22 Nisan 2009 Çarşamba

Yanlış Mı Görüyorum


Devre arasında MLS'de (Major Soccer League) sezonun bitmesinden dolayı Milan'a kiralık olarak transfer olan David Backham, Milan'da kalmak istediğini açıklamıştı. Fakat Los Angeles Galaxy yönetimi Beckham için yüksek bir bonservis talep etmesinden ötürü Milan, yıldız futbolcunun transferini şimdilik sezon sonuna bıraktı. Beckham'ın yakın çevresinden sızan haberlere göre Amerika'ya dönmek istemediği ve Milan'da futbolu bırakmanın kendisi için en iyisi olacağı öğrenildi. Eğer Milan bonservisini alamazsa yıldız futbolcu Ada'nın yolunu tutacağı sızan diğre bilgiler arasında. İngiliz basın oragını The Sun'ın yaptığı habere göre, Tottenham teknik direktörü Harry Redknapp'ın Beckham'ın İngiltere'ye dönemsi halinde kendisini takımında görmek isteğini ve L.A. Galaxy kulübüne 45 milyon avroluk bonservis bedeli ödemeye hazır olduklarını belirtti.

Haberde 45 milyon avro rakamını görünce dudağım uçukladı. Tamam futbol bir endüstri ve Beckham'da bunun başrol oyuncularından ama 33 yaşındaki bir futbolcuya bu para. Sanırım yanlış falan yazıldı. Beckham Milan'da kendini buldu tamam, iyi de performans gösteriyor ve bende onun Avrupa'da kalmasından yanayım. Beckham ben savaşçı bir futbolcu olarak hatırlanmak istiyorum demişti bu sözünüde tutması için Avrupa'da kalmalı. Artık kendi futbolundan umudu kesince parama bakarım mantığıyla Amerikan Ligi'ne transfer olmuştu ama Milli Takım'da Capello onu kendine getirdi.

Raket gibi kullandığı sağ bacağını sezon sonunda Amerikan Ligi'nde mi yoksa Milan veya İngiltere'de mi gösterecek. Merakla bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir