8 Mayıs 2009 Cuma

Manchester City'nin Gözü Aydın


Ibrahimovic'in bonservis bedeli belli oldu! Inter'in İsveçli yıldızı için kulüp başkanı Massimo Moratti La Gazetta Della Sport'a önemli bir açıklama yaptı. Moratti Ibrahimovic'i satabileceklerini ve pazarlıkların 84 milyon avrodan başlayacağını söyledi.

Geçtiğimiz Salı günü 27 yaşındaki yıldız oyuncunun menajeri Mino Raiola'nın kulüp direktörü Marco Branca ile bir araya gelmiş ve futbolcunun durumu hakkında yönetimden bilgi almştı.

Ibrahimovic'in bu bonservis bedeliyle iki ezeli rakip Barcelona yada Real Madrid'e gidip gitmeyeceği tartışılır. Tamam çok iyi futbolcu, çok kaliteli bir forvet ama 84 milyonu Inter'e verse verse Manchester City verir. Aslında Ibrahimovic için benim gönlümden geçen takım tabiki Manchester United. Berbatov'u bir türlü sevemedim beğenemedim gitti. Ibrahimovic Rooney ve Ronaldo'nun önünde oynamak için biçilmiş kaftan. Arayıpta bulamadıkları forvet ilaç gibi gelir ama yine bonservis bedeli devreye giriyor tabi. Inter'in lig içindeki kısır döngüsü içinde harcanıp gitmez umarım Zlatan. Malum Inter ligde devleşir şampiyon olur sonra gider Avrupa'ya bir şey yapamadan geri döner. Şu şanssızlıklarını bir kırabilselerdi eminim çok iyi bir yerlere gelecekler ama olmuyor Avrupa'da mayası tutmuyor bu takımın. Ibrahimovic'in nereye gideceğini yada Inter'de kalıp kalmayacağını gerçekten merak ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir