13 Mayıs 2009 Çarşamba

Cristiano Real'de Gibi

Bu seferki iddia İspanyol basının saygın gazetesi El Pais'e ait. Gazetede yer alan habere göre Real Madrid 85 milyon bonservis bedeliyle Cristiano Ronaldo'yu bu yaz transfer edecek. 24 yaşındaki isim için iki kulüp yaklaşık iki sezondur sürekli karşı karşıya geliyor ve bu transfer bir türlü gerçekleşmiyordu.

El Pais gazetesinin verdiği bilgiye göre bu transfer Madrid cephesinde Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'in de alacağı komisyon ile birlikte 107 milyon avroyu bulacak. Cristiano Ronaldo'nun ise Real Madrid'de haftalık 290 bin avro (yaklaşık 590 bin YTL) ücret alacağı iddia ediliyor.

Yine Ronaldo yine Real Madrid. Bu haberler bizim Fotomaç'ın Fanatik'in yaptığı haberlere döndü artık. Peki Ronaldo Real'de iş yapar mı? Valla kişilik olarak tamda Real Madrid'in oyuncusu olmak için yaratılmış biri bence Ronaldo. Real'de böyle Cristiano gibi burnu havada bir takım ya o açıdan söylüyorum. Ama diğer taraftan başarılı performansının ve özellikle 7 numaralı formayı taşımasından ötürü ayrı bir sempatim var Ronaldo'ya bu yüzden Manchester'dan ayrılmasını pek istemiyorum. Birde Ronaldo kulüp düzeyinde başarıya doymuş bir oyuncu. Yani Manchester'da kaldığı sürece yaşadığı lig şampiyonluklarının yanı sıra birde Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ve Kıtalararası Şampiyonluk var ki bir futbolcu ancak bu kadar yükselebilir. Yani tatmadığı haz kalmadı gibi kulüp futbolcusu olarak. Bu saatten sonra ne yapacak tabiki ekonomik boyutuna bakacak işin. Manchester'dan yalanlama gelsede ben Ronaldo'nun yaz sonu sezon başı gibi Madrid yolcusu olacağı düşüncesindeyim. Hayırlı olsun şimdiden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir