçekten çok merak ediyorum çok aradılar mı.

Trabzonspor'a şampiyonluk için bu kadroda yetmeyecek. Şöyle bir tehlike var büyük takımlar her sene böyle olmayacak. Sivasspor ve Trabzonspor böyle bir sezonu bir daha bulamayabilirler.

1 yorum:

  1. Bir Ersun Yanal klasiği ;)

    Biz derken karşı çıkıyorlardı. İşte Ersun Yanal' ın çalıştırdığı takımların sonu bu.

    Bir de haberdeki şu kısım çok önemli: ''Şöyle bir tehlike var büyük takımlar her sene böyle olmayacak. Sivasspor ve Trabzonspor böyle bir sezonu bir daha bulamayabilirler.'' Bence bulamayacakta. Bir daha Trabzon' un eline böyle bir fırsat geçmez. Şampiyonluk hayallerini belki 61 yıl belki de daha uzun süre ertelerler bana göre.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir