22 Nisan 2009 Çarşamba

Kime Ne?


Star gazetesi bugün sayfa doldurmak adına gereksiz bir haber yapmış. Haberin içeriği Galatasaray'ın iki incisi Arda Turan ve Işıl Alben ile ilgili. Türk futbolunun ve basketbolunun son dönemde yetiştirdiği bu iki başarılı sporcunun özel hayatlarının kaleme alındığı haberin içeriği şu;

Galatasaray taraftarı, futbol takımının yıldızı Arda Turan ile basketbol takımının yıldızı Işıl Alben'in evlenmesi için tezahürata başladı.

Galatasaray taraftarı, Sarı-kırmızılı kulübün 2 sporcusundan inanılmaz bir istekte bulunmaya başladı!..

Taraftarlar, futbol takımının yıldızı Arda Turan ile basketbol takımının yıldızı Işıl Alben için internet siteleri oluştururken, iki sporcunun evlenmesi için kampanya başlatmış durumda.

Taraftarlar, salon veya statlarda iki isim için 'Üzmeyin bizi, siz de sevin birbirinizi' diye tezahüratlar yaparken; başkalarıyla beraber olan iki ismin de bu tezahüratlardan rahatsız olduğu öğrenildi.

Bu kadar gereksiz bir haber daha yapılabilir mi bilmiyorum. Bu iki insan her fırsatta kardeş gibi olduklarını söylüyorlarken hele ki. Ayrıca diyelim ki var böyle bir durum. Bundan bize ne kime ne? Arda ve Işıl dışında kimi ilgilendirir bu? Artık daha kaliteli haberler yapalım lütfen!

1 yorum:

  1. Bu haberi yapanların beyinleri olduğuna inanası gelmiyor insanın.

    baktılar gazetenin sayfaları dolmuyor. Yazayım bişeler dediler. Ne günlere kaldık be

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir