11 Mayıs 2009 Pazartesi

E Günaydın!


"Hiç geriye gitmeye gerek yok. Hacettepe maçı falan değil, Ankaraspor’dan yediğimiz son gol ile şampiyonluktan uzaklaştık. Şimdi o son dakika golünü yemesek yine bir mucizeyi başarıp, tarih yazıyor olacaktık. Maçı önde götürürken son saniyede gelen gol bizim tüm dengemizi bozdu ve demorilize olduk. Rakiplerimizin de puan kayıpları gelince acımız daha da büyüdü" dedi.
Kaptan, "Zaten Ankaraspor’u yenseydik. Hacettepe maçı farklı geçer Ankara’dan 3 puanla eminim dönerdik. Hacettepe maçında zaten o son dakika golünün etkisinden, moral bozukluğundan kurtulamamıştık. Baksanıza, A.Gücü karşısında nasıl futbol oynadık. Çünkü takım olarak daha güçlüyüz. Kimse düşünmesin, aklından geçirmesin ’G.Saray, Avrupa’da olamayacak mı?’ diye. Ankaragücü maçında 2.golü atsak devamı da gelecekti. Ama bir golde tıkandık. Bakın görün, biz kalan 3 maçımızı da kazanacağız. Evet, bunların ikisi zirvedeki rakiplerimizle olacak ama iyi bir futbol sergileyeceğiz. Formamızın hakkını vereceğiz"

Demiş Ayhan yaptığı açıklamada. Biraz erken(!) oldu ama formanın hakkını vermek akıllarına geldi. Gerçi bu laflar Ayhan'a değil yıldız diye yutturulup kapris yapanlara söylenmeli ama neyse. Kızım sana diyorum gelinim sen anla olsun. Gelelim şu giden puanlara yapılan ahlamalara vahlamalara.. Bi puan kaybeden bizmişiz gibi yakınmanın hiç bir anlamı yok. Tamam çok kritik puanlar kaybetmiş olabiliriz ama tek puan kaybeden Galatasaray mı? Sivas'ta kaybetti puanlar al işte en basit örnek Belediye maçı. Kim derdi Sivas'ın Belediye'ye hemde Sivas'ta yenileceğini? Yada Trabzon'un kaybettiği puanlar. Trabzon'un Konya'ya Trabzon'da yenilmesi kimin için sürpriz değildi? Giden puanlara yakınmak yerine ileride çıkarılacak puanları düşünmek vaktidir şimdi. Ankaragücü maçında bi ışık gördük o ışık camiayı aydınlatsın bizi alsın Avrupa'ya götürsün. Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi şansı sıfıra yakın ama insan ister istemez olur mu ki acaba yaa diye düşünüyor ne yalan söyleyeyim. Ligin şu durumunda hiç bir şey şaşırtmaz beni artık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir