25 Mayıs 2009 Pazartesi

Gerçek Arda Döndü

Öncelikle Beşiktaş'ı kutlayan milli oyuncu "Skor olarak bakıldığında Beşiktaş kazandı. Ama sahanın tek hakimi bizdik. Beşiktaş, taraftarıyla çok iyi bütünleşmiş. Haftaya Sivas ile güzel bir maça çıkacağız. Önemli pozisyonlar bulduk. Ama bu sene şans yanımızda değildi. Taraftarımıza bir şampiyonluk armağan etmek isterdik ama bunu gelecek sene yaşatacağız." dedi.
Genç oyuncu, teknik direktör değişikliğiyle ilgili bir soruya da "Bülent hocamdan çok memnunum. En az 6-7 hafta daha şans bulmayı hak ediyor. Her teknik direktör zaman zaman hata yapar." şeklinde cevap verdi.


Haftalardır ilk defa onu Arda Turan gibi gördüm. O gergin, mahalle delikanlısı havaları gitmiş yerine efendi, kendine yakışan tavırları gösteren ve 22 yaşına rağmen olgunluğunu yine gösteren bir adam gelmiş. Benim sevdiğim, bizim sevdiğimiz, kıymet verdiğimiz, gözbebeğimiz dediğimiz adam bu işte. Durumu mükemmel özetledi. Biz hiç tanımadığımız insanlara inanılmaz krediler veriyoruz. Yani Kaptan'ın krediyi haketmemesinin tek sebebi pasaportunda Türk yazması mı? Büyük yanlışlar yapılıyor. Vaktinde Skibbe'ye atıp tutanlar şimdi ah vah ediyorlar. Skibbe ile Bülent Korkmaz arasından Skibbe'yi seçenler var. Ben bunu şaşkınlık içinde izliyorum. Yazık gerçekten çok yazık. Bu mudur Galatasaray taraftarlığı? Nerde kaldı bizim başarıda da başarısızlıkta da arkasında durduğumuz günler? Birde Arda'nın Galatasaray taraftarına söyledikleri var. Bu sene futbol şansı yanımızda değildi diyor genç yıldız. Nede doğru söylüyor. Dünkü maçta kim diyebilir maç Beşiktaş'ın hakkıydı diye. Bir uğursuzluk geziyor üstümüzde ya hadi hayırlısı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir